patricia.

KäraDagbok!

Ja, vars ska man börja... igår kväll hade jag en utmärkt kväll. Jag säger Som Jonna : Den här kvällen är Perfekt!
Trevligt sällskap, singstar, onyttigt och skräckfilm. orkar inte gå in på detaljer.. men det var riktigt roligt.

Somnade kring två inatt och skulle upp klockan sju för att sedan ta bussen fem i 8 till skolan. hade ungefär två timmars Engelska, vilket inte var någon höjdare! sedan hade vi Handelsprov, dock i textning. Det gick riktigt bra, för en gångs skull :). Tiden sprang iväg och sen var det lunch, utsöööökt mat som alltid... näe där ljög jag så att jag nästan trodde på det själv. Lika äcklig mat som vanligt, fast det kan jag egentligen inte heller säga, eftersom maten aldrig smakar något! aja, efter maten hade vi datakunskap. fick sluta två timmar tidigare eftersom Kristin skulle till doktorn!:D så då begav jag, hanna, hanna och frida oss till stan och tog en fika:) myyycket mysigt.

när klockan närmade sig tre (?) gick vi vidare mot H&M. fann inte det vi sökte och splittrades. Jag gick och träffade min Livsglädje jonathan!:) som jag är helt galen i.<3 fast att han är väligt elak... ;).

och nu har jag ätit bullar och druckigt kaffe med gamlingarna. ett stort + på det.

DAGENS :

Bra: fick sluta tidigare.

ANUS: Hanna var ovanligt stor i käften!


dagbok.

Kääääära dagbok.

Idag så har jag inskaffat mig en  kärdagbok (?) eller något liknande.

jaha, så då ska man väl skriva vad som har hänt under dagen, vad man känner om man är arg ledsen glad lycklig osv... och för den som är intresserad känner jag absolut inget alls! näe, det är helt dött. men vänta, jag känner mig död.

Dagens:

BRA: det gick BRAAAAA på handelsprovet wihooow!

ANUS: Försov mig och kom till lunch, ajjabajja patty!

image1 oj, vad finuligt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0