Stackare..

alla har nog sett/hört det här om Johans Fan som blev helt exalterad när hon fick gå upp till Johan Palm på Scenen, men det här tog nog alla rekord. STACKARS LILLA PINSAMMA TJEJ!!!

"Han betyder mer än min familj" hahahhhahah. "Jag ska bjuda alla jag känner på en dunderstor fest."
Stackars Johan Palm säger jag bara..

Första Advent

Min kväll igår blev en stor besvikelse när MODO förlorade mot Fbk. Så nu kommer jag inte prata med jimmy på en vecka, det var vårat vad!

Idag har jag inte gjort speciellt, men det är ju söndag.. och det förklarar ju saken. Right?
Har Suttit och tittat på IDOL och käkat frulle framför tv:n. Måste säga att jag underskattat idol lite på senaste tid, sen Lars åkte ut har det faktisk inte intresserat mig alls. Men idag så måste jag säga att det var rätt bra, att Johan¨åkte ut var väl kanske lite på tiden, han är inte "IDOL" typen, nej. Men jag tror alla vet att Johan kommer att lyckas ändå, för vilken kille.
Sedan Robin var nog den som imponerade mest, gud så han har utvecklats, och tror att det blir Han och talang fulle Kevin i finalen!


Idag är det ju FÖRSTA ADVENT också, vilket betyder Ljusstakar och Julstjärnor i alla fönster, och så tänder man ju det första ljuset också, LOVE IT!
Idag är det julmarknad i mörsil, men tyvärr ska jag inte dit, utan stannar hemma med familjen och bakar pepparkakor istället, måste ju finnas någon som kan styra och ställe lite i bakandet, och det blir ju givetvis jag!
Får se om jag åker till stugan också innan jag drar vidare till lägenheten i stan, är ju ett kommande, otroligt spännande avsnitt av andra avenyn OCH sanningensögonblick... så ikväll blir jag fast framför tv:n med Knäck och julmust!

Är sjukt sugen på att se Mamma Mia också, finns nog ingen film man blir mer glad av? Så här har ni min faworit
scen!


Vi hörs mer sen! Puss på er / Fernandez



mina tjejer

Jag hade ett litet löfte för mig själv "Inte dricka innan nyår" men det höll bara en vecka, hade verkligen en förstaklass kväll med tjejerna igår! Vi träffades hos frida vid sex och gjorde Hamburgare, vi drack åt och hade en sju helsike rolig förfest, att dansa till ABBA är nog våran specialitet. Efter vistelsen hos frida drog vi oss ner mot stan, vi gick till Linneas Pojkvän Henke och där var det massvis med trevliga grabbar och det blev en mys fest även där innan vi gick och åt nattmat på Donken! Minns inte riktigt tiden då jag skuttade hem till lägenheten, men jag somnade och sov som en gud tills strax innan 12.

Och idag, det vill säga lördag så mötte jag upp Linnea vid Domus, vi köpte allting som behövdes för att koka Knäck, sedan gick vi till henke och kokade knäck i tre timmar, vilken jädräns tid det tar att koka knäck egentligen... Men vi hade många roliga skratt och knäcken blev utsökt!

Nu är jag hemma i Järpen och ska gå och äta nu, kommer att ladda upp massor av bilder här i bloggen från gårdagen samt knäck kokningen med Linnea.

Nästa inlägg blir efter MODO's match, och Jimmy må bäste lag vinna;)

Ha D bra så länge, och håll utkik senare ikväll / Patricia


JULKLAPPSLISTA

  • En Dator
  • Drivor med snö
  • En DVD
  • Jultomte som delar ut paket
  • Nytt ID smink
  • Ett litet "kitt" med nål och tråd så jag kan laga mina egna kläder (haha)
  • Ett snyggt vitt soffbord, ett ganska litet och stilrent
  • Massor utav kläder.
  • Presentkort
  • En upplevelse, ex : Massage, någon liten resa
  • En kurs på Make up store
  • Filmer : Sex and the city filmen och Svensson Svensson säsongerna
  • Underkläder
  • Biljetter till MODO's matcher
  • Fina smycken.
  • Tavlor att sätta upp i lägenheten
  • Hyllor till lägenheten
  • En middag på simon och victor
  • EN JÄVLA BRA JULAFTON!!
  • Bli rik.

Det där var några Julklappar som jag önskar mig, kommer säker att dyka upp fler under december månad som jag kan rista in här i bloggen.

ikväll är det match för MODO igen, får se om jag och Micke går på Olerys eller inte och tittar på våra Hjältar! Hoppas på ännu en utklassning, är så stolt över dem så jag finner inte ord.

Igår somnade jag kring 12, jag gjorde Kola/Knäck också. Blev riktigt gott, och nu vet jag vad som ligger och väntar mig idag efter skolan. Är ju Andra Avenyn också, får inte missas.

Imorgon blir det middagsmys med några flickor, sedan blir det kanske utgång.
Lördag Julhandla och antagligen Knäck kokning med Linnea hos Henke
Söndag Julmarknad i mörsil!

En mysig helg med andra ord. Vi hörs kanske senare!
Puss på er / Fernandez


grattis Isak

Har precis avslutat en god middag hos mormor och morfar, nu blir det snart dags för en kopp kaffe och lite surr innan morfar kör mig in till stan igen!

Har varit med Jonathan efter skolan, vi tittade mest på tv eftersom att jag var tvungen att åka så fort, men han stannade kvar i min lägenhet tills hans buss till jobbet går!

Är så stolt över min kusin Isak som åker och paddlar i Australien i 88dagar nu, att du paddlar på elit nivå är helt fantastiskt! sedan vill jag ocskå säga GRATTIS till honom på hans födelsedag som är idag, redan 18år, känns lite overkligt... Kommer ihåg oss som de små busiga kusinerna som alltid hittade på roliga saker, och blev utstötta från våra äldre syskon för att vi var för små. Men nu är du vuxen, men kommer alltid att vara den lilla spralliga killen för mig! Grattis Isak på din 18års dag, jag saknar dig!

 för övrigt har jag börjat få ålig syn, desperat behov efter en optiker! Skicka gärna sms eller ring ikväll när jag har lite att göra! / Fernandez



Vilken seger:D

VILKEN SEGER, vi utklassade serie ledarna och kan inte beskriva känslan! Hoppade omkring av lycka hemma i lägenheten igår kväll, vi förtjänade verkligen det här!:)

tacobar med brudarna var sjukt mysig, vi blev mätta, snackade och SKRATTADE. Mina bästate filickor.
Planerade lite inför nästa forum också!

Åh, jag vill åka till Sundsvall och JulHandla, vill till Birsta. Men verkar inte vara någon som tycker att min geniala Idé håller! Men om någon skulle bli sugen så får ni höra av er direkt, är less på östersunds sunkiga utbud och vill införskaffa mig nya kläder och fina julklappar! H Ö R   A V   E R  !

Ikväll ska jag bara ta det lungt, och kolla på BondeSökerFru, är helt besatt av det där programmet, kan bero på att det finns en riktig Hunk till bonde, eller vad säger du lina? Sedan får man sig alltid ett gott skratt när man tittar och det gillar jag ju.

Var så skönt att vakna imorse, var helt utvilad och kunde sega mig så mycket jag ville utan att komma sent till skolan, har Turism nu och det är mindre roande! Men viking som man är klarar man ju några timmar av det med:D

Nej, nu är det rast, hörs sen:) PUSS / Fernandez

TacoBar med brudarna

Idag är det tisdag och känns som om att hela klassen är på ganska bra humör, trots att vi är lite trötta och flummiga. Vi har sjungit massvis av gamla barnsånger när i inte orkade prestera något alls på svenskan, vilka underliga texter det är på dem när man tänker efter! Sånt man aldrig lade märket till som litet barn...

Har ARL nu, sedan idrott efter lunchen. vi ska tydligen ha livräddning, tycker att det ska bli spännande eftersom att jag inte haft det sedan femman, och det kan jag lova att jag inte minns ett knyst av, det man vet är väl "mun mot mun metoden" och "trycka" över bröstet där hjärtat sitter? eller något liknande. Med mina kunskaper skulle jag nog inte kunna rädda många liv när man väl kommer till kritan.

Jag Hanna, Linnea, Frida ska på Taco Baren idag och äta middag. Ska bli riktigt trevligt att bara sitta och snacka massa onödigt prat... Det är så härligt att bara prata av sig, inte snacka skit. Utan tala av sig om saker och ting..

MODO har match ikväll också, jag hoppas VERKLIGEN att vi vinner över serie ledarna och lyckas skrapa ihop yttligare tre poäng, skulle egentligen på olerys och kolla på matchen, men får bli en annan gång! Sedan blir det Desperata husfruar och förhoppningsvis Jonathan.

Nästa Derby åker iafl jag och Micke dit! L Ä N G T A  A A A A R !

Puss på er, hörs kanske ikväll / Fernandez






Ge mig MASSVIS med pengar

Snön bara fortsätter att falla i härliga Jämtland.
Idag har vi mest suttit och snackat om julen och dess härligheter, vi har även prickat in en dag då vi ska ha en "mini julafton" då ska vi byta presenter, dricka glögg äta julkakor och titta på sunes jul och inviga jul-lovet på ett snyggt och trevligt sätt! Jag har börjat fundera på hur sjutton man ska få råd med allting så här innan jul, julklappar hit och dit, sedan har man ju faktiskt lite egna saker man måste unna sig själv! Men nu får man prioritera lite, och vänner, familj och pojkvän går faktiskt i första hand så här års!

Har inte färdigställt min julklappslista ännu, men den dyker upp inom kort, jag lovar. Kanske kan ge er lite fina idéer, det är ju faktiskt rätt tråkigt att bara önska sig och få pengar varje år. Så nu kanske ni får något nytt att överraska era föräldrar och vänner med.

Idag ska jag köpa julmust och pepparkakor, sedan mysa framför tv:n. Det är ju faktiskt några härliga program ikväll som man följer, sedan kommer förhoppningsvis Jonathan också... tycker fortfarande att det är lite läskigt att vara ensam om kvällarna, jag är en mörkrädd filur!

Nu ska jag fortsätta att jobba med behovsanalysen! Önska mig lycka till!

Kanske bloggar mer ikväll, puss på er / Fernandez

 När ska man ta tag i det här med träningen nu då? höua.


TRE MÅNADER

Idag så blev det inte stugan, för att jag ska åka in till stan med bussen som går vid sex. Ska till Jonathan för vi är ensam i hans lägenhet. Jag ska ta med mig tre filmer och han har köpt pizza, så blir det en hel -mys- kväll på våran tre månaders dag, Bara du och jag älskling, Älskar dig mer och mer för varje sekund! Trots att vi har våra dåliga stunder så kommer vi bara varandra närmare. och det är väl så det ska vara?

Imorgon är det skola igen, faktiskt så känns det inte så illa alls. Känner mig utvilad för en ny skolvecka, och nu ska jag kämpa som en dåre med allting. Blev så glad när Kristin sa att jag alltid är den som är aktiv under lektionerna och att det gett bra resultat. Så nu ska jag försöka satsa ännu mer på skolan än tidigare (legat lite på latsidan på senaste)
Så nu är jag taggad och klar.

Nej, nu ska jag äta skinksås och sphagetti!

Ha en trevlig kväll, kanske lånar jonathans dator och bloggar senare. Puss på er! / Fernandez
SAKNAR LINA<3

Tomten jag vill ha en riktig jul

Jag åkte aldrig iväg till åre, fråga mig inte varför.. Var nog bara för trött helt enkelt.
Så nu är jag ensam hemma, eller våran katt sitter på data stolen vid den andra datorn bredvid mig och bönar och ber om att få bli klappad, men hon får vänta tills jag sätter mig framför tv:n och kollar på lite meningslösa repriser!
Det här är vad jag ska roa mig med lite senare, vill bara att mamma ska komma hem så att vi kan åka till stugan, gå på en promenad och sedan som i gamla goa dagar ta fram våra Snowracers och pulkor, sedan bär det av mot backarna täckta av snö, hoppas på att det är bra före bara!
Och hoppas ännu mer på att Jonathan kommer och gör oss sällskap.

Ska snart skriva en JulKlappsLista som jag kommer att kopiera över här i bloggen, så håll utkik!! ;)
Nej, ska fixa mig en kopp med varm choklad och pepparkakor, sedan sätta mig med en filt framför tv:n!

Tomten jag vill ha en riktig jul, en sådan man har när man är liten.. Låten har fastnat i hjärnan, och jag gillar'e! PUSS / Fernandez hörs ikväll!

kissekatt

 En sådan här gosknöl funderar jag starkt på att skaffa till lägenheten. Men nu är det mamma som börjar tveka. Till en början var det hennes idé, men nu börjar hon se det negativa i det hela och börjar sakta ändra på sin åsikt. Men det ska jag se till att hon inte gör, för en katt ska jag ha, där med basta! Så ska göra allting som står i min makt för att få mig en liten kattunge...

Ursh, jag är så där obehagligt trött just nu, ögonlocken väger bly och kroppen skriker efter sängen... Men jag har faktiskt lust att koll på någon Astrid Lindgren film, eller Disney. Lillsyrran har en kompis som ska stanna över natten, de har "spakväll" med ansiktsmasker och liknande.. skulle jag behöva, en lugn spa kväll med massage och massor av god frukt. Ska faktiskt gå upp och se vad de gör snart.

Imorgon bitti åker familjen till Åre, de yngre ska få nya slalomskidor ( anton, victor, amanda mina plastsyskon)och jag orkar inte vara hemma. Sedan kommer förhoppningsvis Jonathan hit, vi ska till stugan och åka pulka och leka i snön. Om inte han kommer blir det bara jag och mamma, synd bara att hon är värst på pulka.. själv blir man bara fegare och fegare med åren! DET VAR BÄTTRE FÖRR! (läskigt att kunna säga så)

Nej nu ska jag upp och störa små flickorna, sov så gott inatt! P&K/ Fernandez

Lördag 22November

blev inget bloggande för min del igår, hade tänkt att klämma in ett inlägg under förfesten hos Jenny, men kände att det inte var rätt tillfälle för det, sitta och blogga när man ska umgås med sina fina vänner håller inte i längden, tyvärr.

Vilket fall blev min kväll väldigt lyckad igår, efterfesten var lungt roligast och jag tror att vi somnade kring 5allihopa, att vakna tio dagen efter var dock inte lika populärt från min sida, sjusovarn klarar ju sig inte på 5timmars sömn, men ett som är säkert är att inatt kommer jag att somna fortare än blixten, det uppskattar jag eftersom jag har så svårt för att sova nu mera..

Idag har jag inte alls gjort mycket, tog bussen kring tre tiden hem till järpen där det bjöds på köttgryta, sen har jag mest degat framför tv:n och umgåts med världens bästa mamma, tror att jag ska föreslå att vi ska spela något spel senare, känner för att vinna, tss.

Att MODO fick vinna idag var fan det bästa som hänt på länge, trodde inte det kunde bli så mkt bättre MEN då ringde min bästa vän Jimmy och berättade att vi ska åka på MODO - Färjestad den 5:de December, och gissa vem som blev överlycklig? just precis, Jag!

Blir ett till inlägg lite senare ikväll också! Så håll ögonen extra öppna. Nu ska jag titta på ett andra avenyn avsnitt som jag tragiskt och konstigt nog missade i veckan, har aldrig hänt förut, så nu blir det AA för hela slanten, Puss på er och lyssna på låten nedan, möjligtvis världens finaste / Fernandez



Jag har försökt hitta ett ynka ord för att beskriva musikens betydelse för mig, men det går fan inte...

Patricia

Jag kan inte alls påstå att jag är speciellt glad efter MODO S förlust, nu är det dags att rycka upp oss och visa vad vi egentligen går för, för det här är inte MODO... Kom igen nu mina Hjältar!


Annars har min kväll bara varit allmänt lugn, har fått massage av mamma, ätit pepparkakor och kollat film. Tycker jag är en perfekt Torsdags kväll, men av någon underlig anledning så ligger jag steget före i dagarna, känns som om att det är fredag idag, men det äre ju då inte.
 
Imorgon har jag Engelska B och Psykologi, ska bli kul med psykologi faktiskt, hoppas att jag lär mig något spännande om mänskligheten. Sen slutar jag, och då ska jag vara med Älsklingen.
Till kvällen blir det fest, med Therese och några andra tjejer som jag inte har en susning om vilka det är. Blir Spikbodarna för oss och sedan kanske någon annan fest fall att det skulle spåra där borta, haaaah.

På söndag har Jonathan och Jag varit tillsammans i tre månader, älskar dig!
Nu ska jag hoppa i säng och göra en Psykologi uppgift, önska mig lycka till.
Hörs imorgon. Puss och Kram / Fernandez

Här ser ni tre bilder från helgen, och en tidigare på mig och Lina!

Hemma

Eftersom att jag fortfarande är sjukt så stannade jag hemma från skolan idag, jag sov till klockan två och när jag vaknade hade jag ingen feber, och nu känns förkylningen redan mycket bättre, Tummen upp på det!
Smsade med mamma imorse, som föreslog att jag skulle åka hem till Järpen och umgås med min kära familj, självklart tackade jag ja till det och jag tog tåget hem. Väl framme i järpen var det vitt precis överallt, visst det är det i stan också, men här är det betydligt mer med snö, och känner hur julkänslan börjar krypa fram, eller snarare dundra fram inom mig. och det är ju alltid lika mysigt varje år.

I våran familj så hugger vi alltid granen till julafton själva, på våra små egna ställen i stugan, tidigare har det alltid varit mina kusiner, morfar, systrar, morbröder, you name it.. som fixat detta, men i år är det nämligen jag som ska åka ut med en spark och Yxa i vinterkylan och hugga en ståtlig gran som ska pryda upp vardagsrummet! ¨Känner på mig att jag är en riktig klippa på att gå ut i storstövlarna i en meters djupsnö och leta fram en gran. Antagligen lär jag väl ringa morfar efter tio minuter och be honom komma och hjälpa mig med skotern! Närå, det hääär kommer jag att firra.. tro mig.

Nu känner jag lukten av nystekt pankaka samt vispadgrädde! Kommer att skriva ett till inlägg senare ikväll också, härligt med en dator, tro mig.

Hoppas att MODO får sig en vinst ikväll också, DET BEHÖVS VERKLIGEN!!!! så kom igen nu, och spela skiten ur Rögle och vinn tre väl tjänta poäng.
Hörs sen, PUSS / Fernandez

lajf is lajf

Nu har jag musik, hoho snikar in på en dator eftersom att jag inte har skaffat någon ännu..

Jag mår väl si så där måste jag säga, min förkylning vägrar att ge med sig och febern går upp och ner.
Idag hade vi sovmorgon till klockan halv 2, SKÖNT och behövligt, men min kära pojkvän kom och väckte mig halv tio, sen kunde jag inte somna om, så jag drack te, tittade på MTV och packade upp kläder till mina garderober, som för övrigt snart är överfulla trots att jag har lika mycket kvar.. Måste vända min smarta sida till och komma på en lösning! hmm..

Snart ska jag  vandra hemåt, jonathan kommer och gör mig sällskap när jag är sjukling, sen är det ju BondeSökerFru ikväll, det ser jag alltid fram emot.

Måste säga att halkan ute är bedrövlig, halkade framför två snygga byggarbetare idag, pinsamt värre.
HALKAN= NATURENS EGNA HUMOR!

Nu ska jag gå hem, vänta på älskling och ta en macka. Puss på er! / fernandez



Förkyld och Klassfoto

Jädrans förkylning, jag har åkt på en jäkla förkylning så här lagomt till vintern. Inte så passande enligt mig.
Inatt var min första natt ensam i lägenheten, jag måste säga att det var oerhört läskigt, sedan blev ju inte saken bättre utav att jag inte kunde andas. Jag låg vaken till över klockan två, har aldrig varit mer mörkrädd sedan jag fyllt 10 skulle jag tro, eller där tog jag nog i. Men var så pass rädd att jag var tvungen att sova med tv:n på. Stackars mig.

Sedan traskade jag iväg till skolan, är så skönt att jag får en lite längre promenad från och till skolan sen jag flyttade, inte mycket längre men lite.. Är så mysigt att vandra omkring i mina egna tankar i den friskaluften, men det här kommer jag nog att ta tillbaka när det är 20- ute. Då kommer jag att längta tillbaka till stortorget, det kan jag sätta mitt ord på.

Idag är det Andra Avenyn och Desperatahusfruar, vilket betyder att ikväll blir en hemmakväll med TVmys i soffan, och en litenJonathan bredvid. Ska nog laga soppa till middag, fast mina smaklökar är helt avdomnade? varför tappar man smaken när man är förkyld? Tråkigt att äta utan att känna någon vettig smak, right?

Nu har vi precis haft klassfoto, håll tummarna för det bästa!

Nu ska jag jobba och äta lite Salta och Rostade Solroskärnor! mumma




Turn back Time!

Det är helt ofattbart, ord finns inte. RIP<3 :'(

Inatt var första natten i min nya lägenhet, jag och Jonathan hade det såååå mysigt, fast än att det inte gick att slappna av efter det ofattbara och hemska som hänt.. Kan inte tro att det är sant. Har precis kommit till skolan nu, en ny bomb vid sjukhuset också den 4:de i östersund sen den första vid lidl.

Idag ska Jonathan laga middag åt oss, gulligubben. Åter till arbetet.

PUSS/ En ledsen Patricia

flyttar!!!

En bakis-älskling ligger i soffan medans jag mamma, jarmo och morfar flyttar ut mina saker. Det kommer tyvärr att bli väldigt klent med mitt bloggande ett tag fram över. Men när jag fått min dator kommer det att rulla på som vanligt igen. Så länge får jag låna skolans och älsklings dator för att skriva mina inlägg.

Men som sagt, nu smäller det. Jag Patricia Anna Öhrström Fernandez flyttar till min egna lägenhet. Jag är förväntansfull. Det måste jag erkänna!
Gårdagen var för övrigt hur rolig och mysig som helst, tog bilder.. men hinner tyvärr inte att ladda upp dem nu! Men kommer förhoppningsvis inom kort.

Ikväll ska jag antagligen vara med Jonathan, eller kanske Lina? är ju AA och det får ju inte missas, tror vi ska åka och storhandla snart också, det behövs. Har slängt massor av mat som jag inte kan ta med mig.

Faktiskt är min största ångest med att flytta är att jag blir datalös, fixar jag ingen dator snart så får jag väl ta gamla bettan jag har hemma i Järpen, haha. Men den lär ju inte få plats.

Som sagt kan bli dåligare uppdatering, men läs på för det. För kommer ju minst ett varje dag iafl!
Nu ska jag fortsätta, rensa frysen måste fixas av hurtiga Patricia.

PUSS PÅ ER SÖTNOSAR!!! / Fernandez. RING/SMSA svår att nå på the MSN!


En lördagsmorgon till spillo.-

Den här dagen på skolan har varit den onödigaste jag varit med om. Den har rent ut sagt drivit mig till vansinne! Jag gick upp tidigt imorse, skulle åka nio från nälden. Trots Jonathans Protester, men jag kände att det är viktigt att komma i tid, och måste ju ställa upp för "laget". Så jag kom dit och ¨då sa min lärare att jag kunde börja kvart i 12istället, då blev jag sur, irriterad och riktigt förbannad! De tog en lördag från mig i onödan, jag hade verkligen och då menar jag verkligen behövt vila och fått en sovmorgon, eftersom jag är så stressad när det gäller skolan och har det så svårt att sova på nätterna. Så meningslöst att åka dit. Sen var det ju inte så mkt folk där heller, jag menar VILKA VILL KOMMA DIT PÅ EN LÖRDAG?

jajaa, jag har precis varit på ICA och köpt chips och en liten Julmust, NygårdaJulmust. Mummms.
Ska nog lägga mig och vila ett tag också, förhoppningsvis somnar jag. Ska ju på ferre ikväll, och då måste jag vara laddad och party-glad. Vi ska förfesta och äta korv, mysigt va?? Självklart hänger kameran med. Ska försöka ta massvis med kort. Som laddas här här senare.

Hörs sem / Fernandez


Utkast: Jag ligger ...

Jag ligger enam i Jonathans säng i Nälden, har tittat på Sex and the City filmen, det är nog den bästa film jag sett på länge, och jag speglar mig och några väninnor i dess roller. Den gav mig många goda skratt. Och jag kan erkänna att jag fällde många tårar, jag är överkänslig, det vet jag men den fina vänskapen i filmen var nog det som berörde mig mest av allting! Sedan kärleken, ja. ni förstår.


kan man bli förälskad i en film? Isåfall är jag det nu!

Jag hoppas att Jonathan kommer hem snart, själv ska jag försöka sova (öppethus imorgon igen), Jag ska drömma om mitt nya liv i en flashig lägenhet i New York, mina underbara vänner som också ska bo där. Som jag kommer att stå närmare än ngot annat, och sedan så klart Älsklingen!

Om några år flyttar jag dit, utan tvekan.

NattiNatti / P. Fernandez


Vilken dag

Jag ska sammanatfatta min dag lite kort, efter det att vi har haft skola vill säga, för det kan ni ju läsa på tidigare inlägg.

Direkt efter skolan så gick jag lite slitnare, men lite gladare till min nya lägenhet där mamma och morfar befann sig. men de hade fullamuggar med att fixa gardiner och annat jox.
Känns nästan lite pirrigt faktisk, att jag äntligen flyttar iväg helt ensam, det är faktiskt ett ganska stort steg, jag menar.. Nu har jag ju ändå delat lägenhet med tre andra, så det har ju inte varit riktigt på riktigt, men nu smäller det, och på söndag blir det min första natt, tänka sig så stor man blitt! (skrämmande tanke)
Men från det ena och till det andra, de hade som sagt fullt upp i lägenheten när jag kom. Så de var riktigt sugna på en fika, det var både gott och mysigt att sitta och höra på morfars gamla skämt samtidigt som man drack cocacola och åt en ostsmörgås. Han är en favorit.

Efter fikat gick jag och mamma och inhandlade oss lite nya nödvändiga saker till lägenheten, vi skulle köpa en lampa också. Men hittade ingen, tyvärr så får köpa det imorgon eller på söndag. sen måste jag också gå på stan och titta efter en dator, det är något jag inte kommer att klara mig utan. Tv ska jag ju få av min mammas kille, men dator är viktigt både genom skolan och fritiden. Så det ska jag söka efter, samt en bokhylla. Så om någon vet om några snygga saker, så hör av er till mig!
Fick en jätte gullig inflyttningspresent av mamma också, en jätte fin ljuslykta! tack

Sedan gick vi på domus och köpte oss en varsin sallad, PRECIS VAD VI BEHÖVDE, helt slut båda två. Vilket är rätt förståligt. Sen har vi bara varit här i lägenheten och städat och packat.. är dock inte klar. Ska försöka firra resten imorgon, samt på söndag

Nu kommer snart susanne hit, vi ska my-my-my-MYSA! Sen drar jag antagligen till min sötknul Jonathan!
Kanske lyckas klämma in ett inlägg senare, hos jonathan då. Puss på er så länge / Fernandez

Vi är busiga.                                                                                         Världens finaste och bästa mamma!

jag är glad,

Idag är jag glad. För det första har jag fått obeskrivligt mkt beröm av lärarna flera stycken som kommit fram till mig och varit så glada för att det hört så mkt bra av Monica, jag har tydligen gjort en lysande insats idag. Vilket känns skönt.
Sen har mamma köpt en soffa åt mig(en röd) Samt parsienner till nya lägenheten, dit jag ska gå nu och träffa mamma och morfar. Jag ska störa dem i allt donande och sen så ska vi ta en fika!


vet inte vad jag ska göra sen, Utgång eller Jonathan. Det är frågan!
Skriver mer sen, PUSS PÅ ER / EN GlAD PATRICIA!


Min skatt!

Jag blödde precis en skvätt näsblod, så där utan anledning. Och nu känner jag mig svimmfärdig. Det är inte bra, inte bra alls.

Två förluster på raken för MoDo. Och det känns ju aldrig bra. Men vi kommer igen, det vet jag. Måste också säga att det var lite roligt med Vinst för Timrå, förstår att Älskling är glad nu. fick precis ett sms där det stod "Vill du komma till mig ikväll så att du blir på bättre humör?=)" Och det ska jag ju så klart göra. Här orkar man ju inte sitta och deppa hela natten, har även druckigt tre STORA koppar med te, så lär ju inte kunna somna inatt, men då ska jag plåga Jonathan och hålla honom vaken in i det sista, höhö.. Hämden är ljuv gubben!

Måste bara påminna alla, och specifikt Jonathan hur mycket jag ÄLSKAR honom, du och jag. Det är så det ska va!
<3<3<3 Här har ni oss!!!

Nu ska jag leta kläder inför morgondagen, puss och godnatt / Fernandez


suget är för starkt.

Jag tror inte att någon människa på denna jord förstår vilket sug jag har efter en Pizza just nu. Suget har aldrig varit större, och kommer förhoppningsvis inte att bli det heller. Men det värsta av allt var att ingen hade pengar till att gå och krubba en Pizza med mig på Pizza Land heller, så jag blir nästan lite smått galen här, där jag sitter i min enorma ensamhet... Kollade igenom mitt matföråd, och jag kunde skymta en liten påse med Sagogröt. Det är faktiskt nästan lika gott som pizza, så det får bli min middag idag. Med socker och Mjölk förstås.

Vad jag mer ska göra ikväll har jag faktiskt inte en susning om, Östersund har ju inte så överdrivet mycket att erbjuda oss studenter. Så det blir ju bara häng framför datorn med en film och en skål med Pop corn.. Inte skall man klaga över det, men gör man det näst intill varje dag kan det bli en gnutta uttjatat. Tur man har Vänner och Pojkvän samt familj som kan dra en ur den onda cirkelt. Fast jag vet dock inte om de är så mkt bättre...

Imorgon är det öppethus på skolan, alla Nior ska komma och kika på våran vackra(?) skola. Jag ska vara Guide alltså vara välkommnande och gå omkring och visa människot vars de ska ta vägen i en tröja där det stort och tydligt står GUIDE. Sen är det ju tråkigt för gästerna att jag inte har det bästa lokalsinnet, och är nästan säker på att de skulle klara det bättre utan min hjälp, sen fick jag ett special uppdrag att stå på mässan och tala om programmet och svara på frågor. Jag kan inte rå för att jag är en pratkvarn ;)

Imorgon kommer mamma hit, hjälper mig att packa. Sen ska hon kolla lite saker i min nya lägenhet, så på söndag kommer jag att ha flyttat in! WIIHO. Tråkigt utan dator bara... Men en sådan manick ska jag försöka fixa inom kort!

Om någon vill hitta på något roligt ikväll är det bara att slå en pling, eller skicka ett mysigt sms. Underhåll mig!! / Fernandez
 +    = Sant.


Old old old...

Gammal, är någonting som jag idag insåg att jag gruvar mig för att bli.. Så där gammal så man inte har en aning om vad man gör, och när man väl gör någonting så tar det 100år att få det gjort! Och när någon talar med än, så hör man ingenting, man får be dem att upprepa allting minst 10gånger innan man hör ett litet knyst av vad de sagt! Man försöker att förstå sig på det nya som händer i världen, men det går inte att hänga med, man får svårt att prata, man tappar ord och glömmer därför bort vad man precis skulle få sagt. Tanken bara på att man knappt kommer att kunna gå, man måste stanna efter tio meter och vila sig för att benen inte orkar längre. Den tanken får mig att må dåligt på något sätt, jag mötte en sådan människa idag, hon stod framför mig i kön på ICA, både jag och kassören som jobbade där var tvungen att hjälpa henne med allting. Tyckte så otroligt synd om tanten och hennes gubbe, tur att de hade varandra och kärleken.. det tror jag att man kommer långt på!



Nog om det. Musiken idag var verkligen helt underbart samt sjukligt kul, jag tycker att det gick bra för mig och elin Idag. Vi har bytt låt, och den passar oss båda bättre!

Snart kommer lina till mig, vi ska nog se på bonde söker fru, och sen åker jag till Jonathan... MÖSIGT.
Kanske klämmer in ett litet inlägg ikväll, puss / Fernandez
 forever young?

mjusiikh

Nu är det musik med elin, och Färger i en vind som gäller! Vi är pepp, tror att det här kan bli riktigt bra. Elin är ju så duktig på att sjunga också, speciellt höga toner, vilket det finns rätt mycket av i den låten!

Blir en kort blogg, för nu ska jag iväg till skolan, uppdaterar självklart senare. Puss på er så länge / Fernandez


En uppskattad kväll

Nu är jag hemma, precis ätit en gudomlig middag! Snart kommer Jonathan och ikväll är det Desperatahusfruar, chips och mys i soffan kan det bli bättre? En kväll som denna uppskattar jag... Att få vara med dem jag gillar mest. (många saknas dock)
Pratade precis med den här filuren. Saknar min syster så det gör ont. Snart är det jag som åker till Norge och hälsar på!

Ha en trevlg kväll allihopa, för det ska jag ha! / En lycklig fernandez.
Hejjjjja MoDo ikväll också, första perioden på G nu. Nu vinner vi. 

FLYTTAR!

J A G  F L Y T T AR  I  H E L G E N !
ska bli så skönt.
Kommer även att ha en liten "Invigningsmiddag" om vi får plats. Haha. Blir vin drickande och lite gott käk, kanske någon film (om jag har dvd, video). Så ska dra ihop ett skönt gäng!

ARL nu, det suger. Puss hej / Fernandez


Dålig info.

Irriterande, jag trodde att vi som vanligt, varje tisdag skulle börja kvart över 8. Jag har sovit dåligt hela morgonen för haft världens jobbigaste rethosta, men jag slet mig upp ändå, mot min vilja. Så kommer man till skolan och får veta att vi börjar TIO! Så då får man traska hem igen, ååh, arg jag blir. Hade verkligen behövt de där extra timmarna med sömn.
Ska lägga mig nu och ge mig själv en chans till att somna, men lär väl inte lyckas.. sen ska jag gå tillbaka till skolan och köpa smörgåsar i lyan, äta tills jag dör. Typ.

Idag har jag alltså Svenska, ARL och Idrott.
Sedan åker jag nog hem till järpen, till mamma. Vi ska ha myskväll. Jag bad henne göra en god middag också, åå de skulle hon firra! Vilken underbar mamma man har, inte sant? Får se om Jonathan följer med också. Annars blir det en Dotter och Mamma kväll. Nu ska jag lägga mig, hörs ikväll! / Fernandez

trubbel.

Eftersom att jag är så otroligt seg, så har jag inte tappat upp ett bad än. Men nu ska jag ta emot orken och göra det, duktigt, right?

Jag är lite sur på Jonathan också som är på väg hit. Han är orättvis. ALLTID ska vi kolla på de filmer han vill se, då menar jag Jämt. Och nu när jag bad honom lite vänligt att ladda ner en film jag vill se så vägrar han(inte första gången). Jag  tycker faktiskt att han kan offra sig någon gång att se en film som kanske inte är hans typ, fast egenligen vet han ju inte om det är hans typ eftersom att han aldrig kan ge filmerna en Chans. typiskt killar att vara så egoistiska.

Trots dina små brister som brukar driva mig till vansinne, så kan jag inte hejda min kärlek till dig.

LänsTidning och Provskrivning

LänsTidningen var på skolan idag och ställde mig "Dagens Fråga" och som råga på allt knäppte de 100tals kort, tänker då inte kolla tidningen imorgon eftersom att jag såg ut som ett Sunktroll efter helgen, och jag hade mössa på mig.

Just det, Högerpartiet (Mitt, Linnea och Hannas parti) vann, röstningen. Nöjda är precis vad vi bör vara, och är. Om några år är vi nog med i Riksdagen ska ni se.
Hade prov idag också, jag tror att det gick bra... Fast ibland tror man att det går så bra, man svarar på allting och känner att idag, ja idag var det verkligen min dag att skriva det där förbannade provet som man gruvat sig för hela veckan. Sedan när man får tillbaka det så märker man att man har varit ute och Cyklat när man besvarat frågorna. Det är sjukt Frustrerande och Allmänt störigt. Man tror sig förstå sig på saker och ting, men icke. Tur att det inte händer allt för ofta..

Nu funderar jag på att ta mig ett bad, känner mig fortfarande ofräsch efter allt partande och att ha trängts i stugan med massa tjejer. Sen ska jag nog plocka ordning lite på mitt rum, för ni har väl inte glömt att jag flyttar till min egna lägenhet i helgen?
Vid sju kommer Jonathan till mig, vi har bestämt att vi ska ha en mys kväll. Antagligen går vi på Videoteket och hyr film, sen ska vi gosa!

Tack och Hej, LeverPastej (som jag precis lärt mig äta, sjukt stolt)/ Fernandez


Belle



Om jag fick välja, skulle jag vilja se ut som Belle i Skönheten och Odjuret, finns nog ingen vackrare!
Den där timmen jag skulle sova, omvandlades till 4. Helt slut efter helgens bravader.
Nu ska jag byta om, sen åker jag till älskling och myser för fulla muggar, Aldrig älskat någon som jag älskar dig!
Du är lycka.

Nej, nu
rinner tiden iväg så där igeeeen. Puss och godnatt / En kär Fernandez



En lyckad helg, med underbara tjejer

Ta mig tillbaka till Vemdalen
Vilken obeskrivlig helg vi  har haft flickor, man skulle kunna ha haft hur stora förväntningar som helst på helgen, man skulle ändå aldrig bli besviken, för den här helgen har varit grym, slagit näst intill alla rekord.
Torsdagen var helt klart bäst enligt mig, jag och Wikman hade världens tur att komma in helt gratis, trots 18års gränsen, kom in  och rockade loss på dansgolvet, sen tackade vi ju inte nej till gratis drinkar, nej nej! Den kvällen var oförglömlig och helt underbar. Fredagen var jag inte inne, blev bara fest i stugorna då, men hade en toppen kväll iafl. Lördag = Betalade inte en spänn, kom in på området dansade och NJÖT!


tack för en underbar och oförglömlig helg.

Idag har jag inte kunnat hålla mina ögon öppna, bussen hem var värst, mina ögonlock kändes som två tegelstenar, orkade verkligen inte att hålla dem uppe, så nu har jag bestämt att jag ska lägga mig ett tag, måste ställa klockan så att jag inte vaknar ikväll. Tänkt att sova någon timme bara. Ikväll vet jag faktiskt inte om jag ska till Jonathan, vi saknar varandra, men vet inte om jag har orken till att stiga upp imorgon bitti och sätta mig på en buss, när jag har chansen att sova så mkt längre här hemma... Skola imorgon, Kill me.

Nej, nu är det Vårforum i Vemdalen som gäller! Puss på er / Fernandez


Grattis Älskling, du är bäst

Du är det bästa jag vet, jag älskar dig

Vilken mysig morgon det har varit, jag åkte till Jonathan igår kväll för att kunna umgås så mycket som möjligt med honom innan jag åker till Vemdalen. Vi gick och la oss vid halv 12 tiden och tittade på Scrubs, det har blivit som en vana för oss nu, vilket jag inte klagar över eftersom att det är ett av världens bästa och roligaste program i mina ögon! PRECIS klockan 12 attakerade jag min älskling med hundratals pussar, HAN FYLLER JU ÅR IDAG, min älskade Jonathan är äntligen 17år, GRATTIS min prins.
Vilket fall sov jag så fantastiskt skönt inatt, var ju riktigt trött på kvällen så somnade som en stock.
Klockan halv sju så vaknade jag av att Hampus (jonathans lillebror) och Carola (Jonathans mamma) kom och sjöng, de hade med sig en bricka med mackor, ljus och choklad så jag och Jonathan fick äta frukost på sängen efter present öppningen! Grattis än en gång älskling, ledsen att jag inte kan vara med på din födelsedags middag,
ÄLSKAR DIG AV HELA MITT HJÄRTA Jonathan Erik Norrman!

Nu sitter jag på turism, har dunkande huvudvärk, och verkar inte varan någon som har alvedon heller, vill ju inte bli sjuk eftersom att tre dagar i vemdalen med fest och tokigheter väntar mig och mina förväntansfulla brudar! Åker klockan 4 från busstationen direkt idag efter skolan, jag tror vi kommer att få det grejtans jag och bruudsen, ska bli kul att träffa massor av nytt folk också. Verkar vara extremt mycket människor som ska dit, vilket är ett + !

kommer antagligen att bli en dålig uppdatering under helgen med andra ord, Hör gärna av er. Skicka sms och ring så mycket ni bara kan och orkar, glöm inte bort mig, är ju trots allt bara borta i tre dagar =)! Puss och Kram / Fernandez

Den här söta bilden har min lillasyster gjort, hon är nämligen ett stooort fan av mig och gubben!!;)

Disney för hela slanten!

DisneyFilmer är det bästa vi vet.
Jag och Elin har suttit helt tårögda idag och kolla på massa snuttar från DisneyFilmer på Youtube. Meningen var att vi skulle hitta en låt att sjunga, men vi blev helt fast, smälte och levde oss in dess vackra musik! Vi funderar på att ta med oss massor av DisneyFilmer till Vemdalen och titta i stugan medans vi(jag) dricker vin och förfestar, gissa vem som kommer att sitta där stor bölandes? Just precis, Patricia.
Självklart valde vi en Disneylåt till musiken också: Pocahontas - Färger i en vind

Sedan kunde vi inte sluta lyssna på Lejonkungen ; Känn en doft av kärleken.
Tänker bara på Jonathan och mig när jag hör den låten, haha. Känner verkligen hur det pirrar i magen och hur otroligt förälskad jag är i pöjken!Sedan får man ju rysningar längst hela ryggraden för låten är så FIN! MWAH!
Så här får ni chansen att njuta lika mycket som jag!!!


Ikväll ska jag till Lina och se bonde söker fru, jag är ju lite små kär en av bönderna. hehe. Vi kanske ska köpa en subway macka också, att äta till programet, självklart blir det popcorn i stora lass!

Nej, nu ska jag packa inför morgon dagen kanske åker till Jonathan ikväll också om det går för sig, och hoppas ni inte glömt att det är Älsklings dag imorgon också? Hela 17år!! Älskar dig. / Din Fernandez

Världens mäktigaste man

Nu äre du som är världens mäktigaste man! Jag är nöjd!
Idag är det packning till Vemdalen som gäller, jag är ganska förväntansfull faaktiskt. Rykterna säger ju att det ska vara obeskrivligt roligt där borta, men jag tror inte att man ska ha så stora förväntningar, vill ju inte bli besviken! Och blir man det får man väl åka hem en dag tidigare, men hoppas verkligen på att det kommer att bli sjukt mycket röjjjj!

Idag är jag trötter, vaknade vid sjutiden då Jonathans väckarklocka ringde. Sen kunde jag inte somna om, suck och pust. Men somnade ungefär 15min när jag kom hem till lägenheten imorse, behövdes.
P<3J

Nu ska jag jobba vidare med turismen, flitig som man är! NOT!

Kent.


Jag är inget fan av KENT, tycker om.. kanske 3låtar, men den här låten tycker jag faktiskt är riktigt bra, riktigt skön låt att lyssna på när man åker buss, precis vad jag ska göra nu, världens seeegaste buss till Jonathan. Men vill träffa honom extra mycket innan Vemdalen, gud, tänk tejer på torsdag efter skolan åker vi, torsdag fest, fredag fest lördag fest.
JAG LÄNGTAR!
Nej nu ska jag springa till bussen. Puss och godnatt goknular! / Fernandez


IDIOTER!

IDIOTER
Lådan utanför lidl innehöll sopor?! alltså, de människor som får för sig en sådan här idé kommer jag nog, så länge jag lever aldrig att förstå mig på! Jag undrar om de har den blekaste aning om hur sjukt onödigt och hur extremt mycket det här har kostat? Jag hoppas verkligen att de hittar pateterna och ger dem deras 6års fängelse som de förtjänar! Väx upp.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, hade gärna lekt med min älskade vän Jimmy Hernerud, men han har tydligen något fel på magen, jag tycker personligen att han ska ringa en läkare eftersom han inte ens kan gå, tycker synd om dig, <3

Men nu fick jag precis ett sms av älskling som fråga om jag ville komma till honom, så en mys kväll tackar jag ju inte nej till, men jag överväger beslutet eftersom att bussen går tio över tio ikväll! hmm..

Nog om det, ska fråga om Jimmy vill köra en omgång flagg med lilla jag. Puss på er / Fernandez
 liiite längtar man ju till sommaren, och värme!


:(

Bombhot i östersund.
Uuursh, man blir ju rädd. De hittade en låda idag utanför lidel (typ där jonathan bor). En låda som det stod "Bomb" på. Så nu är alla lägenheter på 200meters avstånd evakuerade och vägarna avstänga. Nu väntas det in en patrull från UMEÅ och polis tekniker från Stockholm som ska undersöka saken! Alltså sånt här händer ju bara inte i Östersund?! Näe, höua hoppas verkligen att det bara är något skämt eller liknande...

Någonting annat som är oerhört ledsamt och tråkigt var när jag och micke läste detta :

Modos veteran Magnus Wernblom väljer att lägga av med ishockeyn med omedelbar verkan efter 17 säsonger i Modo.

Fakta: Magnus Wernblom

Född: 3 februari 1973
Längd: 184 cm
Vikt: 93 kg
Meriter: TV-pucken 1988, Fyra SM-silver med MODO Hockey. Var med och förde upp Skellefteå AIK i elitserien igen
Landskamper: Tre Kronor 34, B-landslaget 9, Junior- och pojklandslaget 40
Säsonger i MODO Hockey: 17
Matcher i MODO Hockey: 723
Mål i MODO Hockey: 276


-Har man varit van att producera massor av mål och poäng har det förstås bidragit till beslutet. Men framförallt har det inte alls fungerat som jag hoppats, trott och vill att det ska fungera, säger Wernblom.

Förra året var 35-åringen målkung i Modo med 27 mål men i år har det gått riktigt tungt och istiden har krympt.

-Att komma fram till något sådant här, som måste ha varit oerhört svårt, är riktigt, riktigt stort, säger klubbdirektör Erik Holmberg. Klart att det hela är tråkigt, men vi respekterar Magnus beslut i allra högsta grad.

Gårdagens match mot Djurgården blev hans 723 och sista för Modo.
 vill bara tacka en underbar spelare som betytt obeskrivligt mycket för MODO!

/ Fernandez


Feber

Jag hade feber igår kväll, precis som jag anade.. Men åkte till Jonathan tio över tio till Nälden, vi kollade på Scrubs innan vi somnade, och idag mår jag faktiskt bra, dock lite hängig. Men måste ju gå på skolan eftersom att jag ska vara bort på fredag, då är det ju Vemdalen som gäller!

Snart har vi svenska, ska kolla på film, så ska köpa mig lite mackor och godis att mummsa på medans vi tittar, annars lär jag ju somna. Nej nu ska jag fortsätta med Vårat Parti : Högerpartiet. Idag är det val i USA också, må bäste man vinna.
Puss, hörs sen / Fernandez

 Det går inte bara bra, utan bäst för MoDo nu. Och snart blir det Ö-vik med grabbarna MoDo- Färjestad



My angel

Huvudvärk, det är precis vad jag har nu! Kanske är febern som lurar? Hoppas inte.
Efter skolan så gick jag och Susanne på ICA, vi köpte masssssor utav Taco chips och dipp. Vi gick glatt hem till mig och gjorde oss bekväma i soffan, där satt vi.. Länge och åt Taco chips och dipp. Det gick åt som smör i solsken. Men jag tar smärtsamt konsikvenserna av en eftermiddag av svullande, illa mående och en jobbig spykänsla som vimlar okring i kroppen på mig. Vi satt iafl en lång stund och pratade om allting mellan himmel och jord. tillslut så somnade vi, båda två med en varsin filt, varför sover man ALLTID bäst vid middags tid? Något jag alltid funderat över.

Min susanne är helt enkelt bäst, hon hade skrivit en uppsats om mig idag på skolan. Blev ju helt tårögd när jag läste den! Ska rama in den och sätta upp den på väggen, där med basta!
you're my angel suusie!.




Känns lite frustrerand att Jonathan har praktik i nälden, saknar ju min nallebjörn.
Nu ska jag allt höra med Jimmy Hernerud vad han har för sig, Puss / Fernandez


KlackSko Eller KlackeSko?

Nu sitter jag och har ARL, ingen lärare vilket betyder att det INTE blir mycket gjort av HP07b.
Igår kväll åkte jag till Jonathan i Nälden, jag sov så extremt skönt inatt, hade inte alls någon lust att gå till bussen 20 över 8. Jonathan hade ju praktik i nälden, så han försvann redan vid halv 8 tiden. Så jag var ensam i deras hus imorse, vilket var rätt skönt faktiskt. Kunde göra mig i ordning i min egna takt. Går ju alltid sneppet segare när man är nyvaken och så trött att man inte ens orkar hålla ögonen öppna.

Ikväll ska jag förmodligen kolla på bio med Jimmy och Mårten, James Bond för hela slanten! haha.
Nej, vi hörs i nästa blogg / Fernandez

Just, vi hade en liten diskution om hur man säker "Klacksko" eller "Klackesko" Jag säger "Klackesko" men alla andra är helt övertygade om att det heter "Klacksko" !!! NEJ jag tror på Klackesko!

Känns inte alls skönt med en veckas skola igen. Fast jag är ju ledig på fredag, då är det ju Vemdalen!
Tjing.

Perfekt kväll.

KLUK
Vilket underbart ställe, vilket underbart folk. Jag hade så sjukt roligt igår, ja det var nog det roligaste på, väldigt länge! Började med att de bjöds på en rolig revy, det var tjejlaget som hade gjort en riktigt rolig pjäs. Sedan serverades det mat, samt prisutdelningar efterrätt osv. Sedan var det så klart dans och sång! Nej, det var helt underbart roligt. Nu blickar jag frammåt till nästa bravader, som blir Vemdalen. Riktigt taggad är jag.

Idag har jag tagit det lungt här hemma i järpen, har faktiskt slummrat till ett tag på soffan också. Inte så pjåkigt.
Nu ska jag ta mig ett bad, sedan så åker jag till Jonathan i Nälden.
/ Fernandez


Fixat.

Min kväll är räddad! Tack, du vet vem du är . Skyldig dig en STOR tjänst.
Nu är jag pepp som aldrig förr
/ Fernandez

Frustrerande.

Frustrerande, ja. Man blir ju lite smått galen ibland. Och det är jag nu.. När inget går som det borde göra. Eller, ja egentligen är det väl bara "saften" som det är fel på, eller. Ja inte själva "saften" MEN PÅ SYSTEMBOLAGET. Idag är det ju tydligen "söndag" men jag fattar inte, är det lördag, så är det väl lördag och inte söndag, varför ska man vara tvungen att gå och ändra på dagarna? Varför kan det inte vara onsdag om det är onsdag och LÖRDAG när det är lördag? Mycket lättare så ju!

Vilket fall så spenderades gårdagen hos Jonathan i Odensala, vi var ensamma åt pizza tittade på IDOL och bara myste. En perfekt fredags kväll med andra ord. Åååh, de var så trevliga där jag köpte våra pizzor igår, blev bemött på ett så fint sätt.. Sen så bjöd de mig på en kopp kaffe, och det satt ju fint nu när det är så kallt ute. + att pizzan var sjukt god.
Innaan vi somnade så tittade vi på Bert, favoriten.

Nej, nu ska jag duscha sedan så måste jag ju packa innan jag åker med linnea till Sofie i nälden, sen vidare till Kluk. Party all night long!

HA EN TREVLIG SÖNDAGS (lördags) KVÄLL!! / Fernandez


RSS 2.0