Ändrade planer

Min halloween kväll blir lugn, med älskling, IDOL och pizza. Mysigt, lika bra att spara sig tills imorgon. Då blir det riktigt kalas, som jag längtar. Nej, ha en trevlig kväll allihopa! / Fernandez

Halloween!

Halloween? Jaha, då var det det också. Jag hade helt glömt bort att det var Halloween idag, fick reda på det igår kväll när jag åt på SubWay med Susanne. Jaha, vad ska man göra dårå? Gå och knacka på dörrar och tigga godis av gamla tanter och gubbar, om de nu inte vill slösa bort sitt godis på andra så ska man tydligen hota dem med ett bus? Nej, jag har aldrig förstått mig på det där...

Antagligen blir det utgång ikväll.. Ska nog iväg med lina och hennes kompisar... Men sen ska ju de på krogen, kanske ska man göra en favorit i repris?

Klockan är snart fem! tiden bara rusar ju förbi. läskigt.

/ Fernandez

over and out.


Vinst!!!

Matchen slut och vinst för MoDo. Härligt.
Ikv
äll har jag fan inte gjort ett skit, och jag är riktigt rastlös... Vet inte om jag kommer att göra något heller. Jag hoppas på att Jonathan kan komma hit. Men det är väl knappt någon mening att fråga, han är väl för sur över att Timrå förlorade. Men har jag tur, så får jag träffa honom ändå.

Nu vill jag bara ha Lördag och Fotbollsfest i Kluk. Det är verkligen årets höjdpunkt en blandning av unga fotbolls hunkar och gamla giriga gubbar.

Nej, pengarna på mobilen är slut, får ju inte mina gratis sms förnsän imorgon. Så må be mamma fylla på med 50kr så jag klarar mig!!! ha ha.

VEMDALEN SNART!!!
/ Fernandez


Utkast: En period ...

En period spelad.
En period avklarad, och MoDo leder med 2-0. Jag fick faktiskt en hjärtattack när det första målet kom. LYCKORUS LYCKORUS LYCKORUUUUS! Sedan andra målet, straff för MoDo och det blev mål. inte illa pinkat.

Nu sitter jag nervöst och inväntar andra perioden. Då hoppas jag på att MODO får övertaget på spelandet!
/ Fernandez

It aint me babe.

Jag sa till mig själv "Funkar det att titta på bonde söker fru idag så får jag äta popcorn, annars inte" lyckligt nog funkade det.

Åkte ju med mormor och morfar och skulle kolla på möbler, men hittade inget, en sak som är säker är att jag och mormor har olika smak.. Hon ville att jag skulle köpa en soffa som var från stenåldern!!? Ursh, ruggig. Hon köpte iafl en kofta till mig, en vit stickad, eller var den virkad? hmm. Sedan köpte jag två örhängen och ett par sjukt stygga glasögon, haha, de är runda och blåa. Sedan fick man med tre andra glas, gröna, lila och gula, så man kan byta när man vill! Till och med morfar tyckte att det var lite finuligt.

Nej nu ska jag måla naglarna hade jag tänkt, blir antagligen en tripp ner till denise senare också!

Ha det bra så länge / Fernandez
en liten tjockis på sunny beach!


Mina hjältar!

Åh, blir nog inte till att åka och se hockey ikväll. Surt som satan. Har en känsla av att MODO kommer att vinna ikväll så skulle vara kul att vara där och se på mina hjältar. Och hur underbart skulle inte det vara med vinst? Två Derby på raken, skulle sitta fint som snus!!
Jaa, så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. Känns nästan som om att det är söndag idag, finns ju inget att göra. Speciellt inte här i tråkiga Östersund, skulle ha stannat en dag till i UMEÅ. Fast andra sidan var det värt att åka hem och träffa Jonathan, han fick mig på bättre humör igår, med sina komplimanger, kyssar och att han berättade hur mycket han saknat mig gjorde ju inte saken sämre. Nej, han är underbar den där mannen, hoppas att han kommer hit efter hockeyn, eller jag till honom  så att jag slipper vara ensam ikväll... Annars blir det kanske lite bus med någon kompis, skulle sitta fint det med.

Nej nu ringde mormor och sa att vi skulle åka och titta på en soffa, jag som nyss har duschat. SKYNDA SKYNDA!
Justja, jag och älskling har ett vad, Om MODO vinner, ska jag få välja en sak han ska göra (har inte kommit på någon så hjälp)
Vinner Timrå så är det han som bestämmer.. Vad det är tänker jag inte säga, barnförbjudet!

IKVÄLL GUBBAR, IKVÄLL


 / Fernandez

SINT!

Hoppas någon är sugen på att börja sola bland cancer strålarna med mig nu när det börjar bli vinter???

jag blir SINT!
varför funkar det inte att titta på bondesöker fru för? vad less jag blir.
Tur att Jonathan kommer snart, bäst för han att han får mig på bättre humör!

Timrå-MODO imorgon med micke? hoppas.
/ Fernandez.


SNÖ!

NÅGRA BILDER FRÅN I LÖRDAGS, SOM JAG LOVAT.


AAAAAJ, att sitta helt stilla i en buss i sju timmar kan inte vara bra för hälsan, finns ju inget att göra mer än att äta. Men mest synd tycker jag om min rumpa, aj aj aj..
Jag har iafl haft en rolig och mysig resa. Och åker tillbaka inom kort.
Det var rent ut sagt underbart att komma hem, det första man gör är att sätta sina varma uggs i SNÖN, det knarrade så där härligt, du vet. Jag gjorde mig också en liten snöboll. =)

Nu hade jag tänkt att se på bonde söker fru. Missade ju det pågrund av den förbannade bussresan.
Skriver mer senare. / Fernandez

SÅ STOR DU BLIVIT, STUMPAN.


Hemfärd

Nu har jag precis ätit lunch. Blev en god grönsakssoppa.
Nu sitter jag här och gruvar mig för den lååånga bussresan, igen. Jag orkar verkligen inte sitta och trängas med massa folk jag inte känner i sju timmar, outhärdligt. Nej, nu önskar jag att jag kunde åka bil med mamma, eller ta ett flyg. Hade inte det varit perfekt?

Jag ska nog packa ihop lite saker snart. Det mesta ligger faktiskt på sin plats i min resväska, som tråkigt nog gick sönder på vägen hit=( Men den är iafl så pass hel att den går att använda, tur.

Ikväll ska jag träffa Jimmy ett tag om han är kvar i stan(?) Sen har jag ju lovat min karl att jag ska träffa honom också. Ska bli skönt att få komma hem igen faktisk. Fast än att jag trivs så bra här i umeå.

Nej, nu ska syster ha datorn. Jag får se om jag hinner att blogga lite innan jag åker. PUSS / Fernandez


hjälp mä.


Jag har under LÅÅNG tidtänkt på att fixa min blogg så att den blir riktigt snygg. Men jag vet verkligen INTE hur man gör, och känner mig tom på ideér. Hade tänkt att fixa det ikväll.Men tröttheten övertar!
Så jag behöver hjälp. Någon händig Karl eller Kvinna som kan hjälpa till?? Hör av er. Tack på förhand och godnatt / Fernandez

Sista kvällen i UMEÅ

Middagen hos gabbi var hur mysig och god som helst. Jag tror att jag har glömt bort hur mycket jag saknat den energi spridande människan. har ju känt henne den större delen av mitt liv. Hon har alltid varit som en extra mamma till mig, fast den ungdomliga varianten, hihi. Nej en "åter träff" var perfekt.

Nu har jag legat i sängen, tittat på Desperatahusfruar och nästan ätit en liter fil. Haha. Mat är livet, right?
Nu har jag ont i magen och börjar att bli lite sömning.. Ska nog spela lite flagg mot jimmy ikväll också. Har ju lovat honom, han bara försöker och försöker att vinna över mig, men lyckas aldrig! Han är en tapper kämpe!=)

Kanske skriver en blogg innan jag ska sussa, och kanske lägger in lite bilder. Justja, jag var ju på stan idag också.
Gjorde mig några invisteringar
* Stor mjuk och skön kofta, Gina Tricot 199.-
* Blå snygg tröja, H&M 99.-

* Nagellack, H&M 29.-

Skönt med vinst idag också, micke ringde mig ett flertal gånger från matchen.. jag är avis på honom. Var ju egentligen menat att jag skulle följa med, får bli nästa gång. MODO!<3

Imorgon åker jag hem också.. jobbigt med bussresan, men ska bli skönt att komma hem till lite efterlängtade kompisar!
/ Fernandez

Vemdalen närmar sig

När jag sitter här och funderar lite, så inser jag hur nära det är kvar till Vemdalen, Gosh. vilket fall, så längtar jag oerhört mycket till en galen och freak helg med tjejerna.

Har precis tagit mig en dusch, ska klä på mig snart fönahåret, sminka mig och sedan åka in till Vasaplan. Sen blir det en tripp på staden! Lite tråkigt att man inte har så mycket pengar bara, måste ju spara sig till vemdalen... ÄR dock riktigt sugen på att komma hem med tio påsar fulla av kläder, men nu måste man ju börja prioritera lite. Kanske ska börja jobba? Jag tror nästan det. Kan ju inte leva på mamma hela mitt liv.

Just det, jag fyllde ju på min mobil med 200kr för att kunna få gratis sms.. Sedan efter ett tag så tyckte jag att det var lite konstigt att jag aldrig fick en bekräftelse av dem, att jag hade fått gratis sms. Så jag kollade mitt saldo och såg att pengar hade dragits. Ursh, jag blev inte glad. Så jag gick in på deras hemsida och skrev mig ett klagobrev till Halebop, fick svar nästa dag, där de bad så mycket om ursäkt.. Men jag har tydligen gamla halebop och var därför tvungenatt fylla på med 300kr för att kunna få gratis sms.!!!. Men vilket fall så sa de förlåt och skulle självklart bjuda mig på gratis sms i en månad iafl. Så däär tjänade jag allt in en hunka!! Det var så värt de.

HÖRDE ATT DET SNÖAR I ÖSD???

Nu sitter jag och lyssnar på våran sång älskling, ses snart. puss love u.


En vanlig dag i umeå.

Nu så sitter jag i vanessas rum i studentboendet, hon tittar på något program på tv:n.. som faktiskt verkar vara ganska intressant. Så ska nog fatta mig rätt kort och börja titta lite på det jag också.

Jag åkte iafl till ersboda, där möttes jag upp vid snipgränd av Mia och Ronja, en varm och gosig kram i höst kylan var väldigt passande. Vi gick till deras nya lägenhet, där hörde jag pappa nynna i köket, fick en stor kram av min efterlängtade lillebror Manuell, gick vidare till köket där jag fick en kärleksfull kram och några kindpussar av pappa, miin pappa!!! Vi slog oss ner vid bordet, pappa som är väldigt duktig på att laga mat (och utbildar sig just nu till kock) hade lagat en godmiddag, och hungrig som jag var åt jag som en häst, pappa blev stolt!

Sedan blev det bara lite tv tittande och kaffe. Innan jag tog bussen vid nio hem till Åledhem. Jag gick in på ICA också  och handlade lite mat tills imorgon, och ett Rosa nagellack samt läppglans. Att köpa middag till imorgon var menlöst, fick strax efter det ett sms av gabbi som ville bjuda oss på middag imorgon, självklart svarade vi ja.

Så imorgon blir en tripp på stan till att börja med. Nu ska jag snart  sova, så jag säger Godnatt och sov så gott! PUSS / Fernandez

honom saknar jag lite..

Ersboda

Vid halv fem tiden så ska jag åka mot östra Ersboda och hälsa på Pappi, lillebror, lillasyster och plastmamma Mia.
Ska bli riktigt skoj, att få träffa dem igen! Det händer på tok för sällan.. Idag har jag inte alls gjort så mkt. Så det ska bli härligt att få komma ut i höstvädret här i umeå.

Nu ska jag försöka skrapa ihopmig lite käk, är en aning hungrig.

OCH VILKEN HÄRLIG DIALEKT de har här, mums.

Saknar Jonathan!! Love u.

/ Fernandez


Love it.

UMEÅ
I love it!

/ Fernandez


Framme i umä!

Då är man i kära gamla goa UMÄ! Jo vars.
Min bussresa var.. dryg, jag somnade dock ganska fort och fick sömn i några timmar faktiskt. Vilket underlättade resan.
Men det ÄR obehagligt, jobbigt och drygt, att sitta på en proppab buss i sju timmar, man får faktiskt ont i rumpan!!
Sedan störde jag mig på några tjejer som inte var allt för gamla, som satt och pratade med en ICKE respektabel ton.

Vanessa (stora syster) ligger och sover någon meter från mig. Ska snart krypa ner jag också.. Vi ska sova skavfötters bestämde vi. Precis som när vi var små.. SyskonKärlek.

Imorgon vet jag inte till hundra procent vad jag ska hitta på, kanske träffa min sötalillebror Manuell. Men får se. En sak som är säker är att jag ska njuta av lovet, och en lång sovmorgon väntar mig imorgonbitti, medans Vanessa ska på någon lektion. Skönt att träffa henne igen, och bli bemött ´på ett så kärleksfullt vis!

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen. Godnatt / Fernandez



Busstripp.

Måste bara säga TACK, ja TACK allesammans för en sjukt rolig kväll igår. Började hos denise, hade mycket roligt sjöng singstar osv.. Sedan var det Krogen som gällde, och ja. Dåligt nervös var jag faktiskt eftersom att jag aldrig vågat försöka gå in på krogen förut. Men till min stora häpning KOM JAG IN! wööho. Tråkigt att det inte gick för jimmy och mårten, vi drack någon cider och sedan drog vi vidare.. En rolig kvääll helt enkelt.

Ska ju till umeå om någon timme, så tänkte att jag skulle blogga lite innan min nästan sju timmars långa bussresa..
Då måste man ju ladda upp ordentligt. Right?

* En bra tidning och bok.
* En stooor macka eller sallad.
* Massa massa naturgodis.
* Ett dussin med mandariner.
* Musik. Dock hittar jag inte hörlurarna till min mp3, och har ju lämnat tillbaka mammas Ipod. otur.
* DRICKA! viktigaste.

Ja, så nu ska jag först springa på videoteket och lämnatillbaka filmen jag och jonathan hyrde, sedan springa på affären och handla inför min lilla tripp. Jag bloggar självklart när jag kommer fram om min ROLIGA bussresa Zzz.

PUSS / Fernandez.
Just d, tog ju massor utav roliga bilder igår. de laddas upp inom en snar framtid.

Stan.

Hejsan, Igen.. haha

jag har beslutat mig för att stanna i stan med mina vänner, så peppar och sminkar mig nu, sedan ska jag träffa upp jimmy och mårten, sen går vi till denise, blir singstar och Vin, iafl för min del. Kan ju inte dricka annat.. Vin är det godaste.

OCH måste säga att det är roligt att det är så många som läser min blogg!=) Fortsätt så, hahah. =)

HA EN SUPER NATT! / Fernandez

Taggar mig med denna klassiker.

Hemmakväll, eller Partynight

Nej, nu har jag beslutsångest.. VAD ska jag göra ikväll..

1. Åka hem vid fyra tiden till Järpen, umgås med min underbara familj, äta middag (mormor och morfar är bjudna så blir något extra gott), titta på tv, mysa och bara vara.. !!?

2. Stanna i stan, träffa jonathan vid 5tiden, sedan göra sig i ordning för fest, förfesta med några sköningar, träffa mina underbara vänner, ha sjukt roligt hela natten lång, och sedan hooooka upp jonathan som följer med mig hem och sover.. !!?

VARFÖR, ska det alltid finnas mer än ett alternativ.. Just nu känner jag faktiskt att jag bara behöver ett, gör ju saker och ting lättare.

Så här kommer det att bli : OM jag åker hem, så kommer jag ångra mig vara sur hela kvällen, och möjligtvis ta nabo tåget in igen.

Eller: Jag stannar i stan, märker att det inte alls var så jävla roligt. Ringer bedrövad hem till mamma och säger hur gärna jag vill komma hem, och hatar att vara i Stan. Sedan är kvällen förstörd.

Skriver sedan om mitt STORA beslut. hoho. / Fernandez

HEM                                                                               STAN


Godmorgon?

Jag sitter här 03.37 på morgonen. Har precis kommit hem från en chill kväll med Jimmy och Denise hemma hos denise!
Mycket skratt och prat!

Mina planer för morgondagen, eller ska jag säga dagen.. har börjat spåra lite. Kanske blir kvar i stan, och festar. Haha. Ganska så dålig på att hålla min lugna helg jag!

Nej, vad ska jag mer säga.. Är trött som en björn som söker ide. Så skulle vara skönt med sömn så jag inte sover bort HELA dagen imorgon.. Nej, nu är jag på så där konstigt flummmmigt humör. Övertrött kallas det har jag hört.
Aja, GNATT! / fernandez

ÄLSKAR MIN JONATHAN ERIK NORRMAN! <3





...

Det blir inte alltid som man tänkt sig..


DU OCH JAG.

Du och jag jimmy, du och jag! Vi är BÄZZZT!

haha.
Jag tror att du har lite Fernandez i Blodet=D


LOV !!!!!

NU ÄR DET LOV! wiiiih, hur skönt är inte det på en skala 1-10? mwah.

Igår överraskade Jonathan mig med att komma och hälsa på, vi hade bestämt det innan med sedan sa han att han var för trött efter jobbet, men precis innan jag skulle göra mig i ordning för natten så ringde han och efter ett tag sa han "kan du inte komma ner och öppna nu då?" åååh =') SJÄLVKLART KUNDE JAG DET! min kväll blev räddad.

Som sagt, det är lov nu. Och det inviger jag lite snyggt med en mysig kväll med Jonathan, vi ska nog hyrafilm och köpa med oss mat hem, romantisk kväll alltså =) iiih. På lördag åker jag hem till järpen, söndag åker jag nog till umeå, min hemstad och är där några dagar, sjukt roligt. Hoppas jag iafl. Fick precis ett sms av någon ume bo som ville att jag skulle komma förbi och hälsa på.

Nu är jag HUNGRIG!
Och, vemdalen närmar sig med Stormsteg. Kommer att bli grymt brudar. GRYMT!

Vi hörs senare / en lycklig Fernandez
love u.
 Vill tillbaka till BULGARIEN!


Musiken är min livlina.

Det är konstigt vad en låt kan göra mycket med en människa, den här låten gör någonting med mig.. Det är något magiskt med den.vad den här låten betyder för mig. Vet nog ingen. Vad den här filmen betyder för mig. Vet nog ingen.
lyssna och se, öppna upp ögonen, tack.

                                     

Oh, it's a mystery to me
We have a greed with which we have agreed
And you think you have to want more than you need
Until you have it all you won't be free

Society, you're a crazy breed
Hope you're not lonely without me...

When you want more than you have
You think you need...
And when you think more than you want
Your thoughts begin to bleed
I think I need to find a bigger place
Because when you have more than you think
You need more space


Society, you're a crazy breed
Hope you're not lonely without me...
Society, crazy indeed
Hope you're not lonely without me...

There's those thinking, more-or-less, less is more
But if less is more, how you keeping score?
Means for every point you make, your level drops
Kinda like you're starting from the top
You can't do that...

Society, you're a crazy breed
Hope you're not lonely without me...
Society, crazy indeed
Hope you're not lonely without me...

Society, have mercy on me
Hope you're not angry if I disagree...
Society, crazy indeed
Hope you're not lonely without me...

Det går åt helvete för MODO nu. skit. Men snart ska jag vara med Jonathan, jag dör av uttråkning snart, frustrerande!
/ FERNANDEZ

då var det klippt!

DÅ var det klippt. Min första tanke när hon klippt mig och skulle "framhäva mina lockar" var bara, NEJ NEJ NEJ, är det sant? hahah. Men sen gick jag hem, duschade och tog bort lockarna som var sååååååååå fina enligt henne. Haha.
Så nu känns det bra, det slita är borta och det var ju det viktiga!.. det var förresten den konstigaste frisören jag någonsin träffat på, jag och hanna var tvungen att hålla oss för skratt ett X antal gånger. haha.

Men nu ska jag sköta mitt hår och låta det växa tills det blir långt och fint, som jag hade en gång i tiden! Jaa, det var bättre förr ;).

Nej, längtar tills imorgon. Fredags mys med MIN UNDERBARA POJKVÄN! Tror vi ska på kina. iiiiih.

Sen lov, åker nog till Ume på söndag. Hörs senare. / Fernandez

 

Alltid missnöjd

Hej!

Min dag på skolan har faktiskt varit kul.. ja, hörde ni? KUL har den varit. Dagen började med att det var mingel och föreläsningar på mittuniversitetet, fick gratis godis mackor, kokböcker och allt möjligt smått och gott! Väldigt trevligt, sedan kollade vi klart på filmen på samhällskunskapen och fortsatte med vårat parti. Svenskan var allmänt flummig.

Så nu sitter jag här, väntar på att hanna ska ringa så att vi ska gå och klippa oss. nog en av det värsta sakerna som finns, jag blir alltid missnöjd.

Idag har jag och älsklingen varit tsm i två månader, igen=) Älskar dig.
Nej vad tiden rusade iväg. Måste springa! skriver mer sen.  PUSS / Fernandez

To bad.

Måste säga att bonde söker fru är sjukt underskattat, jag har suttit nu hela kvällen ätit popcorn och tittat på bonde söker fru på internet, och måste erkänna att jag suttit med ett leénde på läpparna hela tiden. Vilket glädje spridande program. Grattis tv4, ni har lyckats.

Efter skolan kom Jonathan hit, jag försökte mig på engelska boken ett tag. Men min dragningskraft till Jonathan var för stark, och slutade med att jag läst två sidor. Efter att jonathan åkt till Jobbet somnade jag. Vaknade och var förbannad på mig själv, eftersom att jag hatar att somna om dagarna. Men skolan tar ju musten ur mig.. Har lite funderingar på vars jag ska göra min APU, lutar lite mot Åre.. Men ska försöka tänka lite taktiskt när jag gör mitt val..

Nej, jag är uttråkad. Och klockan är på tok för mycket för att ens tänka tanken på att göra någonting. Så, gör mig trött!

to bad, to sad.. So long, Fuckers / Fernandez.



Finns bara du.

Patricia Anna Öhrström Fernandez <3 Jonathan Erik Norrman

´Du är underbar, jag Älskar dig.


Natt-blogg.

Ursh, sitter här halv ett på natten och huttrar för att det är så kyligt i lägenheten. och som råga på det har jag ångest över min engelskabok som jag inte läst ut. Så nu kommer det att bli en stessläsning, och då kommer jag inte att förstå ett skit av det jag läst, men på något sätt löser jag det.. hoppas jag.

Min mormor och morfar är bäst. Ska få en egen dator av dem, så nu ska jag vandra på stan och leta mig en egen liten älskling, ska köpa den tills jag flyttar till min lägenhet. TACK! älskar er oändligt mycket. Och det inte på grund av att ni skämmer bort mig. Nej, för att ni alltid finns där för mig<3

Jag och hanna ska klippa oss på Torsdag, Gillar inte att klippa mig. Föredrar långt hår. Men det slita ska väck.


Na na na na na na na , I wanna start a fight!

Nej, kaaanske ska ta sig en natt smörgås! hihi. PUSS natti natti, hörs imorgon / Fernandez

 baby, I love u!

alltid vid fel tillfälle.

Varför ska alltid väckarklockan ringa när man sover som skönast? Började kvart över 8idag, sov hos jonathan och min buss gick tio i, klev upp strax efter halv. Jag är inte tjejen som går upp för tidigt i onödan. Nej, jag föredrar hellre lite morgon mys.

Började med film i ekervallsalen, sedan var det muntlig redovisning på svenskan. Tycker att det gick riktigt bra, jag har en fördel att jag gillar att tala inför folk. Och nu har jag haft prov som tog tio min att göra. haha löjligt ju. Men gick bra det med.

Nu är jag hemma för att hämta mina badkläder, sedan ska jag och hanna göra MVGuppfiften på storsjöbadet, är nästan bara vi från klassen som ska det tror jag. Och vi ska grejja det!=)

Två saker jag stör mig på i samhället och som jag råkat ut för på senaste.

* Sura buss chafförer : Senast igår råkade jag ut för en sådan här idiot. Jag blir så förbannat less på alla otrevliga busschafförer som inte ens orkar säga HEJ till deras passaskerare, det är väl egentligen det minsta man ska  kunna begära? Mitt liv ligger ju faktiskt i deras händer när jag åker bussen, så ett Hej och ett leende på läpparna är ett måste, att han/hon har en dålig dag ska inte gå ut över människor som FAKTISKT är anledningen till att de har sitt jobb.

* GALNA bilförare : Uuursh, man blir ju nervös bara man ska gå över ett övergångsställe, man är ju aldrig säker på att de stannar, fast än att det är en regel. Övergångsställen där vi som går och faktiskt stödjer miljön lite har företräde, är det ALLTID några som sitter bakom ratten och skiter fullständigt i andra. Jag hatar det, senast igår, jag hann gå ungefär över halva och bilen som kom bakom struntade i mig fullständigt och åkte som en galning förbi. Ja då får man väl ha hjärtat i halsgropen resten av kvällen för att folk är så respekt lösa! Ska det behöva offras ett liv innan de förstår?


Nä, skämmes!

jaja, skönt att skriva av sig lite här i bloggen.
Vi hörs mer sen. PUSS / Fernandez

De här tjejerna gillar jag, skarpt. Jag hatar att jag ser gravid ut. Men ni kan vara lugna..


Plugg.

Gud vad jag känner mig duktig, riktigt, riktigt duktig känner jag mig. Har pluggat konstant i mer än fyra timmar. Har hunnit skriva en Novell, en skriflig redovisning av min bok och en muntlig redovisning, samt hunnit att träna lite till Projekt provet som vi ska ha imorgon. Så ikväll kan jag njuta av att jag presterat så bra.
Imorgon ska vi ha bad på idrotten, jag och hanna ska ge oss på MVG uppgiften, får se hur det går. Har sjukt ont i mina ben efter Limbon i lördags. Håll tummarna.

Tiden bara swishar förbi, och snart så ska jag åka till Jonathan och sova där.
Jobbigt med en tidig morgon i måra bara, men bara att kämpa på.


Nej, nu ska jag packa ner lite skolböcker och annat trams. Ha en trevlig kväll. PUSS / Fernandez


hurtiga brudar, jo tack.

Jag har bestämt en träff med min snygga sunk ikväll också. Vi ska plugga, HUR HURTIGA ÄR INTE VI DÅ?
fast.. läju inte bli allt för mycket gjort. Ärsh, huriga är vi vilket fall.

Skulle ju inte sitta här å slöa sa jag ju..

/ Fernandez

Högerpartiet.

SATAN, vad skönt jag sov inatt. helt makalöst. Fast drömde en jätte jätte hemsk mardröm.. och det är ju aldrig kul, men vilken lättnad det är när man vaknar. Gick upp 20över nio. Började fem i tio. Ville bara ligga kvar och sova under mitt varma täcke, men samhällskunskapen lockade på tooook för mycket, och det var nog en av de roligaste lektionerna hittils.. Vi har nämligen startat vårat egna parti, jag hanna och linnea hamnade i samma grupp, vilket var grymt. Vi har massor utav bra ideér, och hoppas på att vi kommer att vinna det lilla valet vi ska ha på slutet. Så: Högerpartiet, till er tjänst. =)

Nu sitter vi och planerar vad vi ska göra för att tjäna in pengar till våran nystartade klasskassa, HP07b ska åka på en oförglömölig resa.

Nej, nu ska jag inte sitta här och slöa. Vi hörs mer senare. puss / Fernandez

 


jag saknar dig.

Nu har jag tittat på alla veckans program av AA, släkt min törst och suget av cola, ätit mig mätt på mandariner och majschirre.. Så nu fattas det nog bara lite sömn för mig. eller.. Jonathan fattas också, saknar honom som en tok, fastän att det bara var några timmar sedan jag pussade på honom. Men inatt känner jag att det är en natt då jag INTE vill vara ensam.. nej vill bara ligga bredvid vääääääääärldens bästaste man, mm.. min man. I love love love you.

Sitter och längtar efter min nya lägenhet också, iiiiih. Inte allt för länge kvar nu. Mamma hade varit på IKEA i norge för att kolla på en bäddsoffa åt mig. Men hon sa att de såg ut som skit, så hon köpte en extrasäng som jag kan ha under min säng, så ska vi köpa en vanlig soffa istället.. Tyckte jag lät klokt.

Hmm, jag tror jag ska slipa tänderna och tvätta bort sminket, sängen kallar. Puss och godnatt sötnosar. / feeernandeez


Tack för kvällen

Hejsan svejsan kära vänner.

Jag har precis kommit innanför dörren efter att ha tagit det lungt hemma hos min älskling i Nälden hela dagen, jag var ensam från ett till fem dock. Men det var bara mysigt att sitta i sängen och kolla på tv. Som sagt, fem kom bubben hem, han hade varit och handlat. Så vi gjorde oss en stoooot tallrik var med natchos. Sedan satt vi och mumsade framför tv:n. Jag tror att jag slummrade till där ett tag också, sjukt trött efter gårdagen partande.
Jag har faktiskt varit iväg på hemköp också, hade ett fasansfullt sug efter coca cola, så köpte jag även majschips och mandariner, så ska jag kolla på AA och NJUTA!

Så, jag tänker berätta lite om Lördagen, som spenderades i Kluk. Vi Tjejer började hos Jonna, vi gjorde oss ännu snyggare och drack lite vin. Kring klockan sex gick vi mot Kluksgårn, Där var alla killar och vi slog oss ner vid borden.
De hade lagat Tacos, det var uppskattat, jag lovar. Sedan blev det lekar, bland annat Så ska det låta. Vi hade sjuuukt kul. Sedan var det dans, musik, fler lekar.. ja kvällen var lyckad. Lite Jobbigt att jag inte klarade av att rocka med rockringarna, grr. Måste lära mig det där.. Efterfesten var iafl hos mårten och sebbe, där vi också sov. Tack alla för kvällen!

Jag lägger in bilder också, kanske redan ikväll. Så håll ögonen öppna. PUSS på er / Fernandez



Tjorvigt.

Vilken moooorgon. Jag gick upp vid nio tiden för att packa och ta bussen till Kaxås. Men det bleev en jävla massa tjorv. Vi trodde att det skulle gå en buss direkt till Kaxåx. Men INTE det inte, det var tydligen samma buss som gick till nälden man skulle hoppa på, det hade ju inte jag den blekaste aning om. Så, jag satt där och väntade på en buss som inte skulle komma, bajs. Så nu har jag suttit hela morgonen och försökt fixa skjuts. Och äntligen. Jag missar inte kvällen som jag var rädd för där ett tag!=)

Så kvart i två åker jag till Kluk!



Give me one cause one is best
In confusion confidence
Give me peace of mind and trust
Don't forget the rest of us
Give me strength, reserve control
Give me heart and give me soul
Wounds that heal and cracks that fix
Tell me your own politik

And open up your eyes
open up your eyes
open up your eyes
Just open up your eyes..  But give me love over, love over, love over this / Fernandez.



Fredag kväll = Lugn kväll

Jag ska berätta lite granna om kvällen som varit. Vid fyra tiden så gick jag faktisk och la mig och sov. HAHAH. Jag förstår bara inte hur jag kan ha varit så trött idag?. Well, sov till klockan blev ungefär 8. Då började jag att fundera på om jag skulle åka på festen eller inte.. Jag beslöt mig för att gå. Men först så gick jag till Jocke, där var han och victor och spelade tv-spel! Jag fick   mig många goda skratt, eftersom att Vicci var så kass:D Vi begav oss iafl till festen tillsammans... där var det, hmm får se nu. Överbefolkat och kaos? Två ambulanser kom också inom den lilla stunden som vi var där, illa.

Vi gick tillbaka till stan, jag bestämde mig för att gå hem, men gick in på Donken först och köpte lite mat, jag förtjänade faktiskt det, som gått så långt=) Skönt med en lugn kväll iafl, har ätit och tittat på IDOL sen jag kom hem, ska ju åka med bussen som går klockan tio imorgon, där är alla sköna brudar som man ska spendera hela morgondagen/kvällen/natten med. Vi är taggade!

F
underar på att ta mig en liten dusch, även fast man inte får det efter klockan tio.. men ibland får man vara odygdig och bryta mot regler, och jag fryser så mycket så att en varm och skön dusch skulle sitta finare än fint. Så slipper jag gå upp så tidigt imorgon också.....!

Nej, hoppas ni får sova så gott inatt allihopa. Puss och kram / Patricia Fernandez


Trötter

Vilken sömnig dag det varit hittils. Började ju i aulan med någon som pratade om det engelska valet.. Och vem tror ni somnade? Joo.. Lilla patricia. Efter föreläsningen hade vi lunch och sedan psykologi. Vi skulle kolla på film i maximum. Och vem tror ni somnade? joo.. även denna gång lilla Patricia. Jag sov hela filmen. Så min dag har bestått av att sova iprincip. Men jag kan erkänna att det var oerhört härligt!

Ikväll är jag inte säker på vad det ska bli. Kanske kolla på IDOL och världens finaste Lingon-lars. Eller så går jag på 80-tals festen och kikar läget.. Imorgon blir det ju iafl fest, så man är ju rätt peppad. (Ska på a-lagets fotbolls middag med Jonathan). Ska bli riktigt roligt. Och spännande med maten de har lagat till dem och oss tjejer!:) Så blir att förfesta med några tjejer, sedan åker vi till middagen, leker lekar och festar! KANON!

Jimmy, vill inte se dig gris full;)

/ Fernandez


...

Man måste våga misslyckas, för att kunna lyckas.

En vis kvinna har talat / Fernandez
Godnatt.


En dold talang

dagen gick fort. Vi hade inte samhällskunskap för att läraren var hemma med sjukt barn. lite tråkigt ändå..
Jag lagade mig väärldens godaste mat när jag kom hem, jag gjorde Franskomelett med bacon i, det var verkligen behövligt och det klingade vackert i kistan. Jag har nog en liten dold talang när det gäller matlagning.

Ikväll ska jag och susanne till någon thomas (?) Dricka lite bärs och  vin;) hahha, får se hur det blir med den saken för mig. Sedan så ska bögen sova här. tyvärr..... Närå suusieQ, ska bli mega mysigt!:D

imorgon kommer nog bli den bästa skoldagen denna vecka, först föreläsning hela förmiddagen, På engelska om valet i USA, och sedan så ska våran skolmenister komma. På psykologin så ska vi titta på film, sen musik!

Nu ska jag gå och byta om, sitter här i mjukisar å munk tröja, det bästa! Tror jag ska ha fest någon gång, då alla måste ha mjukiskläder på sig, annars blir de inte insläppta, ganska smart va?

Får se om jag bloggar något mer inatt! Annars lyssna på den här låten och ägna mig en tanke och ett sms om ni har tid!
PUSS FOLKET / Fernandez


 Den här ska jag nog sjunga på musiken, grejt.
 bäzt.

hjälp.

Hjälp, jaa har precis haft ett j'ävla prov i Turism, som sagt, hjälp! Inte trodde jag att det skulle vara så där svårt heller... Sex fulla sidor med frågor och förklaringar. Inte speciellt gött åt oss! Visst så svarade jag på nästan allt. Men vissa saker var rena chansningarna.

Jag sitter och funderar på vad man ska äta till middag ikväll? Jag har verkligen ingen fantasi när det gäller mat.
U r s h a. Nej, nu vill jag bara ha lunch och mat!

Vi hörs ikväll! / Fernandez


 nu är jag sugen på julen. Så GE MÄ! 
Sedan måste jag bara upplysa alla om hur jävla mycket jag älskar jonathan


Myskväll med jonathan

Hejj. Har precis kommit hem från Middagen hos mormor och morfar, jag hade det super! och jag kan lova en sak, jag åt som en häst!

Efterskolan så mötta jag upp mamma, min älskade, älskade mamma. Finns inget bättre! Vi gick till min nya lägenhet och kollade, hon tyckte också den var bra, precis som jag! Sedan åkte vi till lite möbelvaruhus med mormor, vi kollade efter en soffa och bord till mig, men hittade inte så mkt... Nu är det troligen bestämt att jag flyttar den 16november, nästan prick en månad kvar!

Sen ska jag ta bussen som gåt kvart över nio till jonathan, vi har bestämt oss för en myskväll ikväll, men först så ska jag plugga lite turism, har ju prov imorgon.. B L Ä !

En sak som var lite rolig idag var när jag gick hem från skolan trött och sliten. Så går jag ju ner vid donken för att komma till lägenheten, åå där sitter Isak Perssons lillebror som jag bara träffat några gång, men han brukar alltid hälsa och vara trevlig! Men iafl så satt han där med sina kompisar, sen så skrek han "DÄR ÄR PATRICIA" Sedan vinkade han som  en galning och gav mig en släng-kyss, hahahha skönare kille!! Självklar skrattade jag och vinkade som en galning tillbaka, men någon släng-kyss blev det inte. Får bli nästa gång! Han gjorde iafl min dag!

Nej, turism böckerna skriker efter att bli lästa! Puss på er, och godnatt / Fernandez

 Jag har världens sötaste lillasyster!



ge mig tid!

Idag är jag bjuden på middag hos mormor och morfar, mamma ska också komma dit. var ju ett tag sedan jag träffade henne nu..
Jag har rätt mycket pluggande idag, ska skriva färdigt novellen på svenskan och imorgon så har jag turism prov som jag helt glömt bort, sedan måste jag börja med engelska boken och göra klart resentionen på svenska boken.
Det värsta är att jag har massor av tvätt liggandes på mitt rum som ska hängas in, sedan middag och vid tio tiden kommer Jonathan till mig. GE MIG MER TID! Blir så less, sedan när jag letade i skåpet efter novellen så hittade jag den inte ens, min lärare kommer att få psykbryt och antagligen döda mig....

Nu har jag iafl köpt två mackor i lyan, så att jag ska kunna stå på mig till lunchen. Fast ryktast om att det ska bli subway då!? Det återstår att se. det vore gott.

Nu vill jag ha vinter och snö!!!
Bloggar mer ikväll,om jag har tid...

/ Fernandez

Tisdag kväll.

Jag har en tvätt kvar, sedan är jag klar  för en varm dusch innan jag kryper ner under täcket! Jag förstår inte varför det ska ta så fasansfullt lång tid att tvätta kläder? Jag tror att jag ska uppfinna en tvättmaskin som tvättar på typ tio minuter, tror att den skulle sälja! Med målgrupp.. ; Stressade människor/ latajävlar. Där av jag inräknad.

Jag har ätit min gröt, blev inte starkare för det inte, det där är bara lögn för er som tänkt testa;). Har även tittat på svensson svensson avsnitten (igen). lika roligt idag, om inte roligare!

Ska även bjuda på det här härliga inslaget från Sunes sommar + ett gott skratt. Skönt med vinst för MODO också.

 Nej nu ska jag ner i källaren, är lite läskigt faktiskt. Men lika bra att få det överstökat. PUSSPUSS och godnatt / En hurtig Fernandez

Gröt gör dig stor och stark?

Idag är jag fasen duktig, för jag TVÄTTAR nämligen idag.. har precis slängt in första tvätten, sug på den ni!
Fast att jag hade så där mycket kläder hade jag ingen aning om, man förvånar sig över saker och ting varje dag.
Jag är även lite förvånad över min svank som började att jävlas idag på idrotten under bandyn, har fortfarande ont och känns som om att någon måste.. hoppa på den så den knakar till, så kanske det blir en gnutta bra!

En TILL jag förvånat mig över idag är hur äckligt godis är.. jag har inte ätit det på jätte länge, så då tänkte jag att jag skulle köpa lite idag och proppa i mig medans jag tvättade. Men ursh, inte gott alls! Tackar vet jag Popcorn!:)

Nu ska jag laga mig lite gröt , hört att man blir stor och stark då... men det återstår att se




Lagomt är bäst!

Hejsan!
Min dag började bra, sov hos ÄLSKLINGEN som jag bara vill äta upp ibland för att han är så otroligt söt. Så att vakna upp bredvid honom var ju inte helt fel! Började kvart över 8, och jag orkade verkligen inte att jobba något alls den första timmen.. SÅ SLÖ! fattar inte hur lång tid det ska ta för en människa att vakna till?...

Klockan tio ringde mormor och morfar mig och sa att jag skulle möta dem vid busstorgets parkering, där väntade de på mig med lägenhetsnyckeln, så vi traskade vidare med smilegroparna uppe vid öronen. Hittade fram till Prästgatan 58 och lägenheten! DEN VAR PERFEKT för mig, inte för stor och inte förliten.. alldeles lagomt.. och lagomt är ju bäst! Ett lagomt stort rum med vita fina tapeter med något skimrande mönster på. Trägolv två stora fönster mot gatan och en kokvrå, sedan en rätt liten toa med dusch osv.. Nej, jag tror att det här kommer att bli grejtans. Mamma ska iafl ringa och tacka ja till den nu med detsamma sen har jag min egna lilla lägenhet, sen ska det bli roligt att få inreda den, kanske köpa lite nya möbler och sånt! näe, nu vill jag bara flytta in!

Så nu är jag hemma ska hämta mina idrottskläder, sedan tillbaka till skolan för att äta lunch.
Tror jag ska springa ner i källaren också (åka hiss) och boka tvätt tid.

Hörs senare, ha en trevlig dag så länge! / Fernandez
Här ser ni världens bästa mamma på bild.


Prästgatan 58.

GLAD!! japp, jag är glad, gladare, GLADAST! Mamma ringde nämligen mig förut och berättade att jag fått en lägenhet! ÄNTLIGEN, så ska tillsammans med mormor och morfar åka och kolla på den imorgon, så om jag vill ha den, blir den min! Självklar trivs jag här i femman på stortorget, och dem jag delar den med... men ska bli så otroligt skönt med min egna lilla lya, som jag ska inreda så fint sååå!

Det som är lite tråkigt är att jag inte kommer att bo med pernilla! Men måste faktiskt ta den här chansen nu eftersom att det knappt finns några lediga lägenheter i stan, och det är verkligen SVÅRT att få tag på en, speciellt med så bra läge som jag fick!  lycklig tjej blir ännu lyckligare.

Ikväll kom lina hit, hon åkte precis hem.. vi har kikat AA och ätit popcorn, nu sitter jag här och dödar tid och väntar på att bussen till Jonathan går!

ett ordspråk som passar rätt bra
 Den som väntar på något gott. väntar aldriiiig förlänge. SÅ prästgatan 58, here I come!

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha, PUSS och godnatt/ Fernandez

Lars lars, lingonlars.


Jag måste säga att det finns bara en människa på IDOL som verkligen kan förmedla och göra så att jag får gåshud! Jag älskar verkligen hur han framför den här låten och hans röst är heelt underbar och äter upp mig! (positivt). Sedan skadar det ju inte att han är sjukt snygg samt charmig. Även flummig på det där härliga sättet!

SÅ gör som jag, lyssna på lars och NJUT!

Jag är en mästare på att sova

Hejsan hoppsan, Efter min ilska igår beslutade jag mig för att sova. Så sov från sex tills klockan blev 20min över nio idag! hahah, sjusovarn, jag vet.

Fast jag klev upp relativt tidigt idag så kom jag fem minuter sent till skolan iafl, jag vet inte vad det är för fel på mig? Jag gör nog massa onödiga saker på morgonen för att jag trooor att jag har så mycket tid på mig. TYPISKT, men det är väl bara mänskligt? Iafl så klädde jag på mig, sminkade mig och borstade tänderna SAMTIDIGT! visst är jag rätt duktig ibland, jovars. Men tror nog att jag ska börja ställa klockan ännu tidigare.. annars så lär jag väl gå in i väggen innan jag fyllt 18, eller ännu värre... dö i hjärtattack innan jag har fyllt 25! Stress är ingen favorit!

Har haft en väldigt intressant samhällskunskaps lektion idag iafl, finns verkligen inget bättre än samhälle, skulle utan tvekan kunna ha det hela dagarna. Nu har jag : ARL, inte mitt favorit ämne precis..

Får se vad dagen har att bjuda på. Mer bloggande senare

Puss kram / Fernandez

 Idag var det potatisbullar till lunch, lyckorus!!!

HETTAR!

JAG HETTAR! Jag blir så jävla less på att vara så sjukt oteknisk, varför ska just jag få ha kort stubin och vara världens mest otekniska människa? Det går ju inte ihop för fem ynka öre!  Ja, det kan man ju fråga den där gubben som sitter uppe i himmelen och chillar på ett rosa fluffigt moln, eller om han nu är spikad på ett kors, kanske därför han inte kan hjälpa mig!? Näe, jag blir så less.

jag beslutade mig iafl för att stanna i stan.. ska förmodligen åka till lina ikväll, eller om hon kommer hit? Hon var ju nyss här och tittade på IDOL så får se.

Funderar lite på att äta lite glass också.. fast samtidigt fryser jag så mycket. Man kan ju undra om någon har stängt av elen i den här lägenheten! Man börjar ju misstänka något... Men krypa ner under en varm filt med en bok, och lite glass låter faktisk rätt mysigt. Skönt att få en stund för sig själv ibland, det tror jag är nyttigt, fast än att jag inte föredrar det i vanliga fall.....

Nej, nu ska jag.. tekniska patricia göra det jag är bäst på det vill säga = Äta, sova/vila.

Tjiiiing/ fernandez.


godmorgon?

Godmorgon.. eller godlunch kanske man ska säga?
Kan berätta lite snabbt om gårdagen. Jag åkte bussen till frösön vid 8tiden, det som var jobbigt var att jag hade knappt en krona på mobilen, så jag skulle ringa till jimmy när jag närmade mig så han kunde möta upp mig (hade ingen aning om vars jag skulle) MEN då kom jag direkt till telefon svararen, å där stod jag helt ensam och hjälplös mitt i ingenstans på frösön!
Men då vill jag tipsa er, om det skulle hända er också vill säga. Att på engång ringa 149, det vill säga mottagaren betalar!
Så jag ringde upp min mamma så att hon kunde fylla på min mobil för att jag skulle kunna få tag på Jimmy. och det var väl tur att jag kunde komma på det? joohoru. Så var på frösön med massa sköna människor drack vin och hade det allmänt trevligt. Åkte på fest, men slutade med att vi åkte tillbaka till frösön och sov. gött.

Så nu har jag och Jonathan ätit på Subway, funderar på att åka hem till mamma idag också.. eller så blire till lina i lugnvik!? Får se hur mycket ork jag har.

Vi hörs senare idag, Puss/ Fernandez


Arvingarna

Måste säga att Arvingarna alltid kommer att vara en favorit. Eloise dör aldrig. Jag gillar'e.

Kväll med grabbarna.

Joodu. gårdagen var rolig på många sätt och vis! Fast susannes porr dans slår nog allt. HAHA!
Idag har jag haft ont i huvudet, ätit pizza med Jonathan simon och martin, härliga killar. Sedan bara kollat tv.

Ska snart åka till Jimmy där det är en hel drös med fina pojkar, där av min älskling inräknad! Ryktas om att det sponkas där borta, gött.

Sen så måste jag bara berätta för er att jag älskar livet och alla som gör det till vad det är!

Kommer lite bilder sedan också, från gårdagen. NEJ, nu ska jag byta om, sedan drar jag.

PUSS/ f-f-fernandez.


party med korv och bröd

Ja., så var det fredag igen. Min favorit dag vill säga. Så skönt när man vet att man inte har massa lektioner att skynda sig till, eller att behöva gå upp tidigt på morgonen. fast gick rätt bra att kliva upp i dag och traska iväg till skolan. Dock var jag så näära på att somna under filmen på engelskan! Dagen gick fort och avslutades med musik. Japp, jag var lycklig varje sekund av den timman. Efter skolan skyndade jag hem till jonathan, för att hinna träffa honom en snabbis.. Det vill säga innan hans jobb. Men det blev en på tok för kort stund, så hoppas på att få träffas ikväll eller imorgon.

Så, vad bjuder kvällen på? Jodu, jag har precis varit iväg och köpt ett paket korv och chips som jag ska ta med till för-ferren. Vi ska äta korv med bröd, mysigt va?! Sedan fest fest. Jag har tyvärr väldigt lite vin att förse mig med. Men ska nog bli bra det där. Så man kan ju säga att jag är taggad inför en kväll med min underbara vänner och nytt fräscht folk.

Får se om jag hinner att blogga något mer senare.
PUSS och kram/ Partybruden.. Fernandez


Jag kallar det kärlek..

Det är något magiskt med dig, du ser på mig. Som ingen annan gör.

/ En kär fernandez


Hos mormor och morfar..

INTE speciellt roligt med förlust mot HV 71 kan jag lova! Men man kan ju inte vara bäst jämt.
Tur för mig att jag har jimmy som kan underhålla mig så bra på msn, tänk till och med på msn så har vi hur roligt som helst min bästa vän och jag. Det kallar jag vänskap, he he!

Jag är hos mormor och morfar nu, ensam. Men jag tror att de kommer att dyka upp snart! De har varit hemma hos mamma och jarmo å fikat i Järpen.
Imorgon kommer min dag att börja med tre timmars Engelska B, med start på dagen Kvart över 8. Sedan Psykologi och Musik. Ganska bra dag, med tanke på att jag ska till älklingen efterskolan och pussas lite innan han ska till Jobbet. Sedan bjuder kvällen på festligheter. Jag hoppas på att Jimmy också ska ut och göra Östersund osäkert.

Nej nu ska jag fortsätta att titta på ett spännande program som jag ser på, minns inte vad det heter med är på ettan för er som vill se!
Godnatt, pusspuss och kram. / fernandez


Östersund

Idag så slutade jag klockan ett, direkt efter att jag blivit klar med provet vill säga. Och om jag får tro, så tror jag att det gick bra! Efter skolan så gick jag och hanna på stan. Hon letade efter en tröja hon skulle kunna ha på fotbolssfesten.
Och jag köpte äntligen mina Uggs som jag spanat in. Och jag har kommit på att de finns mycket positivt med dem; Härliga och sköna och varmare skor, de passar till det mesta, Billiga och gudomligt söta. 600kr på DNA, tack mamma.

Snart så ska jag nog kila över en sväng till susanne, hon är nämligen ensam hemma. Å då kan allting hända (?).

Får se vad kvällen bjuder på, alltid lika spännande.. hmm.

Puss så länge/ Patricia Fernandez

 inte så bra fotograf kanske, men där ser ni en liten skymt!






Alla vägar bär till Rom

 MIN
Idag är det en sådan där höst dag som jag INTE gillar. betyder alltså att det regnar idag..
har för tillfället turism. Jag ska gå in lite närmare på vad man kan göra i : Västerbotten, Medelpad, gästrikland och värmland! iiiinte sååå lockande.

fast värst av allt är faktiskt att skolfiket är avstängt, taket har nämligen rasat in. och jag är så jävla törstig så det finns inte. Jobbigt läge, Jag vet!

Efter lunch så har jag samhällskunskaps prov. samhälle är mitt absoluta bästa ämne. Så jag hoppas på att det ska gå bra!!
jag drömde världens hemskaste mardröm inatt också. typiskt att man ska drömma mardrömmar när man sover ensam.. Då saknade jag älsklingen vill jag lova.

Bloggar mer efter skolan.
PUSS/ Fernandez

Mysig höst dag

Hej hopp !
Visst är det underbart med hösten? så vackra färger och man blir så kärleksfull på något vis. Idag är en mysig höst dag!

Nu är jag hemma från skolan, skönt. Hade musik och jag älskar verkligen det. Så kul när det går bra för mig och grabbarna!
Efter skolan så gick jag iafl på traktören och handlade middag till idag och lite annat smått och gott. Idag ska jag äta vårrullar, hur gott som helst! Unnade mig även lite naturgodis och sockerkaka, fy fy. men gott gott!
Ikväll vet jag inte riktigt vad som ska ske. Kanske ska höra med Hanna om hon vill se Bonde söker fru med mig. Det börjar ju ikväll, åå det är så bra!!

Om jag fick välja ett program jag skulle vilja vara med i så är det först och främst Big brother. Haha synd bara att det har slutat men om det börjar igen så, ingen tvekan.. Men även Robinsson som ska börja igen! Hade jag varit 18 när inspelningen var hade jag sökt in nu med detsamma! Men det får vänta tills år 2009 DÅ SKA JAG SÖKA!  Skulle vara
grymt..
Neej nu ska jag se om jag kan laga till mig någon mat, eller äta lite naturgodis iafl. höhö!

Puss och kram på er./ Fernandez
 Hörs ikväll. PUSS!

Förkyld

Jag är förkyyyyld. Blir så less. Sen har jag ont i hela kroppen sedan idrotten igår! Men det är så det ska vara!
Jag hade en mysig kväll/Natt/morgon med min älskling. ÄLSKAR DIG!

hörs efter skolan. / Fernandez


Vänner är guld.

Det värsta jag vet är när mina vänner mår dåligt och är ledsen. Jag önskar att jag hade något i mina ord som gör allting bra. Men det är så svårt. Kunde jag skulle jag ta deras smärta. Men nu är ju det omöjligt, men en sak som är säker är att faller de så står jag för två. Och Lina, nu hjälps vi åt-

Jag ska precis skriva min sista blogg för idag. Ska byta om och springa till hemköp och köpa popcorn. Sen åker jag buss till min prins.
Imorgon blir en pluggdag, och kanske heldag/kväll med Lina, du är bäst gumman. Glöm aldrig det!
 
Nej nu måste jag rusa!
men innan dess, mina vänner är det bästa jag har. tack för att ni alltid finns där när jag behöver er!

/fernandez

Dans på rosor

Jaaa, då vare ett tag sedan jag skrev här i min älskade blogg!:)
kan börja lite smått med gårdagens fasader. Var på skolan hela dagen, med start klockan 10.00. Skolan gick som en dans på rosor och jag och mitt lilla HP-tjejgääääng blev bjuden hem till Frida på födelsedags kalas! MYSIGT!
Well, jag hanna och elin sprang omkring vid fyra tiden på stan och letade efter någonting som skulle passa Frida perfekt.
Och vi hittade det, blev två spel ; Förspelet och något annat sex spel. Kan lova att de var riktigt roliga. Sedan gick jag och elin och fikade en varsin panini på tehuset, beroende framkallande saker. Vid sex åkte vi ettan upp till frida, där blev det tårta, trevligt folk, skratt paket-öppning Och sunes jul! Riktigt lyckat. Sedan åkte jag med leo hanna och leos mamma hem till jonathan.

Idag började jag också klockan tio. Jonathan försvann till skolan lite tidigare än mig så jag låg kvar i sängen och halvssov tills klockan ringde halv tio. Tog bussen kvart i till skolan och där väntade det en svenska lektion med Novell skrivande. Sedan prov som gick gött. och Idrott. Måste hissa idrotten nu i tvåan. så himla mycket bättre, det är sjukt jobbigt, sjukt kul och sjukligt bra lärare, sedan är det dagens sista lektion så man kan sega så mycket man vill efteråt;)! weelll, efter skolan. alltså nu så har jag hunnit köpa mig en låda vindruvor och en bonaqua. Gött åt mej! ska väl promenera mot stan nu och köpa ett par varmare skor med några väninnor. haha. fast är så slut efter idrotten så kanske väntar en timme eller två.

Hoppas på att älsklingen ska komma hit ikväll också. Skriver gör jag mer senare. 
PUSS/Fernandez.
bilder från gårdagen.
  

Svensson svensson

Min kväll hos lina har varit sjuuukt rolig som vanligt. MEN, dumma som vi var kollade vi på alla tre andra avenyn avsnitt, alltså för hela veckan. Något vi ångrar nu eftersom att vi nu inte orkar att vänta på nästa veckas avsnitt. Är ju sex dagar kvar. Den svider. ;). Men då var jag smart och föreslog att vi skulle kolla på Svensson Svensson istället. Och jag tror att Gustav Svensson är vår gud. vilken underbar stjärna han är! Skratta tårar sitter ju aldrig fel. MEN då kommer vi ju till det också.. att vi tittade på två program hos Lina innan min buss gick. och dum som jag är så sätter jag mig vid datorn direkt när jag kommer hem och kollar på alla svensson svensson programmen som går på svt.se, då vill jag säga en sak : det är lätt att vara efterklok patricia. Men det här misstaget lär jag mig aldrig av. suck

Har iafl precis tittat klart på svensson svensson och funderar på att gå till sängen, men först lite mer chattandes på msn!=) woj.

Riktigt opepp inför skolan imorgon. blä.

PUSSSS på alla glada, eller de som får mig att le så ikväll vill jag ge en medalj till Gustav Svensson och LINA!. / Fernandez

 Tror jag skulle platsa där som gustavs dotter!

Lindex är la bra!

Måste säga att jag kan inte annat än hylla Lindex reklamen som går på tv:n just nu. För det första är hon sjukt snygg och inte tala om kläderna. Sedan LÅTEN, jag är helt såld, den har verkligen fått mig på fall. och är den skönaste låten just nu. . så grym!

Så njuuuut nu extra mycket av den här låten och ägna en tanke åt mig när ni hör den;)

http://www.youtube.com/watch?v=m8gjjz3LThA

Tack för en underbar låt.
/FERNANDEZ


Mooorotspankaka.

Söndag söndag söndag! Jag börjar faktiskt att gilla öndagar lite, en dag man bara slappar och kollar på repriser på tv!
Lördagen, alltså gårdagen spenderades med Jonathan här i lugnvik, skönt med en lugn kväll! Känner att det kan vara bra, som omväxling! Och man blir faktiskt rätt nöjd med sig själv. Idag vaknade jag av att jonathan åkte till jobbet vid tio tiden. Sedan sov jag vidare tills klockan blev ett, sen vara bara att pallra sig upp för att städa innan mormor, morfar, mamma och oskar skulle komma hem! När de kom bjöds det på fika och jag har suttit klistrad framför tv:n och tittat på idol!

Idag ska jag äta hos mormor å morfar, det ska bli morotspankaka, gott va??:D sedan ska jag promenera till lina och titta på Andra Avenyn och som vanligt kommer det att bli mycket prat. we like.

Nääe nu måste jag rusa tillbaka till tv:n och idol! Hörs senare!

PUSS/ fernandez.

Just det, när mormor å de andra kom hem så skulle hon ge mig en apelsin, hon stod i köket å jag satt klistrad framför tv:n i tv rummet. Så då skrek hon "PATRICIA" sedan kastade hon apelsinen, och ja. jag hann inte att reagera så hon kastaden rätt på min mun, hahahha. Och det var inte ett löst kast kan jag lova! Trodde jag skulle få fläskläpp, men är man viking så är man;)





Blood and tears

Gårdagen var KUL! jag och sara var PARTY! Och susanne är bara bäst.

Nu är jag ensam i lugnvik i mormor och morfars lägenhet! Skönt med en lugn kväll, ikväll!
jag har suttit för mig själv och tittat på tv, somnade ett tag också och nu har jag ätit två ägg mackor! HUR GÖTT SOM HELST!
Nästan så att jag måste göra mig en till!

Speak no feeling, no I don't believe you.
You don't care a bit. You don't care a bit.


Mmm, what you say?
Mm, that you only meant well? Well, of course you did.
Mmm, what you say?
Mm, that it's all for the best? Ah off course it is.
Mmm, what you say?
Mm, that it’s just what we need? And you decided this.
Mmm what you say?

pusss/ Fernandez.

Musiiik = Skratt och KÄRLEK!

Haha, jag fick mig många goda skratt idag på musiken. Jag och en kille som jag spelar med skulle gå och skriva ut en låt text som jag ska sjunga och han mårten och björn ska spela till! Vi satt där i ja, kanske 30minuter och jävlades med skrivaren, det gick inte att skriva ut! Inte ens våran BÄSTA musiklärare fattade vad felet var. Men efter ett tag så var ju jag smart att komma på att trycka på skrivaren. Och då skrev den ju ut tusentals papper eftersom att vi försökt så många gånger. Well, vi lyckades iafl lösa det hela med texten och började att skriva ut igen. men då tog papperet i skrivaren slut. vilket inte var sååå konstigt. Så Johan började att stoppa ner papper eftersom i skrivaren å det funkade ju tills han stoppade ner flera samtidigt! Då "åt" skrivaren upp alla papper samtidigt och fastnade halvägs. Hahahah, och där satt de fast SOM STEN! Ja jag vet inte vad som hände med skrivaren.. men vi fick ju iafl låt texten, de viktigaste!:D

Efter skolan så följde susanne med mig hem. vi har suttit och pratat å ätit chips i min säng. Fast nu ligger hon och sussar! haha. eller laddar inför kvällen kanske man ska säga! Så jag sitter här ensam å fryser.

Jonathan är världens mysigaste pöjk! ses ikväll igen. älskar dig.

Nj
uter fortfarande av modos seger igår ska ni veta!

Nej färdigskrivet! Hörs kanske mera senare. PUSS/fernandez.

NU SKA JAG ÄTA MANDARINER:D får sådana otroliga jul känslor då!!



sex.

Klockan SEX ringde min klocka imorse, japp ni hörde rätt klockan sex gick jag upp och klädde på mig för att ta bussen in till stan! Jag hatar när man inte får sova ut! Försökte att sova på bussen också, men jag fick mest ont i nacken.. Fast slumrade nog till ett tag trotsallt! För bussresan gick ovanligt fort. Kom in kvart i 8. sprang hem och lämnade lite kläder i lägenheten. Sen TRE timmars engelska B. tror ni jag var pepp? nääru. Inte ett dugg. Men bara att hålla ögonen och humöret uppe. Sen lunch och som ni märker är jag hemma under lunchen. Sprang förbi traktören och köpte massor av mandariner och en coca-cola, det är ju trots allt fredag!;) Oj vad glad jag blev nu när jag kom på att det är FREDAG, hade jag faktiskt helt glömt bort. Fredag=Fest. ska bli kuligt!

Men just nu väntar jag bara på att Jonathan ska sluta så att han kan komma hit! 
Sedan tillbaka till skolan och ha musik! YES!

Vi hörs senare! PUSS/Fernandez

MODO!!!!!!!

Den här matchen gjorde mig psykiskt störd. Helt seriöst. MEN VILKEN MATCH! och otroligt skönt med vinst!

SÅ vackert!


Hej det är jag som kallas biffen:D

Jag var bara tvungen att skriva en till blogg så här rätt på. FÖR gissa vem som ska börja träna?? JO JAG:D ska äntligen ta tag i det här nu. Och bli en riktigt tränad tjej:D. Nä men, nu lägger jag ner alla danser av alla slag och börjar på Friskis&Svettis. Då kan man ju träna preciiis när man vill utan bestämda exakta tider. Sånt gillar nämligen jag. såå nu blir det en lite mer vältränad tjej. Härdan efter kan ni kalla mig för biffen:D

Så Tjaarååå dåligkondis och HEJ hurtigaPatricia.


Ny dag, nya möjligheter.

Japppp idag är en ny dag, nya möjligheter!Tänk, Jag har möjlighet att pröva på någonting jag aldrig testat förr, kanske äta något nytt.. träffa en ny person och lärju antagligen lära mig ett par nya ord idag! Tänka sig hur mycket man kan hinna med på en ynklig dag fast man egentligen inte ens tänker på det. Så dagarna kanske inte är så ynkliga ändå. Med tanke på allt man lär sig? äääärrrsh, bara jag som orkar tänka på sånt.

Har turism ni iafl.

Jag och hanna har en uppgift där man ska bestämma resor åt ex "Pluggiga Pia" "Grabbiga Bengt" "Kulturella Karin" osv.. vi ska alltså bestämma vilket resemål som passar dem bäst, vad de ska göra.. ja allt sådant! Jag fattar inte varför de inte kan göra de SJÄLVA!. sjukt trist..

Justja, jag är ännu mer förkyld idag. illa illa illa Patricia. Och Pepp är jag inför MODO - Timrå ikväll. Om mamma lyckades så skulle hon köpa hem matchen, så HEJJA mamma. Då blir det jag och Jonathan som dödar varandra i soffan ikväll.....

Nej, turism vare ja. PUSS/Fernandez.

Och vars är snön? Less på regnet nu! så komsi komsi snööööö!

 Ge mig vinter!

Fernandez

Jaaa, jag och lina är fan ett bra team! Inte sant?

Haft en sjukt rolig kväll ikväll igen. Skratt och Stojj hela tiden.. Nä nästa gång ska jag sova på din soffa, eller på kudden på golvet kanske? hahah.

Nä jag är fortfarande mätt efter pizzan. Om vi fortsätter så här lina så kommer vi snart att se ut som två Amerikaner som rullar fram, fast rulla är ju rätt kul! ;) haha. Nej nog om detta.

Hörs imorgon!

Just det, fick höra att jag är lik Britney idag också. hahaha. Lite glad blev man ju:D

Puss/ Brittan (Fernandez)

LINA

Blev inge mer blogg-skrivande för mig igår. Åkte som sagt till susanne och sedan med kvart över 11 bussen till Jonathan!

Nå, idag har jag varit på skolan och slitit. Eller, ja inte riktigt så illa. Hade bara turism och musik! ååh idag sjöng jag och grabbarna spelade. Sen så spelade vi in det för att höra vad vi skulle kunna ändra på osv.. läskigt att höra sin egna röst faktiskt! Sedan åkte jag raka vägen till Lina efterskolan idag. MIN LINA! Och nu är jag en snabbis hos mormor å morfar. Jag sprang hit, tog mig en dusch. Nu försöker jag torka, haha sen så ska jag tillbaka till lina och se IDOL! och självklart blire popcorn. TYPISKT OSS STUMPAN! Nej nu blire idol med lina, sen åker jag till älsklingen och sover där inatt!

With love/ Fernandez


RSS 2.0