life?

Orka, allvarligt.. fan vad livet känns meningslöst ibland!
Ingenting går ju som man vill och vindarna verkar ju inte vara på min sida iafl!
Orka bli sårad gång på gång på gång, nej! Less på att falla hela jävla tiden!
Önskar bara att jag kan hitta någon som verkligen tycker om mig, på riktigt. Skulle vara så bedårande skönt, fast det känns tyvärr som en omöjlighet just nu. Kan ju inte föreställa mig med någon annan.. men tids nog kanske man finner sig en redig karl!:D önske tänkande, men får leva på det!

Det är iafl skönt med sommarlov, aldrig varit så less på skolan förut.
Har ju börjat jobba också, huuuuuuuuur roligt som helst. Kan verkligen råda alla att sommarjobba på ett ålderboende på den dementa avdelingen! skönare människor finns inte!

Sen blire ju gatufesten med några braiga flickor:) kommer bli riktigt riktigt roligt, ska åka dit problemfri, å komma hem och haft den roligaste helgen i mitt liv! bäst kommer vi ha det tjejor.

ååååååååååååååh, varför ska man sitta å tänka på hur livet ska bli å vad man ska göra av det hela tiden? Varför tar jag inte bara allting som det kommer, borde ju vara lättast så!

Känns segt att det aldrig blir vi igen:( men känns mycket bättre nu än förut, känner att jag kommer att klara det här denna gång.. när jag kommit över dig helt, kan jag börja leva igen på riktigt!
Längtar.

jaja, man ska inte vara bitter!

Sen skickar jag en hälsning till Mupp simon, som är i bulgarien, hoppas ni får regn;) närå, men kom hem bara:D har ju lovat honom att han ska få en omgång stryk:) lätt match! jaja, kom hem bara, puuss!

Men man ska inte vara bitter, nu ska jag gå å sova så jag orkar med jobbet imorgon:D hoho!

/ Fernandez

RSS 2.0