...

Hurtful.
Just, har glömt bort att skriva hur otroligt ledsen jag är över att inte MODO inte går vidare till slutspel, helt sjukt faktiskt, och jag tror inte det var många som förväntat sig detta av MODO... Men när de tog ledningen över frölunda så trodde jag verkligen att de skulle greja det, men icke... Jag tror dock att MODOS fiasko säsong vänds till något helt annat, nästa säsong kommer de att häpna alla och ta hem SM guld.

Nu längtar jag till hockey VM! GO GO SVERIGE!

sjukt skönt med lov också


Tacobar

Hejsan hoppsan, det slutade med att vi var på tacobaren och åt middag igår, var sjukt mys och det blev en heldel skratt!
Kring kvart i 8 gick jag och susanne hem till mig, jag bytte om och vi sminkade oss, sedan åkte vi på för fest till Annelie i lugnvik, var egentligen meningen att vi skulle på 20års fest sedan, men susanne däckade i min soffa och jag hade ingen större lust att åka dit. Så jag låg i princip och smsade hela natten tills jag somnade!

Susanne har precis åkt till Brunflo och jag ligger och tittar på The Hills, sjukt spännande, har inte tid att ligga här skriva med andra ord!

har blivit helt kass på att ta bilder med kameran, ändring på det nu, ska börja dokumentera allt som händer i mitt liv, nog om det / Fernandez

Aj

Hej allesammans.
Idag har det inte varit min bästa dag, har haft så fruktansvärt ont i magen, jag har kommit till den vecka i månaden vi brudar, rent ut sagt avskyr. Där tycker jag faktiskt att gud var lite orättvis!!

Så idag har jag försökt sova, kollat på tv och druckigt te, mysigt! : )
Jag mår faktiskt riktigt mycket bättre nu, så därför ska jag trots alla om och men gå på olearys ikväll och kolla på en extremt viktig match för MODO hockey, länge sedan jag var så här nervös inför en match, MODO måste vinna, brynäs eller Timrå förlora.. Hoppas på att djurgården får sig en omgång också...

Imorgon blire att äta kina mat med brudarna, Frida, hanna, Susanne och Linnea det kommer att bli hur mysigt som helst, och vad som händer sen visar sig! : )

Just nu väntar jag på att The Hills ska börja, är less på alla andra skit program som visas på mtv. !

vi hörs senare / Fernandez

sunshine

Igår kväll kom Jonathan till mig, bra var väl det. Satt hemma ensam och kollade på medium, var riktigt skraj så behövde sällis!:)

sitter på skolan nu, börjar 10:50 på onsdagar, och det är helt underbart skönt!
Idag har vi bara turism, och sedan ska vi lyssna på treorna i samma linje, vet dock inte varför..
Idag, senare alltså vet jag inte vad jag ska göra. kanske så åker jag och tränar.. jag är fortfarande sjuk, men nu orkar jag inte vänta på att jag ska bli frisk för som det ser ut nu så kommer jag aldrig att bli det, suck och pust.

Kanske går en tripp på stan också, är ju sjukt varmt ute idag! Och studiebidraget klingar fiin fiint på kontot.
Ska även köpa två läckra klänningar, som jag ska visa senare.. Riktiga fynd. Hoppas bara de passar, skönt med inköp av sommar kläder!

Nej nu måste jag jobba, vi råkes senare / Fernandez


Den rätte för rosing

Den rätte för Rosing börjar nu, har faktiskt längtat efter att de programmet skulle börja men hade helt glömt att det var idag, tur linnea påminde mig!


Krossen

förresten var det så jävla härligt att MODO vann igår mot luleå med 5-0! Tycker att de är synd att de inte spelat så här bra de senaste matcherna, då hade slutspel varit nära.
Ser även att Djurgården och Brynäs ligger under, as bra! "peppar peppar", snart så leder väl båda lagen överlägset... (!!)

Sen förlorade ju timrå igår också, bra bra : ) MODO har fortfarande en liten chans!
Hoppet dör aldrig hos patricia!

life

Livet blir inte mer komplicerat än vad man gör det till!
/ Fernandez

Idag känner jag livet i mig

Idag känner jag livet i mig!
Shit alltså, underbarare väder?... fick en lycko kick idag när jag gick på stan ute i solen, ville göra ett sådant där "skutt" som de gör på Rasmus på luffen ni vet? Men fick hejda mig.
Fick verkligen förstärkt sug efter sommaren när solen strålade, och värmde så fint. Sedan när jag såg hur snön har börjat smälta kunde jag nästan inte bli lyckligare... snart måste jag dra ett vår skrik!

jag hade faktiskt lite feber när jag vaknade, som råga på allt. Hade egentligen ingen ork med praktik, men vill inte ha frånvaro, så gick fast jag mådde som en kratta.. men vad gör man inte : )


Sitter för stunden och kikar på Sex And The City, och vill göra något kul och mys ikväll.. så hör gärna av er!
Nu äre tv:n som gäller, kanske lite plugg sen om jag orkar.
Hörs sen / Fernandez

Bild från MODO klacken!



Måndag 23/2

ja, så var måndagens praktik avklarad. Skönt. Rätt lungt idag och idag valde jag att mest sitta inne på lagret i lugn och ro och väga upp olika te sorter.

åt lunch hemma också, gick på domus och köpte hem fika och naturgodis, riktigt mumsigt.
Sedan ska jag träffa jonathan, blir olearys. Han ska dock se Timrå, och jag på MODO matchen, så victor och Frida är med och gör oss vardera sällskap. Hör gärna av er om ni vill hänga på! : )

Har precis käkat gröt, och nu börjar Sex and The City som jag ska kika på... Vi hörs senare

och allihopa, håll tummarna på att MODO vinner ikväll!! / Fernandez



 

sommaar

Sitter och tänker lite på sommaren nu. Drömmer mig bort så där, min magkänsla säger att det kommer att bli den bästa sommaren på länge... och hoppas verkligen på det också,

Utlandsresa, gatufesten, stråket och att jag kommer fylla 18blir nog det bästa.. förhoppningsvis blir det en sommar fylld av kärlek också, skulle bli perfekt det.
Mmmh, den här sommaren är min! Och inte tala om hur brun jag ska bli..

/ Fernandez

Lax!

Mums, det blev lax till middag, en riktig bjässe som morfar fiskat upp, så nu är jag mätt.
Dock har jag börjat få huvudvärk, bönar och ber till gud att jag inte ska få feber, igen. Varför kanjag aldrig hålla mig frisk?

Jag funderar därför att stanna hemma i järpen tills imorgon och åka till stan kvart i 8istället, får se hur det blir.
Annars så ska jag och Jimmy kolla på Beck tillsammans ikväll, alltid lika spännande..

Har inte fått bilder från festen än, men hoppas att jag får det inom en snart framtid.
har iafl den här som mamma tog på mig, innan det bar av till 18års firandet.


söndag 22/2

kvällen slutade med att jag, amanda och amanda låg och kollade på filmer sedan vi var små.
Sjukt roligt, och jag längtar verkligen tillbaka till den tiden, sedan var man ju mycket sötare då=)

Jag somnade nästan i soffan, men orkade mig upp till sängen i sista sekund!
Somnade som en stock, och vaknade strax innan 12. skönt med sovmorgon, hemskt att tänka på att praktiken borjar imorgon igen..

Nu ska jag göra frukost och plugga, HURRAAAAAAAAA! (ironi)

Just, blev ju sjuk efter det att jag jobbade på NoliaMässan också, svinkallt var det ju. Så nu är min hosta tillbaka, nästeppa och halsont....... arg jag blir!

Keep in touch / Fernandez


tungt..

Så sjuk tung förlust mot FBK idag...

Har precis ätit paj som mamma gjort, och lite godis på det satt fint!
Sen blire melodifestivalen, fast jag ogillar det.. BWO är ju med i år, tyvärr.. hatar den gruppen, skarpt!

Lyssnar på musik just nu, och funderar på om jag ska gå å spela gitarr och sjunga lite... Få bort MODOs förlust som bollar i huvudet på mig. tack och lov förlorade Rögle, så ännu har vi inte en kval plats..

bjuder på musik idag.



kul kväll

Jag hade en sjukt rolig kväll igår med mina ÄLSKADE VÄNNER!
himla roligt att träffa alla igen, vi fick god mat, underhållning, körde lekar, och skakade rumpa så hela ocke höll på att rasa ihop! sjukt kul kväll, med sjukt bra människor. I love it.

Ska lägga upp bilder senare, wiho!

// Fernandez

Elin Wikman !!!

Glo in vad jag precis fick av Elin Wikman bara så där, eller hon visste ju att jag var ute efter en foundation. Så sjukt snällt. Och ni kan skriva upp att jag tänker gottgöra henne. (fast jag inte får det för henne)
Hoppas att den är bra, hade tänkt att börja använda foundation när jag går på fest och så, annars fortsätter jag att hålla mig till dagkräm, som är bra för hyn, dagkräm är dock inte täckande.. så om en oinbjuden finne skulle dyka upp i svängarna kommer den nu täckas av den här : 
   Tack stumpan / En tacksam fernandez


Jag älskar fredagar

Igår var jag på Olearys med micke och kollade hockey, MODO förlorade och slutspel börjar kännas långt bort nu.
Vi har flera bortamatcher som står på spel, och det blir tungt för MODO. Hoppas verkligen att de får vinna, vinna, vinna nu på slutet. Och att lagen runt om förlorar och spelar som nå krattor... Snälla gud!
Åkte sedan
hem till jonathan och idag när jag vaknade hade jag ont i halsen och kunde inte andas : ( blir ju aldrigggg frisk!

Idag så startade dagen med tre timmars engelska B faktiskt var det inte så tråkigt som det brukar vara, och jag har börjat få tillbaka glöden till skolan. och det glädjer mig.
Sedan bjöds det på potatisbullar till lunch, och tillsist Psykologi.. Idag pratade vi om fobier, fick även se en film där en tjej skulle bryta sin spindelfobi, helvete säger jag bara.. skulle inte finnas en chans att jag gjorde det hon fick göra, blandannat ha spindlar i håret.. Näe, höööua ligen.

Fick sms av jimmy nyss, och tio min i fyra åker vi hem till Mörsil och Järpen, äntligen så är det Pernillas och Karolinas 18års fest. Jag är säker på att det kommer bli hur lyckat som helst, nytt och gammalt folk samt pizzabufé, lekar och singstar, en heldel dans kommer också att förekomma i lokalen, iafl för min del!

Kommer folk från bla Kiruna, Vadstena, Åre som man aldrig träffat förr. Helt super.

Nu har jag slutat men är kvar på skolan, ska göra lite skolarbete på skolan, nu medans glöden har satt sprätt på mig!

Vi hörs sen / fernandez



vinst

Ja så klart vann jag på kort, skönt att se allas miner när jag överlägset kunde "blarra" en sista gång.
Jag och mamma är i min  lägenhet nu iafl, hon städar för fullt och jag ska hoppa in i duschen.. blir en tidig morgon i måra, och mitt humör måste vara på topp om jag ska orka ta emot alla människor, men fake smilet funkar ju annars!

Fick en chokladask av mamma nyss också, med chokladhjärtan i, min gulliga mamma : )

T
änk att jag inte haft en skoldag den här veckan, så skönt,. går bara fredag och då har jag
*Engelska B 
* Psykologi

Seg start på fredagen, men sen ska jag hem och på kvällen ska jag fira Pernilla och Karolina som fyllt 18, kommer bli så kul, de har hyrt lokal i ocke, och på sätt och vis kommer det att bli en lien återträff, eftersom att de flesta från gamla klassen reser från alla håll och kanter för att kalasa tillsammans med oss som "är kvar", kul va?
L ä n g t a r.


Nolia

Idag tog jag bussen direkt från Jonathan in till stan, sedan tog klassen trean ut på F4 för att förbereda inför Nolia Mässan, eller det var väl egentligen bara jag och tre tjejer till som blivit utsädda att stanna kvar och inreda både cafe och scen till morgondagen, och då kommer jag stå i en gul reflexväst och hälsa er alla välkomna! haha.

Nu är jag hos momor och morfar med mamma och syrran, alltid lika kul.. käkat middag och nu ropar de på mig för att nu äre kort-spel som gäller, JAG SKA VINNA!!
kul att se Morfars min, han är så dålig förlorare :D

Hörs sen / Fernandez


Flopp

BRR, friluftsdagen var en riktig flopp. Mamma som hade packat allt så fint och tagit med till stan, och jag som köpt vääärldens godaste fika, som jag sitter och mumsar på nu istället! hehehe

Vilketfall, kom till isen vid nio stod en timme och väntade på en borr, sedan började alla gå tillbaka.. så 11var jag hemma och la mig direkt i sängen och kurade in mig i ett täcke och somnade. Så skönt : )

Si
tter och kollar på the hills nu, fick just sms av basse som vill på Olearys och kolla MODO-HV71 men jag har lite ont om pengar just nu.. och känner inte för att ringa mamma heller. får se hure blir med den saken!

Puss kram / Fernandez


hej hopp!

Hej gott foolk!

ligger för stunden och kikar på Tv, rätt härligt faktiskt.
Var tvungen att glida in på apoteket efter APU:n och köpa en liten idominSalva tub för mina läppar börja sakta men säkert, mot min vilja se ut som ett par ut torkade russin! Ni fattar.
Hatar att det alltid blir så på vintern, och sedan blir håret så elektriskt också, ursh bara elände.

Imorgon blire till att pimpla på lillsjön, hade tänkt dra upp en riktig baddare till fisk, storfiskarn i högperson!
Det jag gruvar mig för är det där med maggoten, de är ju så jävla äckliga att trä på kroken, så det ska jag tvinga hanna att göra åt mig, haha. Får väl muta henne med en chokladbit så kanske hon gör't...

Känner att jag blivit så dålig med att ladda upp bilder här på bloggen. Men i nästa inlägg blire lite härlig musik

//Fernandez


Måndag Morgon, ingen höjdare precis!

Klockan är kvart över sex på måndag morgon, jag har precis kommit hem från Jonathan, varit där sedan Lördag.
Har börjar piggna till lite nu, vilket inte är bra. och magen ropar efter käk.

Har varit en rolig helg faktiskt, hade tänkt att skriva om den senare... Vi har ju faktiskt varit lite hjältar i lördags, men mer om det i nästa inlägg.


Just nu vill jag bara sova, tre timmar till blir innan allvaret böörjar, IGEN! (låt det bli tre jävligt långa timmar)

Gnatt / Fernandez


alla hjärtans dag

Allahjärtansdag idag.
Det är en dag som får alla singlar, eller iafl mig att inse hur ensam man känner sig, och hur otroligt gärna man önskar att man var lyckligt kär!

vad jag ska hitta på vet jag inte än, åka hem å vara med familjen, eller kanske på Håkan Hellström konsert (om jag har råd) eller kanske gå på bio med Jonathan.

Eller så blir jag ensam, och inte gör ett skit. Drt borde väl gå någon romantisk film på tv:n ikväll? så man kan bli extra påminnd om de man inte har tänkte jag! :P

Aja, hoppas alla får en jätte trevlig och mysig allahjärtansdag med dem de tycker om! : )


stress

Har precis varit på tårt kalas hos min pernilla som fyller 18idag, och snart åker jag och firar Linnea som också fyllt år!
Vi kommer att befinna oss i nälden, och jag tror att det kan bli hur kul som helst.

Problemet är att jag inte vet vad jag ska ha på mig, har inte duschat/sminkat mig och bussen går om en timme. HJÄLP.
Jag är alltid ute i sista sekund.. så nu ska jag "hoppa in" i duschen och göra mig i ordning, för den här kvällen får inte missas : ) Hör gärna av er under kvällen vänner.

Kram/ Fernandez


Idag snackade jag och suus om gatufesten. (bilden från GF förra året) i år blire ännu bättre!

panik

Jag känner hur paniken börjar krypa i kroppen på mig, tills imorgon, klockan tre så ska vi ha valt 6 ämnen till trean!
Jag är säker på ETT! hur bra är det då?
Kommer sluta med att jag "blundar och chansar" näe, fan. kanske dags att öppna valkatalogen nu?

Ikväll blire hockey på olearys igen, ÄNTLIGEN!!


Onsdag

ursh så skönt det var att åka skidor idag på idrotten, solen bara sken och värmde på när man åkte där i spåret, hur långt vi åkte vet jag inte exakt.

När jag kom hem, kollade jag lite på tv läste lite i min Svenska bok, och sen somnade jag i nästan två timmar, måste säga att det var riktigt härligt, och håller tummarna på att jag kommer att somna ikväll bara.
Jonathan kommer snart hit också, : )

Sitter och längtar tills på fredag är ju Linneas 18års fest då, och jag tror att det kan bli ett riktigt drag. Lät som om att det kommer att komma mycket folk, folk man är bekanta med och lite nya ansikten, så som det ska vara : )

Har inte så mycker mer att skriva just nu tror jag, internet tjorvar som vanligt. Och det gör mig gäääälen.

Puss kram / Fernandez

sommar sommar sommar gatufeste gatufesten gatufesten UTOMLANDS!

ta tag i saker i tid.

Igår så träffade jag min lärare på skolan efter min praktik, vi la upp ett schema på resterna jag fick under den period jag var sjuk så mycket. Det mesta var i engelska, och nu har vi struktuerat upp det mesta. Känns jätte skönt och idag var jag på studietiden och skrev referat.
Sedan har jag varit på Handels Rådet, treorna pratade lite om studenten, och då pirrade det till i magen på mig.
Tänk att det är min tur att ta studenten nästa år.
Och sedan slog det mig, att det inte inte alls är länge kvar till sommaren, längtar till "studenten veckan" då man dricker öl och spelar kubb på Österäng under skolveckan, och köpa sallader på ragnars och sitta i badhusparken och steka i solen.
Nää nu orkar jag inte med vinern längre, men lite lycklig är man iafl. Solen värmer ju så gött.
Snart är det lunch och sedan skidor, om det blir vill säga, är ju så ruggigt kyligt oute side.

Igår var mamma hos mig, hon städade hela min lägenhet (tack mamma) och sen åt vi suchi och gick på Bio.
Austrailia, ger en liten utvärdering av filmen sen : )
nu äre lunch, puss kram / Fernandez

Hedman

tvättandet är i full gång, och just nu sitter jag och tittar på Hedman som är med i Lilla sport spegeln. haha.
Han är så söt, och fina ord blir sagda om favorit MODO!

neej, nu ska jag hänga tvätt och inn med den tredje tvätten : ) Hurtig man är då.

Saknar min Pörniiiiiiiiiiii :D

tvättkväll

praktiken idag gick bra, var inte så mycket folk så jag och min arbetskamrat dammade hyllor och pratade om allt möjligt mellan himmel och jord.
har varit så trött idag, men nu när jag kommit hem känns det bättre, typiskt va?

Köpte med mig ljusa russin hem också 30kr
och
en x-treme Low GI, super god och den ersätter min middag eftersom att jag ska tvätta hela kvällen, 20kr

Som jag sa, tvättdag för mig idag sprang och bokade tid imorse, och jag hade turen på min  sida. det fanns en tid kvar.

Förresten är jag less på hockey uppehållet, vill se MODO hockey, helst nu direkt på momangen!

nej, ska börja sortera min tvätt nu, läste på stina lee´s blogg (min personliga bästa bloggare) att man sparar tid om man sorterar innan, sedan är det ju bara att slänga in "skiten" direkt : ) Fyndigt.


hörs sen Puss kram / Fernandez
MEN NU BÖRJA JU THE HILLS, toppen!


wiho

wiho mammas mat satt fint i kistan.
ska snart packa sakerna, eller ja har ju bara datorn att packa, men det tar ju sin lilla tid för mig, tycker iafl mor min.
sen åker jag till stan

Järpen dängde Östersund också, riktigt spännande match. och även att Sverige vann med 4-0 mot finland :D
tre segrar på en dag är inte illa, nädu.


vad händer ikväll gott folk? jag blir kontaktbar på nallen igen, så hör av er. Om någon ska se beck, så gör mig sällis!:)
Puss / Fernandez
Jag bjuder på lite skön musik idag också.

hockey

Bowlingen var rolig. Jag vann dock inte, men det berodde faktiskt på min hand, haha. Men en andra plats blev det.

Har precis kommit hem från den första matchen här i järpen. Järpen vann första matchen med 29-1 . "jätte" spännande rååååå!
haha, aja. kul att de vann. Men nästa match halv fem hoppas jag på hårdare motstånd mot Östersund.
Kul att victor fick göra ett par snygga mål också.

Nu ska jag kolla på Sverige-Finland innan jag åker tillbaka till ishallen. Där kommer jag försöka se så mycket av matchen som det går i fiket, ! vill inte missa, men må ju vara å stötta små bröderna också. hehe.

Ska få i mig något käk också lite snabbt.

Puss / Fernandez

Bowla.

igår åkte jag till stugan iafl, fick äta jätte god mat som mormor gjort, jag dängde skiten ur alla på 500, kollade på hockey samt melodifestivalen. ett bra bidrag gick vidare.

Idag, eller snart så ska jag min mamma, och amanda (storasyster) åka och bowla i Åre, synd bara att jag har så ont i handen, men tack och lov att det är bättre. Sen direkt efter, åker vi och kollar på hockey, anton och victor ska spela två matcher idag. Ska bli riktigt kul att se faktiskt, känner på mig att det kommer att vara jag som sitter där på läktaren och skriker av bara den, haha. Så äre ju jämt när jag är där och tittar!

Nej, sitter här i morgonrock, kanske dags att fixa mig lite... och ladda inför bowlingen ; )

Hörs sen då, puss och kram : ) / Fernandez


Skäms.

åh skäms är precis vad jag gör idag. blev LITE för mycket alkohol för mig igår, har verkligen aldrig varit så där berusad och kommer fan inte bli det igen heller.
Minns inte så mycket. Så ber om ursäkt för mitt beteénde (om det nu var dåligt).
Och om någon undrar över varför jag var ledsen, så var det för att en människa som tidigare aldrig brytt sig om mig ringde, och nu när den personen ringde mig igår brast det....
Det slutade iafl med att jag blev hämtad av min låtsas pappa, mamma och syster. Så idag skäms jag.

Jag ramlade igår också, så att jag kan ha en spricka i handen nu. Eller bara en rejäl stukning. Blire inte bättre måste jag till sjukan imorgon och kolla upp det där.

Nog om det. men åter igen förlåt om jag var konstig, men antagligen händer det alla någon gång.

idag då, de andra ska till stugan och jag tror jag stannar här hemma... Är ju hockey på TV:n som jag måste se på, sen äre väl melodi festivalen? haha.

Just ja, om någon försökt få tag på mig, via telefonen så går inte det... den dog igår, sedan när jag skulle slå in min pin-kod slog jag in fel tre gånger, och sedan kan jag ju inte puk-koden. IRRRRIIIITERANDE.
Så ni får ta kontakt via msn, eller facebook.


Aja, ska sitta här med svansen mellan benen ett tag till.
Puss kram / fernandez

imorgon åker jag och kollar när småbröderna spelar match!  heja heja:)

hej hopp

nu sitter jag här hos mormor och morfar ska bara fixa lite saker och sedan åka till lägenheten duscha hämta kläder och sen drar jag till Anna, börjar faktiskt bli riktigt peppad inför kvällen, tror att det kommer att bli ett jävla paraj.. hoppas bara att det inte spårar så att alla måste dra eller så. Gäller att alla sköter sig.

Sitter och lyssnar på lite partey musik så att jag ska "komma i form" inför kvällen. Så nu äre falsksång här i lägenheten!
Morotspankaka väntar i kylen, tur är väl det eftersom att magen skriker efter mat.

Uppdaterar mer när jag kommit till lägenheten,
glöm inte syrrans blogg, idag så har hon gett tips på lite sundare mat som tydligen ska vara super smarrig http://amandafernandez.blogg.se

// Fernandez



gött

Gud, så skönt det är att vara onyttig ibland alltså, det kan faktiskt inte någon säga emot : )
Idag, har jag ätit godis på skolan, direkt när jag kom hem tog jag en kaka, och så ska jag äta pommes till middag och hamburgare, :D älskar de där dagarna man bara käkar allt onyttigt som kommer ens väg...

Sitter och väntar på att The Hills ska börja, jag har verkligen blivit en riktig The Hills nörd! Sitter här nästan varje dag och vänar på att få se ett nytt avsnitt, speciellt idag.. när de slutade spännande igår!

Imorgon så ska jag iafl förfesta med några helt omotståndliga brudar, middag och hela kittet blir det innan vi åker på älgens, Frida ska dit också, tyvärr förfestar jag inte med den bönan, men träffas ju där och då vet jag att det kommer att bli ett hejdundrandes kramkalas! : )

Fick ett sms av Lina idag där hon skrev att hon saknade mig, vi är nästan som ett par. kan inte vara utan varandra, men det är ju så det ska vara..

nääruuu, nu börjar det och mina pommes är klart! Hörs sen. Puss hej / Fernanddddeeeezzzzz



helgen närmar sig med storm steg

Ställde klockan på sju imorse, så att jag skulle hinna duscha och göra mig iordning i lugn och ro.
men klev upp tio i 8, duschade fönade håret, försökte platta det lite och kvart över 8 var jag ute ur lägenheten, kom sex minuter sent, och då hade knappt halva klassen kommit hit. Försenade bussar av snövädret, hur länge ska vi behöva stå ut med det här?
Ingen frukost hann jag med heller, så sitter och väntar på att lyan ska öpnna, ge mä en dageneftermacka tack!!!

Tänka sig, imorgon är det redan fredag igen, vilket betyder bartyyyyy, wiihow! Shake shake på dansgolvet! Kommer galet mycket folk, och kameran kommer jag att ha i högsta hugg (brukar oftast glömma att jag har den men iafl)

Tillbaka till arbetet, kramar / Fernandez


klänningen

Har ju glömt bort att visa bild på den fina klänningen jag köpt.
Så nu kommer den så här lite i efterhand.
Ska ha den på fredag, älgens nyår. Kommer bli gääälet roligt.


på fötter


Syster yster är också på fötter igen, tryck på länken, och läs hennes blogg!
http://amandafernandez.blogg.se

En sak till, ska det verkligen vara rätt, att det ska finnas så ooootroligt många kanale på tv, men att det inte ska kunna visas ett ynka bra program? irriterande! Speciellt när man här så tråkigt.


längd skidor är..

underskattat! Verkligen, åh vilket otroligt skön och rolig idrotts lektion vi hade idag med längdskidorna, var svettigt och roligt, precis som det ska vara, är oerhört glad över våran nya lärare. Vi hade nog inte kunnat fått någon bättre tror jag!
Nästa vecka blire skidor igen, kul kul : )

Efter skolan gick jag in på en hälsokostbutik som ligger ovanför mig, köpte gula russin, visste faktiskt inte att det fanns förnsän jag började min praktik! och nu tänkte jag att jag skulle testa, och ja måste faktiskt rekomendera dem. De är lite syligare än vanliga russin, men goda. Dock så är de rätt dyra.. men det får det faktiskt vara värt, man måste unna sig lite saker här i livet för att orka leva, så de så : )

Ikväll ska jag antagligen träna, fick sådan förfärlig hosta efter skidorna, så får se hur det blir med den saken. Men är väldigt sugen på ett hårt tränings pass!
Blir inte det av ska jag försöka vara med Lina ikväll, I miss you darling!

Nej, nu ska jag göra mig varmchoklad, diska lite och kolla tv. Vi hörs sen / Fernandez




vass

Bowlingen igår var hur kul som helst, inte visste jag att jag var så vass på att bowla! höhö.
Olyckligt nog så vann jag tyvärr inte, men var då inte långt ifrån, nästa gång så ; )

Sitter på skolan nu, har tursim, fast sitter mest och suktar efter lunch.. hoppas att det är något gott bara.

Just det, har skidor på idrotten idag också, kommer antagligen förfrysa hela mig... förstår inte varför vi ska åka skidor när det är typ 100- grader ute! Men är väl bara att stå ut, och kämpa på : )

nog om det, back to work! / Fernandez

Fast visst är det rätt fint med vinter, ibland.. (hatar fortfarande vintern)

extra kosing

Min mormor är så snäll,
hon frågade om jag ville klippa, och jag tänkte vara snäll och sa ja!
och efter fick jag hundrakronor, gulligt av henne. Min mormor.
Och samtidigt fick jag ett sms av jimmy som frågade om jag ville med och Bowla ikväll, passande med pengar!

Just det, köpte en uuuur het klänning idag också, lägger upp bild på den senare.
nu så ska jag åka till stan och jimmy!
Hörs sen / fernandez



hej igen

Skälet till min extremt dåliga uppdatering, beror på att jag lämnade min dator hos jimmy ifredas, och inte haft orken att hämta den = ) latmasken dårå..

ja, vad ska jag skriva.. Igår, måndag så började praktiken igen, tycker faktiskt att det gick skapligt bra! inte allt för less, och kunde ta mig genom dagen med ett leende på läpparna.
Skyndade mig hem, och så var det träning som stog på schemat
60min spinning
20min vila
60min gympa
jag och susanne valde att köra två pass, och nog var man nöjd allt när man kom hem!
Inte allt för länge kvar nu till beach 2009, och vi är på god väg. Tro mig=)

Idag, började praktiken tio, slutade fyra.. Sprang mest ärenden idag, vägde upp te osv.. Skön och lugn dag idag, precis vad jag behövde!

Nu är jag hemma hos mormor och morfar och hälsar min storasyster amanda välkommen hem från USA, wej.
Just nu ligger hon dock och sover, kraslig som hon är.. därför har jag köpt med mig lite special medicin från min praktikplats, spännande att se om det blir ett lyckat resultat! : )

köttsoppa bjuds det på också, gott gott. Speciellt nu när jag är hungrigare än en Varg!

Ikväll blir det kanske träning igen, sen så skaaaaaa jag hämta min dator, hihi!

Hörs sen godingar! / Fernandez

välkommen hem Mandy,

what a helg

Helgen har varit fylld av party hit och dit,
Två 18års fester under samma helg är inte dåligt, åh nej.

Fredag firades Jimmy, och igår var jag på fest i Torvalla Bystuga för att fira min älskade Cecilia.
Jag hade sjukt kul, laddar upp bilder senare så klart! : )

Egentligen har jag väl inte tid att sitta här, ska springa på Lidl och handla, sen ta bussen till min lägenhet..
Blir att äta mat och bara kolla på tv, MTV brukar vara en personlig favorit så här på söndagarna.

Ikväll blir det nog Bio, har ju kommit ut så många nya bra filmer.. så har lite beslutsångest. Någon som sett australia?
Eller någon som kan tipsa om en annan film?
Skriv en kommentar här i bloggen isfl.

Nej, nu blire Lidl. Hörs sen / En sliten Patricia

RSS 2.0