Nytt år

IDAG smäller det mina vänner, har längtat väldigt länge efter 2009 faktiskt. vad skönt det ska bli att få.. liksom börja om på nytt. Ett nytt år nya möjligheter, kunna sätta upp nya gränser, sträva efter nya mål! Det här är mina nyårs löften:

* Börja träna på friskis och svettis med susanne direkt när vi börjar skolan, de här löftet är för både mig och susanne, mena BEACH 2009 HERE WE COME!

*
Göra klart mina kapitel i matte A sedan ettan. Ska verkligen göra det nu. Fast än att jag är SÄMST i matte.

* Njuta av livet till tusen, leva livet som en riktig 17/18 åring tillsammans med mina VÄNNER!

* HA VÄRLDENS BÄSTA SOMMAR FYLLD AV UTOMLANDSRESOR Och FESTIVALER!

*
Lära mig att uppskatta livet!

* Festa mindre och bli pluggis.

* Skaffa jobb och sluta leva på mamma.

* HA MITT LIVS ROLIGASTE ÅR!!!

GOTT NYTT ÅR ! / Fernandez

INTE okej mina herrar

Okej, det här funkar inte. Förlust IGEN mot HV71 och MODO har nu rasat från förstaplats till kval, det här är ju rent vansinne! Blir ju helt stum, MODO kan inte kosta på sig fler förluster nu. Behöver en stooooor jävla spark i rätt riktning och vinna vinna poäng! Nästa Match blir Mot Färjestad, då kommer jag att befinna mig i Ö-vik, Swedbankarena och heja fram MODO till seger. Som sagt MODO hockey i UR OCH SKUR! / Fernandez



Åre

Okej, jag förlorade.. Men faktiskt så känns det helt okej ändå, tycker att både jag och Vanessa spelade riktigt bra, och det var underbart att vara så mycket bättre än alla skrikiga Stockholmare som var där på skidsemester! Åre var fullpackat av Turister från hela sverige, och Europa. Vart man än gick hörde man människor som pratade alla sina olika språk.. Undra vad de tycker om Åre egentligen? Eller sverige överlag, Vårat kära grannland Norge hyllar ju oss iafl, dem kan man alltid lita på : ) Kram / Fernandez

Just det, köpte äntligen nytt mineralpuder idag också, för endast 80kr. REA i åres butiker. Och jag gillar det!

Bowla

Jag tror faktiskt att det kan vara nyttigt för mig att gå upp innan 11. Jag somnade kring fem inatt och nu blev jag så illa(?) tvungen att dra mig själv upp ur sängen, eftersom att det är bowling som gäller idag, i åre, med syrran. Tror att de kommer hit och hämtar upp mig vilken sekund som helst faktiskt, så nu har jag ätit en redig frukost och förberett mig psykiskt för att vinna! Skämt å sido.

Självfallet uppdaterar jag senare, och förhoppningsvis kan jag nöjd och belåten säga att jag har vunnit dagens Bowling :)
Som ni kanske märkt så är jag inte den besta förloraren, speciellt inte när det är inom familjen!

GodEftermiddag / Fernandez



Sluut på julen.

Nu är jag hemma, från allt julfirande. Jag satt och funderade idag när jag tittade på tv och de fortfarande spelade julsånger, hur länge är det jul egentligen? Man kan ju inte hålla på så här hur länge som helst? Själv tycker jag att man kan avsluta allt som har med jul att göra 1Januari, då det är ett nytt år liksom!

Jag måste säga att jag är riktigt sugen på nyår nu faktiskt, jag kommer att bli istan och fira. Först med middag hos Elina, sedan kommer festligheterna att fortsätta där hos henne! Om vi drar oss vidare lär ju visa sig, badhusparken vid 12 slaget kanske, fast än att det är sjukt tråkigt, och kallt där vid vattnet! Och inte nog med det finns det ju raket galna människor där också!

Imorgon blir det åre, ska dit med mina morbröder, kusiner och min syster Vanessa. Medans de badar så ska jag visa Vanessa hur man Bowlar, höhö! Sedan blir det en snabb titt i Åres butiker innan vi åker hem igen, och jag drar in till stan.

Köpte mig lösnaglar idag också, fråga mig inte varför när mina egna växer fortare än ogräs. Men kan ju vara roligt att testa något nytt. Köpte lite annat krimskrams också, skönt så här efter jul att kunna spendera lite pengar på sig själv!

Nu ska jag limmafast naglarna och tänka ut världens bästa Nyårs Löfte, skriver senare här i bloggen vad mitt löfte blir, eller får man inte berätta det för någon?

ensamhet


Jag har kommit på att ensamheten är rätt underskattat trots allt, jag vill inte säga att jag föredrar att vara en ensam enstöring, de tror jag inte alls på! Men de där små stunderna då man kan ge all tid till sig själv, slippa tänka på allt annat, slappna av och bara leva, de stunderna tror jag kan vara guldvärda!
Man måste faktiskt inte vara omringad av massa människor, ha tusen vänner och pojkvän. Nej om alla människor skulle fokusera mer på vad de har, istället för vad de inte har så tror jag nog att alla skulle bli lyckligare. På något sätt kan det kännas som om att folk skaffar pojk/flickvän bara för att få en bekräftelse utifrån att "hej, se på mig jag kan också lyckas och vara omtyckt", jag tror på kärleken, och att det är anledningen till att två människor ska vara tillsammans och kan hålla ihop, jag tror att kärleken kan övervinna allting, jag tror på förlåtelse!

Mina Julklappar

  • En Dator
  • Ett regnställ
  • Ett par strumpor
  • En väska med smink (en sådan ni vet som innehåller allting)
  • 500kr
  • Två DVD filmer
  • Två prydnadskuddar
  • En bricka
  • Två par Handskar/Halsduk
  • Ett par Leggings
  • Bok
  • Tidning
  • Ljus
  • Smycken (Ring, örhängen och två halsband)
  • Hårfön (snygg vit från Björn axén, riktigt bra med varm och kall tork)
  • Vattenkokare

Det där var de julklappar jag fick på Julafton, jag kan inte säga annat än att jag är SJUKT nöjd. Blev så obeskrivligt gla över allting eftersom allt var behövligt, inte nog med det blev jag svimm färdig när jag öppnade paketet med Datorn, blev sjukt glad, hade faktiskt inte förväntat mig en! men TUSEN TUSEN TACK för allting. Sedan måste jag säga att morfar klädde sig bra som tomte, haha. Kan ha varit kvällens stora skratt.

Idag har jag inte gjort mycket alls, igår var vi ute på promenix och sedan åkte vi madrass, har nästan glömt hur roligt det är att vara ute och "leka" i snön!

Imorgon vet jag inte vad som händer, jag hoppas att jag kan åka till Laxsjö på dans, skulle jag verkligen vilja. men får se om jag tar mig dit eller ej, den stora frågan!

Tror jag ska lägga mig snart, får se om jag hinner med ett inlägg imorgon också.. datorn här ute i skoger är inte den snabaste, när det gäller internet. men ha det så bra så länge. hoppas ni haft en bra Jul / Fernandez


bye

Nu drar jag, ha det sjukt bra allesammans så hörs vi mer senare. PUSS

Dan före dopparedan

Dagen innan jul, känns nästan lite konstigt att det är Julafton redan imorgon.. Ska åka upp till stugan om ett tag där vi ska fira Julafton. Det är verkligen helt underbart vackert där, ett ställe där man verkligen kan känna det där Lugnet som alla människor söker!
Kommer att uppdatera bloggen där också på min morbrors data, så det är bara att fortsätta läsa som vanligt.
Nu ska jag umgås med mina plast syskon somm är här över dagen, Kramar / Fernandez

Leverpastej

Alla människor har ju för det mesta ett "sug" efter någonting när det gäller mat väg, jag kan tänka mig att de flesta olyckligt nog fastnat i socker suget, eller den där feta maten. Personligen tycker jag inte alls att Godis är speciellt gott, jag äter det helst inte, isfl är jag tjejen som föredrar Chips och Popcorn om Fredagskvällarna. Men någonting som jag har märkt, speciellt i senare tid är suget efter en Leverpastej macka med inlagt gurka, haha. Låter kanske lite knasigt, men nä, jag måste säga att det är verkligen pricket över i:t. Det var inte alls länge sedan jag inte tyckte om det, men antagligen berodde det på att jag inte vågade ta steget och smaka, som vilken barnrumpa som helst! Men sedan första gången jag åt en riktig macka med leverpastej har jag fastnat helt!
När jag är sur eller arg så löser jag de problemen genom att käka en macka med leverpastejmacka med inlagdgurka, så är problemen som bort blåst sen, det visste ni inte va, att saker och ting var så enkelt fixat? Skämt och sido.
Men det jag vill komma fram till är att en leverpastejmacka är ett oerhört lätt sätt att förgylla vardagen med! (ha ha)

Klockan är strax över 01:00 och jag funderar skarpt på att slå in lite julklappar. Det är nästan lite overkligt att det är Julafton imorgon? Ju närmare vi kommer desto mer längtar jag efter sommaren och dess härligheter!
Måste passa på att ge en Hälsning till min kompis Ole borta i Norge, som har det minst lika tråkigt som jag just nu!:D
Kramar / Patricia


ilska

a R g- Det är just vad jag blir när jag förlorar mot mamma när vi spelar spel... Jag blir riktigt sur, så nu har jag vikt undan och satt mig här vid datorn och mumsar på Werthers Orginal, Och försöker komma på bättre tankar. Har fortfarande inte slagit in mina Julklappar och har lite ångest att jag inte köpt någon till min Morbror Torbjörn. Just nu så lutar mina tankar mest åt den 26 december, då blir det mest troligt Dans i Laxsjö, Självfallet är det Jannez som kommer att vara där och spela, är helt 100 på att det kommer att bli en hellyckad kväll, brukar ju oftast vara extra kul när det är lite avsides ni vet, där är alltid alla så glada, stora som små. Och vem uppskattar inte det?

Jag har hjälp mamma att handla och baka idag också, vi har gjort en kaka som ska vara inne i ugnen två timmar, jösses alltså! Hoppas för guds skull att den blir god, annars jämans!
De andra här hemma ska kolla på en skräckfilm nu, själv så vågar jag inte titta.. Så får väl sitta här i min ensamhet!
xxxx / Fernandez


Så det kan gå..

Ja, när jag och Susanne gick på stan i Torsdags och Handlade Julklappar så följde hon med mig hem sen, så då frågade hon mig om hon kunde lämna sina Julklappar hos mig för att hon inte orkade Bära hem dem just då, så ja jag sa självklart ja och att hon kunde lägga in dem i min högra garderob..

Och nu ringde hon precis och BÅDA två hade helt glömt bort Julklapparna tils nu. Och här sitter jag i Järpen och hon borta i Brunflo! Stackars min älskling bög. Du ska få dem så fort vi ses igen, all love to you bögis, eller ska jag säga klantskalle?:)





Medicin

Inte speciellt roligt att gå upp vid sju slaget när jag inte sovit något på hela natten. Men var så illa tvungen att gå till Doktorn med mina besvär, de tog ett tag innan läkaren visste vad det var, men efter att hon talat med hudexperterna fick vi fram ett svar, vi vet dock inte vad allergin beror på, och kommer antagligen inte få veta heller. Men det BÄSTA av allt var att jag fick Medicin, två olika en som jag ska ta varje morgon och en annan jag ska ta när det är som värst och av den dosen ska jag ta 12tabletter i samma veva, 12!!!! Det kan ju fasen inte vara Normalt??? Aja, bara jag slipper allt besvär är jag hel-nöjd.
                                                          
Om bara någon timme så kommer min storasyster Vanessa hem också, det ska bli riktigt roligt faktisk. Blir ju inte att man träffas så överdrivet mycket nu när hon bor i Umeå, och rykterna säger att hon redan längtar tillbaka. FAST hon inte kommit hem ännu, lilla lilla gumman! Nu ska jag göra mig en Smörgås med Julost, min Favorit / Fernandez

Turn back time

Jag har kommit på att julen är fan meningslös egentligen, speciellt när inget blir som man tänkt sig. Det här kommer antagligen att bli mitt livs tråkigaste jul. När INGET kommer att vara som det brukar, vad är det då för idé att låtsas? Jag ser inte meningen med det, nej jag vill ha det som det brukar vara, med mina ÄLSKADE kusiner, annars kan jag lika gärna skita i hela julafton. Jag vill ha det precis som det alltid har varit och som det antagligen aldrig mer kommer att bli!
 D e t   b l i r  i n t e  a l l t i d  s o m  m a n  t ä n k t  s i g .

Kan inte bara gud göra så att det blir sommar? Årets Bästa årstid. Jag orkar inte med vintern, den är på tok för lång och allt är så mörkt och tråkigt! (utom snön, den är rätt vit). Nä, tänk vad underbart det hade varit om det alltid var skinande sol, bad, festivaler, fester, sena nätter, förälskelser, sommar året om.. förutom Åre, där kan de vara vinter så kan man själv välja hur man vill ha det! Nej, det finns inget bättre än sommaren och den här kommande fyller ju jag 18, så det ser jag fram emot lite extra mycket!

Jag kan fortfarande inte komma på vad jag ska göra under nyår? Så vet ni något kul, SÄG TILL!. Det är guldvärt.

Den här låten spelas i mina öron 24/7 just nu. Påminner mig om helgen. Lyssna och Dansa med! / F


Helgen..

Otroligt dåligt uppdaterat här i bloggen och det ber jag så mkt om ursäkt för, men har haft en sådan otroligt rolig och freakad helg.

Torsdag, det vill säga julavslutning, det bästa som hänt sedan sommar lovet. Ja, efter avslutningen gick jag med susanne på stan vi fixade de sista julklapparna, vi var trötta och klagade över det mesta, men det är faktiskt inte olagligt att vara lite bitter, ibland. Well, jag var lite stressad eftersom att jag skulle till anna och käka middag så jag skyndade mig att packa ihop kläder och smink och möttes upp av ett gäng, på fem snygga tjejer, och eftersom att de redan var klar med maten var det bara att hugga in! Maten var sjukt god, och under kvällen så kom det lite mer tjejer och vi hade en rolig förfest innan vi tog oss i kragen och begav oss till huvud Festen, måste säga att jag hade SJUKT roligt kung folk och jag var på bra humör, gillar't. Freakad kväll, precis som det ska vara!

Fredag så hörde Pernilla av sig, jag hade redan bestämt att jag skulle följa Anna G och några tjejer till på en fest bort mot Odensala, dock nykter. Så jag bjöd med mig Pernilla och väl hemma hos Anna så blev det Tacos. Men eftersom att det var fredag, vi var pepp för fest så KUNDE VI INTE hålla oss, Nej Skål säger jag bara. Även det en galen kväll. Men ack, inte bättre än Torsdagen.

Lördagen invigde jag och pernilla med Pizza, vilket kitlade skönt i kistan! Precis vad vi båda behövde..
Senare på kvällen, vid nio snåret så kom Robin till mig. Och vi båda blev minst lika besvikna när de sa att gårdagens program av Svensson Svensson var det absolut sista, besvikelse!

Och nu är jag hemma i Järpen igen, skönt. Ska snart slå in julklappar... Hörs i ett senare inlägg ikväll, PUSS / Fernandez
Och se där, världens heeetaste TRÖJA!

F e r na n d e z

Jag fick ett VG på mitt samhälls prov, jag är nöjd eftersom att jag inte tränat!
Nu har vi julpysslat och jag har ätit pepparkakor, körde någon lek också, självklar var jag galen eftersom att jag ville att vi skulle vinna, blev oavgjort!

Provet i Turism var sjukt svårt och kan inte sätta fingret på hur det gick... Men jag hoppas på det bästa.
Klockan fem så ska vi iafl samlas hos anna och då blir det middag, kommer nog bli riktgit kul. Synd bara att jag glömt kameran i järpen, men förhoppningsvis har någon annan med sig så att jag kan sno senare. Kommer då att ladda upp dem här på bloggen!

Funderar på att åka hem på fredag, beror på vad stan bjuder på. Känner att jag vill hem och julpynta och så måste jag ju hugga julgranen!

Hoppas alla får en trevlig kväll / Fernande



Prov och Fest!

Nu är det dags för prov, Önska mig lycka till.

Ikväll blir det middag och sen fest. Brudar, nu kör vi!

/ Fernandez


Karol Krizan


MODO Hockey
bryter avtalet med Karol Krizan

MODO Hockey bryter avtalet med målvakten Karol Krizan med omedelbar verkan.
- Vi har jobbat en längre tid för att lösa det här, kommenterar sportchefen Erik Holmberg.

Anledningen till den åtgärd som nu MODO Hockey tar till är att Karol Krizan inte följt de ramar och riktlinjer som finns för alla i föreningen.
- Han har kört sitt eget race och gjort sig omöjlig i föreningen, säger Holmberg vidare. Dessutom har han sagt att han vill lämna föreningen och det har naturligtvis inte förbättrat situationen som sådan. Vi kan bara inte acceptera saker som skett.

Sportchef Holmberg betonar att i MODO Hockey jobbar alla tillsammans i vått och torrt.

Zajkowski och Svedberg målvakter:

Michal Zajkowski och talangfulle junioren Niklas Svedberg blir tills vidare MODO Hockeys målvakter.
- Ett målvaktspar som vi tror stenhårt på.

- Självklart tittar vi hela tiden på spelarmarknaden som sådan för att hitta lösningar som kan bredda och utveckla truppen.

MODO Hockey vill i sammanhanget betona att man har fullt förtroende för spelare och ledare samt att alla ska jobba tillsammans för att lyfta i tabellen.

- Nu tittar vi enbart framåt och ska jobba stenhårt för att vända den trend laget varit i, säger Holmberg.

Ja vad ska man säga? / Fernandez


Tro på dig själv.

Tro på dig själv. Tro på din egen potential för storhet. Tro att du kan förändra världen. Det är något som är inom var och en av oss. Tror på kraften i en

Titanic


Den här filmen är  så underbar.
Igår kväll klockan nio så var det ju Titanic på tv3. Så jag och Jonathan tog tillfället i akt och tittade, det är något magiskt med den här filmen, det kan mycket möjligt vara den mest berörande film som finns. Bilden ovan representerar min favorit scen. Och nej, jag kunde inte hålla tårarna tillbaka.

Ikväll är det ju mini Julafton med mina bästa brudar i klassen, vi ska dricka glögg byta julklappar och ha det allmänt mysigt så här innan jullovet, så efter skolan MÅSTE jag köpa ett paket.
hej jag heter patricia och gör allt i sista sekund. Nä,men att dra ut på julklapparna är inte bra, så ta inte efter.

Nu är jag less på min allergi, vaknade av panik inatt, trodde jag skulle klia sönder  ansiktet. Och tiderna hos doktorn är klena!
Och tänka sig, imorgon får vi äntligen Jullov dock har våra turism lärare avslutat terminen med ett prov, inte speciellt passande!

Nu ska jag plugga inför morgondagens prov, marknadsföring i Turism. Ge mig lite ork, tack. / Fernandez


Sömnbrist!

Jobbigt. Jag sov inte en blund inatt, jag kan verkligen inte fatta vad som är fel, beror det på den eviga stressen som lagt sig över mig? Kanske oroade jag mig för mycket över samhällsprovet som jag HELT glömt.
Vilket fall, sliten och trött gick jag till skolen och inledde dagen med prov, Men tror nog att det gick ganska bra ändå fast jag knappt hunnit plugga!

Sen hade vi svenska, då var Kristin snäll och bjöd på frukt och Julmust, sedan jobbade jag och Hanna med redovisningen om Bellman..

Har ARL nu och det luktar tändvätska i hela rummet, snart faller väl alla ihop på golvet FÖRGIFTADE! nä, sådan tragedi vill jag inte veta av. Men har riktigt ont när jag andas, men det beror dock på min allergi.

Nu längtar jag till lunchen, då det bjuds på kycklinggryta. Sedan så ska vi Bowla på idrotten, då ska jag visa klassen vars skåpet ska stå!(stort snack men liten verkstad) Nejdå, ska iafl vinna över bäckman! haha.

De senaste dagarna har jag inte gjort peciellt mycket. Varit med Jonathan, vet dock inte vad kvällen bjuder på. Blir nog klistrad framför tv:n är ju faktiskt desperatahusfruar ikväll.

Johanna, Jonathans syrra sa att hon också var intresserad av katten jag vill ha i julklapp, så nu har jag lite konkurrens:)
Nej, magen kurrar och det är tid för lunch, Ta hand om er / Fernandez


Återförening?

Hur en bussresa kan bli till en liten"återträff"!
Igår när jag hoppade på bussen, var jag inte på så speciellt bra humör eftersom att Ipod:en var helt slut på batteri. Så lite bittert var jag allt när  bussen från Järpens järnvägs station avgick. Sedan när vi rullade in mot Mörsil, så hoppade till min stora förvåning FILLE och MADDIS på bussen, och jag blev helt chockad eftersom att jag inte träffat fille på över ett år skulle jag tro!
Och inte nog med det, vid nästa håll plats så hoppade PERNILLA och BENITA på bussen. Och även här blev jag helt överväldigad. Sedan så åkte vi mot mattmar och där hoppade JOSSE och RON på bussen. Så där satt vi nästan hela järngänget samlade, och INTE NOG MED DET, när vi kom fram till stan och gick in på hemköp för att handla så kom MARIE, KAROLINA och PERNILLA.a. Då trodde jag inte att det var sant, där var vi gamla goa mörsil gänget som hållit ihop sen barntiden, bara HANNA och LELLE som fattades! Den lilla återföreningen gjorde min kväll.

Nu sitter jag på skolan och har ARL, är lite less på det arbete som vi håller på med nu och är sugen på att börja med något nýtt innan jag storknar...

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske gå på stan och köpa julklappar. Har iafl fixat det till mormor och morfar nu. Samt mamma. Så det går ju åt rätt riktning.

Nu ska jag vara hurtig och leta fram lite leverantörer och motivera varför just de är så viktiga för vårt företag..
Puss / Fernandez


konstig känsla

Vilken spännande VM match det blev i bandyn. SÅ nära VM guld. Vilken vändning sverige gjorde efter första. Men jag säger att stort grattis till Finland som lyckades kamma hem guldet!

Nu ska jag göra mig iordning och åka till stan, har egentligen ingen lust. Men måste ju på skolan imorgon.
Vet inte, men har en så konstig känsla i kroppen just nu, är helt förvirrad och sårad. Har en stor klump i halsen och känner mig svimm färdig, hur mycket skit ska man orka ta?

Tackar musiken och Jimmy för att jag orkar ta mig vidare!
Ha det bra / Fernandez


Kisse katt!

Äntligen, nu är vi iafl nästan helt säkra på vad min allergiska chock är.. Jag har de senaste veckan fått massvis av kliande utslag, och andningsproblem har jag ju haft i flera år men doktorerna har inte vetat vad det är. Men nu så, ska till doktorn så fort som möjligt. Hoppas på medicin för det här orkar jag verkligen inte med. Fick iafl medicin idag och svullnaden la sig. Skönt.

Idag så har jag inte alls gjort något vettigt, har mest suttit och tittar på kattungar på blocket, sa till mamma att jag ville ha en i julklapp, så hoppas att jag får en liten filur att gosa med i lägenheten nu. Helst vill jag ju ha en hundvalp, men är nog lite för mycket jobb, har inte tid med det just nu faktiskt, så en kattunge vore perfekt!
Och den här vill jag ha, Finns på frösön.

 3500-,
Sjukt gölli, så nu gäller det att övertala mamma.
Om någon har eller vet någon annan som har kattungar så får ni gärna höra av er till mig!

Kommer antagligen att åka in till stan igen vid 6-7 tiden ikväll, kommer bara ta det lungt och mysa framför tv:n. Ska försöka plugga samhälle också, har ett prov att göra innan lovet. Suck och Pust.
Tänka sig, att på torsdag får vi jullov och stressen över julklapparna ligger fortfarande och gnager..

Kyss / Fernandez



världens bästa vän.

En sann vän, det är precis vad jag har. Den ärligaste vännen som man kan ha, en vän som alltid ställer upp, det är precis vad jag har, en vän som jag älskar och som älskar mig tillbaka, det är så det ska vara.
Att veta att man har en vän som alltid finns där för än är nog det underbaraste som finns? Och så otroligt mycket vi har varit med om tillsammans, hur vi ställt upp, tröstat varandra, i alla lägen. Hur sjukligt roligt vi har tillsammans, hur mycket vi skrattat och varit lyckliga tillsammans. Utan dig vore jag inte den människa jag är idag, utan dig hade mitt liv varit en jävla pina, för jag vet att du aldrig, aldrig sviker mig. Att veta att du bara finns där, varje dag. Att du accepterar mig precis som den jag är. När jag gör något fel finns du alltid vid min sida och hjälper mig. När jag ligger på botten ger du mig orken att ställa mig upp, att resa mig, se framåt och stolt gå vidare.
Hur två människor kan förstå varandra så bra är nästan helt ofattbart, vi märker direkt när någonting inte står rätt till, eller när något underbart hänt.


Allt vi varit med om, och allt VI ska vara med om, alla våra planer. Vi har det båda väldigt svårt just nu därför det är så underbart att veta att vi alltid finns där för varandra. utan dig vore jag inte hel, faller du, står jag för två.
Den här sången är till dig, världens bästa Jimmy Hernerud!


Brustet hjärta

P r e c i s  s o m  f ö r r a  g å n g e n  k o m m e r   j a g  a t t  s a k n a  d i g , kommer verkligen att ta tid för mig att gå igenom allt det här en gång till, jag vet inte riktigt om det var meningen att det skulle sluta så här IGEN?
Det var ju inte så här det skulle bli, Jonathan!

Nu känner jag att vinter är alldeles för deprimerande för mig, egentligen så vill jag bara ha sommar. Har så mycket planer för sommaren så det är inte klokt. Tror att det kommer att bli en bra sommar, det måste det bli... Men först måste ju jag och Susanne komma igång med träningen, vi har lovar varandra och oss själva att efter jul så är det andra bullar som gäller, hård träning och mer plugg.. Längtar dock inte till pluggandet.

Och att jag inte köpt en julklapp gör ju inte att saken känns bättre, på onsdag ska vi ha miniJulafton och till dess måste jag ju verkligen ha kirrat det här med julklapparna. Kan inte någon ge ett bra tips på något man kan ge bort till en kompis på 17år? Känner att min fantasi inte är så aktiv längre, annat var det när man var liten.

Mormor ringde mig imorse också, vill att jag ska följa med till stugan och jag sa att jag skulle komma med besked senare, så nu har jag beslutsångest.. Kan ju vara rätt skönt att komma hem nu när inget är som det ska vara.
Mamma ville att jag skulle komma hem så vi kunde hyra en komedi och hitta på något roligt tillsammans. Men jag vet inte.

Aja, dags att ta sig i kragen och göra den här dagen till något alldeles extra.
Det blir inte alltid som man tänkt sig / Fernandez


Åre is the shit!

Hejsan
kan inte annat än att bekänna att den här turen är och har varit helt underbar... Vi kom hit igår, självklart var tåget sent. Men vad kan man förvänta sig av SJ?
Vi kom iafl fram, vilket var huvudsaken, och vi tog oss till våra hotell rum.. såå fina, inte några andraklass rum det där inte, nej nej! Sen blev det middag, och direkt efter det badade vi. Jag och hanna bubblade mest i bubbelpoolen, är redan så less på badet här eftersom vi utnyttjat det så pass mycket tidigare.. Men vi provade också på "bastu landet" guld stjärna på det. Efter att vi badat bjöds det på bowling, tyvärr vann inte mitt lag.. Men tycker att vi kämpade bra och hade kul tillsammans vilket var huvudsaken!

På kvällen köpte vi chirre, och bara myste för fulla muggar framför tv:n i våra extreeeemt sköna sängar, höhö.
Idag blev det först hotell frulle, inte illa. Och sedan var vi på skistar och coperhill de nya hotellet, aldrig sett nå finare, kan förstå att det kostade 600miljoner att bygga...

Sitter bara här nu på Holiday och väntar på att klockan ska bli fyra så att bussen ska komma... Då drar jag till stan och blir förmodligen filmkväll med Jimmy, Mattsson, Mårre och Olle! Ska bli mysigt, alternativ två är att kolla Hockey på Olearys.

Nej min vistelse här i Åre har verkligen uppfyllt alla förväntningar, hade gärna stannat längre. Nästa år hoppas vi på en resa till London, sug på den ni!

Imorgon är det lucia på skolan, älskar det. Jul stämningen bara flödar då. Och på kvällen blir det FEST, har fått med mig bäckman också, så nu ska det bli röjjjj!

PUSS / Fernandez


Åre Idag,

Klockan 8klev jag upp, eller 8min över för att vara exakt.
Tog en Dusch, och packade inför resan till Åre, Sedan sprang jag iväg till skolan och har precis avslutat HP rådet. Vi planerade lite inför julavslutningen, och självklart blev det fika också.
Nu sitter jag här och har Turism, med Hanna bredvid mig så klart, vill bara att tiden ska rusa fram nu de kommande tre timmarna så att vi kan få åka iväg. Ska jag vara riktigt ärlig längtar jag mest till HotellFrukosten.

Hade tänkt skriva av mig lite här, men kan inte riktigt komma på någonting att skriva... Skallen står helt still just nu.
Så kanske blir senare, och om inte annars i åre så klart..

Ha en bra dag PUSS / Fernandez
Hör gärna av er..
Älskar dig Jonathan!

Grattis

Och Grattis Micke på Födelsedagen, hoppas du haft/får det super!
:)


tankfylld

Nu sitter jag här och väntar in andra avenyn..
Imorgon åker jag med turism klassen till Åre, vi ska få bo på hotell, gratis bad, bowling. golf och allt käk.
Ska verkligen bli helt underbart att komma bort ett tag, tänka, slippa stressen och allt oro, jag behöver det, precis just nu...
Sedan så hoppas jag att det är mycket andra ungdomar där, så man kan träffa lite nytt folk, binda nya kontaker, det skulle jag tycka var ganska kul faktisk, brukar ju hänga mycket människor där från Norge, och en kurs i Norska på köpet är väl ingen dålig idé..

När vi kommer hem är det ju så gott som helg, då ska jag festa och ha roligt.
Måste ta tag i det där med Julklapparna också, hejje hejja patricia. Kommer aldrig ORKA, hoppas på att hitta någonting i Åre, det är ju nu mera en mini stad, tro det eller ej.

F u n d e r a r  över nyår också.. Blir det kanske Norge? syrran talar ju om att draget där borta är tusen gånger bättre där än i sverige, och jag är inte förvånad. Vem vet Oslos gator kanske är som gjorda för mig?. aja, har viktigare saker att tänka på just nu...

Nu poppar Lina Popcorn åt oss, ska bli mums, Ha en trevlig kväll. So long / Fernandez

Inte ett andetag utan dig, du är bäst!



Hulk Hogan:D

Hogan Knows Best, världens bästa program. Tackar alla Gudar för denna otroliga sköning, vem skulle inte vilja ha honom som farsa?


kul helg.



Åååh ja, min helg blev verkligen lyckad. Tro mig.
En sak är bevisad, och det är att fester alltid blir som roligast när man bestämmer sig för att gå på dem i sista sekund, precis som i fredas, jag hade inga större förhoppningar om hur kvällen skulle bli eller sluta, och gissa vad, jag hade en sjukt rolig start och slut på kvällen. Förfesten med brudarna omvandlades genom kvällens gång till en líten.. ja vad ska man säga? Mellan stor rolig fest.. Men efter ett tag kände vi att det räckte och vi ville ju inte att Våran Käraste vän Anna Gudmarsdotter skulle få en prick i registret, eller dess värre bli vräkt och stå utan bostad. Nej nej. såå vi gick vidare, eller tog en jävligt dyr taxi till Idrott och Hälsa festen där jag fíck träffa massvis av gamla goa klasskamrater som jag tyvärr glidit ifrån nu under gymnasie tiden... Självklart blev det Kebab till nattmat och sedan gick jag hem och somnade direkt.

På lördagen skulle jag egentligen kolla på när Anton och Victor skulle spela hockey, men sliten som man var låg jag bara i sängen och kollade på tv, riktigt skönt det också. Jonathan kom lite senare, och det blev en mys kväll med Chips Godis och tv:tittande.. precis behövligt.

Söndagen bjöd inte på så mycket äventyr, jag låg som på lördagen mest bara i sängen, var med Jonathan och när han drog tog jag mig i Kragen och städade lite, mamma kom ju på kvällen så det var väl lika bra. Till middag gjorde jag en ooooobeskrivligt god sallad, ni skulle bara veta. Den åt jag framför tv:n och sedan blev det film och te med mammsen!

Idag ville jag inget annat än att ligga kvar i sängen hela dagen, gick till skolan och vilket snö väder, jag såg rent ut sagt ut som en snögubbe när jag kom fram till skolan, nej vintern är faktiskt inget för mig. Hela vägen till skolan tänkte jag bara på Sommar Sommar och åter Sommar! Och det är precis vad jag behöver nu, sol och värme.

ps. Tack Jimmy för mackan jag fick i lyan idag:D ds.
/ Fernandez''


Förbannad

Jag måste säga det, att nu är det banne mig dags för MODO att bevisa vilka talanger det egentligen är, i början av matchen var de så OTROLIGT vassa, men deras försvarsspel är inget att hänga i julgranen. När det blev 1-0 till frölunda så märktes det direkt att de inte kämpade till 100procent, Och det måste man för att kunna vända och vinna, eller åtmistånde känna att de gjort en bra match. Och de fick på sig så jäkla många utvisningar och deras självförtroende sjönk mer och mer efter matchens gång, kändes nästan som om att de gav upp! sånt här gör än ju baara förbannad, när man vet hur bra de är. och att Karol Krizan tog på sig två utvisningar var INTE okej, nu tycker jag att du har gjort ditt för ett tag, vila upp dig och ta nya tag och kom tillbaka med glimten i ögat, visa vilken skicklig målvakt du är! Nej nu vill jag se stor förändring. Nu vill jag se MODO Hockey!

Nu ska jag ha psykologi, sedan blir det musik. Ska nog kolla när Jonathan spelar Fotboll sen också, med anna!
Kvällen bjuder förhoppningsvis på Ferre, och det med de bästa! SÅ hör gärna av er under kvällens gång...
Nu ska jag skynda mig på så att jag inte kommer sent, Puss på er / Fernandez


Julklappar

det blev ingen stan efter lunch, vi fick ha svenskan tidigare istället så slutade vi kring två tiden... M e n  efter det så pallrade jag och hanna oss ner på stan för att köpa julklappar, kunna "stryka" några paket på listan. vi lyckades dock inte så bra, det slutade med att jag köpte en:
~Blå hög kjol på Rut mfl.
~En foundation ( använder inte det i vanliga fall så engångs företelse ).
~Godis.

Det värsta
av allting var, att allt jag köpte var till mig.. gaaah, pengarna på kontot bara dunstar bort känns det som! Och ikväll kommer det att ryka ännu mer på Olearys. Vilket fall fick jag också med mig Jimmy och Hanna så vi blir ett skönt gäng ikväll, som ser hockey och får tid att umgås, jag och jimmy träffas alldeles för lite utanför skolan nu för tiden och det har vi ju lovat oss själva att ändra på, så det här är ju en bra start!

Just nu befinner jag mig hos mormor och morfar, har varit här varje dag efter skolan den här veckan, men måste ju passa på nu när det är främmande, och sen är det ju extra härligt när man slipper bekymmra sig om maten som man måste laga, sedan diggar jag ju datorn rätt starkt förståssss...

Tittade faktisk på en dator idag på stan, blir ingen röd laptop. Hittade min dröm dator men den kostade 11 000 -,
måste nog leta vidare..

Önska MODO lycka till ikväll, ha det bra / Fernandez


En godmorgon

Morgonen har inletts ganska bra med ännu en föreläsning för handels i aulan. riktigt intressant faktiskt, och jag lärde mig även idag massvis av nya saker. Tummen upp!
Igår åkte jag ju som sagt på teater, och så otroligt bra den var, jösses. jag kunde bara inte sluta garva, ja stort + på teatermys med gamla släktingar!

Sen åkte jag bara hem till lägenheten, tittade på tv och tog det lungt. Var ju bondesökerfru, missade tyvärr första halvtimmen! Men tycker att alla bönder valde bort rätt kille/tjej..

I d a g  har jag lunch om precis en timme, sedan har vi inte samhälle så då får Ä N T L I G E N  jag och Hanna chansen att gå en sväng på stan och förhoppningsvis hittar vi massor utav julklappar som vi kan köpa, vill bara få det där överstökat, så man kan börja koncentrera sig på annat..

S e d a n  blir det middag och Hockey på olearys med Micke och någon av hans kompisar, kanske lina vill följa med också.. måste nog skicka iväg ett sms till henne nu med detsamma! Kommer att bli en toppen kväll.

Längtar verkligen tills jag ska få en dator... Tror jag vill ha en röd liten laptop. Nu ska jag jobba vidare, xxx / Fernandez

respektlöst

R e s p e k t l ö s t. Jag är trött på människor som inte kan visa någon respekt alls för människor, idag hade jag bara lust att slå till en hel drös på skolan. Vi hade nämligen föreläsning i aulan om hur man ska hjälpa människor med diabetes, det var verkligen super intressant, MEN marioteten av alla som var där satt och pratade med varandra, skrattade, kastade saker kring sig och lyssnade antagligen inte ett knyst!
Jag kände kände ilskan inom mig, kokade nästan, först ska ju hon ha modet att ställa sig inför så mycket folk, hon har förberätt sig länge och när hon väl tar modet till sig så är det ingen som lyssnar. Och efter hör man hur alla klagar om hur dåligt och tråkigt det var, jaa antagligen får man den uppfattningen om man inte ens kan anstränga sig att lyssna. Hon var verkligen hur bra som helst, och jag lärde mig massvis, guldstjärna till alla som visade lite respekt, verkligen!

Nu är jag hos mormor och morfar, har spelat bingo men jag vann ingenting:(
Då blev jag bjuden på knäck av mormor, betydligt mycket godare än den jag och linnea kokade.. antar att man lär sig med åren! Nu om ungefär en kvart(?) så åker vi och kollar när morbror spelar teater, han är BÄST!

Sedan vet jag inte vad kvällen kommer att bjuda på, blir nog en lugn och myskväll framför tv:n!

Nej, nu ska jag göra mig iodning. Puss Kram / Fernandez


mysig kväll

m i n dag igår blev faktiskt väldigt lyckad, eller kväll kanske man kan säga. efter det att vi hade ätit så kom jonathan dit också, mormor och "småkusinerna" hade tjatat om att han skulle komma dit, och frågat efter honom hela dagen. Så de blev ju lagomt nöjd när han satt med mig i soffan efter att de hade varit ute och lekt!

Sedan spelade vi bingo (inte på tv) och hade det allmänt trevligt, sedan blev det AA, te och pepparkakor innan i åkte in till stan igen med min morbror, fick förresten fyra fri biljetter tills hans teater, så ikväll så ska jag åka och kolla. äntligen, det är en uppföljare på "dan då dan dog" så det ska bli spännande att se!

Ska även idag åka till mormor och morfar och äta, morfars syster Berit kommer från Sundsvall också, så ska passa på att säga hej till henne också. sedan blir det ju lax till mat och det sitter ju aldrig fel... Vad kvällen kommer att erbjuda vet jag inte riktigt, är ju Bonde söker fru. Men det kanske jag missar pågrund av teatern. Men det lär ju visa sig.

Idag är det tacos till lunch här på skolan också, antagligen den sämsta tacosen eftersom att det inte finns o s t  eller g u r k a  ! men man ska väl inte klaga, nu när det äntligen blir lite god mat så man kan äta sig mätt!

Imorgon ska jag och micke gå på olearys, käka, chilla och se hockey. hoppas att vinden ger med sig så att det blir vinst för favoriterna mina!

 so long / fernandez

trötter

jag är verkligen inte människan som INTE vaknar utav väckarklockan, det som hände imorse var att jag försov mig. Första gången på jag vet inte hur länge? och eftersom att jag inte vaknade av väckarklockan är det ett väldigt stort bevis på hur  t r ö t t  jag egentligen är, så när jag vaknade bestämde jag mig för att slippa skolan idag, kände att jag var värd en liten paus. skolan suger verkligen ut alla krafter man har, sedan måste man hem laga mat, städa osv... inte konstigt att man är trött precis hela tiden, och då klagar man ju på allting och ja, det blir en obehaglig ond cirkel av allting!
Sedan att det blir mörkt så tidigt gör ju inte saken bättre precis...

jag är hos mormor och morfar idag igen, har käkat lite mat varit med kusinerna, kikat tv och fått lite nya krafter. De ska snart ut och då tror jag nog att jag ska ta mig ett varmt bad och bara vara. Bara slappna av och inte tänka på allting som är så jobbigt, just nu gruvar jag mig mest för vad jag ska köpa i julklapp till alla och när man ska få orken att köpa allting?
just nu, för studen så är jag inte ett dugg pepp för julafton eller vintern överhuvudtaget, skulle hellst vilja ha sommar och den 23juli för då fyller jag ju 18. Men då lär ju ansvaret för allting bli på tok förstort att allting rasar samman. Så jag kan nog vara 17 ett tag till trots allt...
 
och julkalendern var inte speciellt bra, precis som förväntat. Gäller att ha så låga förväntningar som möjligt så kanske det blir bra tillslut..
ha det bra / Fernandez


En hunka står på spel.

I d a g  är det första december och jag blir bländad av snön när man tittar ut genom alla fönster i datasalen där jag befinner mig.
Inatt sov jag hos Jonathan, vi såg på mamma mia och AA innan vi somnade, men Jonathan tyckte inte att mamma mia var bra, så vi stängde av alldeles innan slutet. Tur för han att jag sett det förut, och AA lockade mig faktiskt alldeles FÖR mycket.

N u  så ska jag avsluta den här jävla ARL lektionen som vi har nu, våran grupp har verkligen halkat efter i tidsplanen, skolan är bara en jävla pina just nu, så extremt skolless och förstår inte hur jag ska orka tre veckor till innan lovet.
Som tur är så ska jag äta middag hos mormor och morfar idag, mina små kusiner från sundsvall är ju här och hälsar på så ska dit och busa lite med dem och självklart se på JulKalendern som går i repris. Lär ju antagligen vara riktigt kasst som det har varit de senaste åren, en julkalender utan snö och julkänsla, som ett vanligt barnprogram.

Jag och Jimmy har slagit vad om vilka som kommer att gå längst innan slutspelet MODO eller Färjestad en hunka står på spel, så nu jäklar gäller det att vi vinner match efter match, nästa är ju på Torsdag och då ska jag och Micke på Olearys och titta på matchen och käka lite smarrig mat!

Nej, nu ska jag jobba lite.. ska försöka hitta lite leverantörer. yeeyh. Puss på er. Hörs ikväll / Fernandez

RSS 2.0