åååhå!

Käradagbok!

Ska vara kortfattad, ÄLSKAR DIG JONATHAN <3 du är underbar !

DAGENS

BRA : Vaknade upp bredvid Min finaste Jonathan.

ANUS : Då är ju hela dagen räddad.

imooorgon börjar jag med Cheerleading:) wihow!


Lucia?

KärasteDagbok!

ja idag är det den 13dec, vilket betyder att det är LUCIA! och jag har inte ätit en pepparkaka. inte ätit en lussebulle   :( och detta ska vara lucia? Var ett mysigt Luciatåg på skolan iafl:) Perfekt start pådagen. Höll ju på att missa bussen imorse! Som alla andra dagar, men idag hade jag turen med mig, var tvungen att springa. haha=D.

Sen kämpade man för fullamuggar på skolan... som vanligt, typ? ah, ja nästan iafl. fick sluta tidigare, tack krisse:D
Efter skolan ringde jag ill Jojje, skulle kolla på Lucian på domus tsm, vi och massa andra. men han klagade ju bara på hur sena de var!! Men sen när de kom blev han nöjd. Agnes var absolt finaste:).

Sen svek han mig och åkte hem. Blä. så jag och hanna tog en liten tripp på staden, köpte klart julklapparna sköööönt vill jag lova. :) Sen åkte jag med bussen hem...

men nu gottfolk så ska jag ta ett varmt bad, så hörs vi i nästa Blogg!=)
puss på re.

älskar dig jojje!

DAGENS:

BRA: Lucia!

ANUS: Mitt livs sämsta Lucia.

hej!

Käääääradagboken!

IDag så har jag varit ledig från skolan. Heelt underbart måste jag säga. Vaknade ganska tidigt först, snackade med syrran lite. Men klev upp vid halv 1. hur skönt som helst.
Sen så slog jag in JulKlappar lyssnade på JulMusik och drack varm choklad=) ooobeskrivligt gott.
Efter ett tag kom min "lillasyster" hem. vi satte oss ner och Pysslade, gjorde Julkort osv...=)

Efter maten som bestod av Fisk och PressadPotatis så satte jag och barna igång med att göra Pepparkakor.
Helt otroligt att de lyssnade på vad jag sa, ät inte deg gör INTE såå, gör så, tvätta händerna sluta bråka å allt. Det har jag aldrig varit med om tidigare! never. Kanske har börjat mogna på sig lite=)

Och nu har alla dragit, bara jag och mamma hemma nu! mysigt det med.
Skulle egentligen kika på idol med brudarna i Mörsil, men syrran å hennes Man har tagit bilen så jag tar mig ingen vart=( snyft!

saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaknar JONATHAN! fy fan alltså vad jag älskar dig! Trodde inte att ens känslor kunde vara så starka för en annan människa, men jag hade helt jävla fel. Så jag känner för dig är helt obeskrivligt bra! älskar dig.<3 min.

Synd att vi inte kan träffas i helgen bara:(

wij nu kom minkära mor in med Julmust till mig:D göööööötttt!

men aja, nu så ska jag dunsta. Love you all.

DAGENS:

BRA: Ledig från skolan och att hade varit perfekt om Jonathan var meed mig.

ANUS: Jonathan är och spelar fotboll:(



patty

KääraDagbok!

Igår kväll så kom JojjeBojje och hälsade på:) vi tittade på tv och åt godis bråkade;) osv... typ! Klev upp strax efter sju medans guuubben låg kvar  sängen och snuuuusa på kudden: ) sen begav vi oss mot bussen, kallt som satan. Men man är ju från skogen och är vanare än vanast ; ).

Började med Turism gääääääsp, matte, två timmars Lunch, Svenska och slutligen Engelska. klockan var då nästan halv fem. Galet trött som man var halkade man vidare ner till stan där jag träffade min lilla flickscout Jonathan:D    Ingen man med smuts på händerna och hår på bröstet inte;)  närå!<3

vi skuttade till Donken och käkade. älskliing betala, så klart ; )! Mätta som nå jävla as gick vi och väntade in min buss, visade även Jonathan en av mina starkare sidor: Prata Norska... ja man skulle kunna tro att jag är Norsk. Dock inte enligt Jonathan ; (.

och nu sitter jag och väntar på att universums bästa program ska börja, desperatahusfruar : )<333 sen blire till åå sussa...själv:( aja! byeeee

DAGENS:

BRA: Vakna upp med det vackraste på jorden, jonathan<3

ANUS: Jonathan är hos Swarre å kollar fotboll : ( SKA JU MYSA MED MIIG ; /


bläääääää

Kära Dagbok!
 
ursh fy fan i helvete sunk bajs vad dåligt jag mår!

såg ut som ett jävla grishus i mitt rum när jag vaknade också, så då vare bara till å städa....jag är själv riktigt jävla förvånad att jag hade ork till det. Men ja, man blir lika förvånad varje gång.

hoppas att allt gått vägen hemma hos Josse bara... näe nuuuu så ska jag allt gå och titta på tv. är även sjuukt hungriig... FUCK söndagar!! visst äre söndag idag?! ärsh, lär ju visa sig...

DAGENS:

BRA : har inte hänt något bra än...

ANUS : Jag mår som en apa!

tack å hej

RSS 2.0