tjosan!

Halihalå!

Igår så var jag i staden med syrran och julija, vi satt på mitt tak å drack vin å hade det allmänt mysig! Och jag blev inte förvånad över att min jävla surpuppa till granne kom upp å klagade på... absolut ingenting! även att han sa att man inte fick röka där uppe=S ajaa, konstig snubbe det där! hm!
Vi drog vidare mot stråket, rätt mycket folk.. sen blev det krogen, träffade jonny å ron också.. så kring halv tre for vi hem till jonny på frösön där vi sov! har varit fär nästan hela dagen också, sen for jag hem till järpen för att städa, men till min extremt stora förvåning var det faktiskt inte ens stökigt!
däremot dampade jag ut på datorn som inte funkade!!
Sen när det är varmt och man har ont om tid blir man bara ännu mer förbannad!
Sprang omkring i huset som en vilsen höna och försökte packa ihop massa kläder å andra prylar.. kollade på klockan och insåg att jag aldrig skulle hinna att gå till tåget! Så leta fram cykel nyckeln tog all min packning (en bag och två påsar fulla av kläder) och cyklade som en galning i hettan och fort gick det må ni tro!

på drygt tio minuter hade jag cyklat nästan 4kilometer m,ed världens sämsta kondis, men jag hann! brawo pytti!

Well Karamell, nu väntar jag in syrran och besked om the alkohol.. sedan blir det utgång!=)

om en vecka far jag till Bulgarien!!!

You make me smile


Jag gillar livet!

yo!

kan bara säga att livet är precis som det ska vara just nu!
mmh, det går bra nu, yes, det går bra nu!

nu ska jag på staden, med syrran ett tag.. sedan hem å städa i järpen efter helgen, höwa, måste slänga jimmys väska som stinker sprit, har antagligen förgiftat hela huset! intee braaa!
sedan blir det nog staden igen.. och kanske dricka med syrran?

Hope youre not lonley with out me!


ge mä fäviken råå

Hello sunshine!
Vaknade idag och det var SOL ute, då blev jag, patty överlycklig! Hoppade upp ur sängen tog på mig min bikini å la mig på studsmattan och solade! uuunderbart kan jag lova=)

Idag funderar jag på att kanske åka till stugan och tjocka släkten! Fast nu sitter jag här ser ut som en rishög å lyssnar på melissa horn, öron orgasm. yes baby!

Fäviken kommer iafl att bli av, blir förfest i mörsil hos ragge sen vet jag inte hur vi tar oss in till fäviken? Festar hela natten lång och sen kör Jonas oss hem till mig i järpen där vi ska slagga. Mwaah, kommer bli så jävla skoj!

I'm Over you!
la la la la la la la life is wonderful!

Tror visst att jag längtar ihjäl mig efter underbara Yran snart! Kanske dags att köpa biljetter? hrmm.

Snart 17, yeah. 23 juli

Hej hopp!
Har precis varit i stugan och firat min födelsedag i förskott efttersom att my familj drar till Sundsvall imorgon!
fick massa bra presenter å pengar, så klart:D

Har ätit massa massa massa gott, det är inte så pjåkigt att fylla år trots allt!=)
En mysig dag, med en mysig familj helt enkelt..

Nu hoppas jag av hela mitt liv att det kommer å bli fäviken på fredag med Jimmy å Ragge, bara vi tar oss hemåt så ska vi sova här hos mig i järpen. FF you name it!;) höhö. mysiga och fulla som kastruller ska vi vaa=)

oj oj, om exakt 17min fyller man 17år :D wiiho, hoppas att det blir ett roligt år, fast kan väl inte bli bättre när man är fågelfri och pank som jag?! :) jiho!

Skriver lite seenare, lite äldre, lite bättre, lite gladare! Puss so long så hörs vi snart igen!

Hello där.
23 juli dårå, jag är 17 år, men har bestämt att jag inte tänker bli äldre än 20.. utan blir till att fira min 20års dag ungefäär.. 80gånger=) orka bli gammal å rynkig, bra nog INTE!
Undra vad det blir idag då.. ensam i järpen är ju ingen höjdare! så kanske blir till att åka till Sällsjö, eller så kanske stan å festa med Fredrik!
Men vill att Jimmy ska komma hiiiiiiiiiiit, saknar honom bra nog mycket!<3

ge mä fäviken rååå!!

måndag

shaa!
det är måååndag morgon, å mitt huvud känns så tungt!
Var hos leo igår, såg på två skräckfilmer! åååh en var sjukt hemskt, kunde faktiskt inte sova inatt!=( hatar när äckliga ungar ska vara med i filmer! uuuursh, hata!

Nu ska jag åka till mormor å morfar<3 ska äta korv med bröd:D sedan så åker jag hem till järpen, eller stugan i sällsjö.. får se hur det blir med den saken!
Fyller ju år om två dagar också!:D ska bli skönt att slippa säga att man är 16, låter så jävla litet!
Ska iafl fira mig med familjen imorgom eftersom att mamma åker bort på min födelsedag som vanligt :@ aaarg!

Så kanske blir fest på onsdag då!=)

Och syrran i spanien har fått en "värme stroke" =( vilket är väldigt farligt och man kan dö av det!
Blir det inte bättre snart blir det sjukhuset! huwa. Några på hotellet tar hand om na nu, blire inte bättre snart blir det sjukhuset! hoppas det blir bra, älskar dig sis!

Hugs!

Är
hemma i järpen, inte speciellt roligt om man säger så!
Hoppas verkligen att det blir fäviken på fredag med Jimmy å Ragge! frågan är bara vars vi ska sova? hmm..
Skulle vara kul om vi fick tag på ett gammalt tält, så om det är någon som har något billigt skit tält, Hojta till, vi e suugna!

/ Fernandez

förvirrad!

Jag vet vad som måste görs, ändå sitter jag kvar här!
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är.. å om jag behöver förklara den skugga som vilar i tiden, förstör inga minnen.. du vill inte se mig så här!
Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans.. Jag vet att jag MÅSTE ta steget ut vår sista dans!

Jag vet vad som måste göras, ända sitter jag kvar här, i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i.
Jag försöker att strida mot känslan, men den är rädd och spelar ett spel nu!
Jag får för mig att jag kan vara kvar men vet inte hur!

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals..
Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls!


ÄLSKLING, hör på jag tar steget ur vår sista dans!

It's allright mom, I'm only dyin....

gårdagen

Hej å hå!

Jag hade faktiskt väldigt trevligt igår! =)
Började hos Världens snällaste Ragge, kom dit å då var redan Jimmy<3, ragge, micke, Oskar å Tommy där!
Var mycket mysigt och roligt. Träffade även världens efterlängtade PERNILLA!!!! så sjukt länge sedan nu, har saknat som ett as, synd hon jobbade å inte kunde följa med till kluk!=(

Minns inte vad klockan var när vi drog.. men jag hade der väldigt roligt iafl.. lite fööör mycker dricka för min del, men var roligt iafl=) träffade efterlängtade människor också!

Sen blidde det efter ferre hos ragge, dock inte så länge eftersom att frida ville hem:P så vi for till jimmy och även oskar beslöt sig för att sova där, vi ååååt mega mycket mackor och sen blev det lite snack i sängen sen slocknade vi på en gång.. vaknade vid sju aldrig mått så dåligt i mitt liv!! somnade om igen vid nio!

Och idag har jag varit med min älskling jimmyy. nu e jag hemma och ikväll blir det staden och film med söt Leo!=)

Jimmy hernerud höuga vad jag älskar diiiiiiig världens bästa!

kluk?

Godmorgon?

Jag är lite knepig jag ibland, jag sov till klockan 4idag.. ooooooooj. det tror jag blev mitt personliga rekord!:D Men det gjorde faktiskt inte någonting, för när jag vaknade var det regn, regn, regn! hade gärna sovit en timme till!

Sitter här och har precis käkat frulle, nybakat bröd blidde d, som mamma vare så duktig att baka!
Ska ta mig en dusch snart och sedan så blire väl middag skulle jag tippa på!=/

Antagligen blire så att man far på fest till Kluk ikväll! :D höhö! hoppas det blir riktigt kul å att man träffar lite folk man inte sett under sommaren, jag hoppas att bångman ska dit, henne saknar jag! Sen ska jag sova hos Jimmy gubben!=) om det nu blir av satt säga. Hoppas faktiskt på deee!!

Nu ska jag duuscha, skriver mer senare! Puss

This can't be happening

home!

Hello!

Nu är jag hemma från en vistelse i Underbara Umeå, har haft det väldigt kul, tråkigt å mysigt!
Träffade lillsyrran igår, sjukt sööööööt hon är. Love Love Love! Sen idag gick jag pappa vanessa på  staden fikade osv, pappa försökte tvinga mig att ställa upp som en modell på torget, höll på att döö och sten vägra!!

Sen åkte vi en varm bilresa tillbaka mot Jämtland, satt i bilen å sjöng Johan på snippen med mormor, å jämtlands sången såklart;) Sedan blev man bjuden på middag i ås, gott vare! For vidare till Lugnvik å nu hemma i helvetet (Järpen).. segt!! Åker troligast in till staden imåra, om inte annat blir det bus med Pernilla å Jimmy, som jag har saknat förjäves!

Bilder kommer sen, om jag ids lägga upp dem.. =)

Just idag mår jag bra!!

Huggggggggggs!

bajs

Patricia Goes Argast i Umeå!

Får man försöka leta upp en busskur å en buss in till centrum själv eftersom att de andra åkte när jag SOV!
ajaa, orka sitta här å sura(kommer göra det minst en timme till). ne man ska inte vara bitter!

Oh baby, I need your love!

Anna Sundqvist, saknar dig också! Och bara för att du är så underbar får du en special hälsning i min kära blogg;) wööouw!<3

Skriver mera senare, puss / fernandez


hurting

helluu!

vaknade imorse vid nio tiden, dax att kliva upp som en död fisk.. sätta sig i bilen köra några mil och träffa ÄNNU mer släkt.. Men man ska inte klaga och det är faktiskt rätt mysigt att träffa folk man inte sett på väldigt länge!
På grund av att vi åkte å träffa folk blev det dubbelt upp med fikat, höhö. Inte dåligt d inte=)

Sen blev klockan rätt mycket och vi körta med all världens fart in mot ume igen.. jag och mami hade ju bestämt att vi skulle hinna med stan lite idag också, men det gjorde vi inte! Eller vi beslutade oss rättare sagt för att gå på BIO å mysa lite istället, åå mysigt blidde ree! mwah! Efter bion var det spö regn så vi skyndade oss genom stan och hittaade tillslut mormor å morfar väntandes i bilen! Tur att de följde med oss, eftersom att alla buss chffisar häri ume säger ifrån;)

Well, efter bion lite frysna så där begav vi oss till syrrans place!

Vi har precis tittat på en av de bästa filmer ever.. jag grät tror jag 90% av filmen.. den var lite förkänslig för min del..och tyvärr påminnde den mig för mkt om en person, så det gjorde saken värre med andra ord=,( den filmen kändes verkligen rätt in i hjärtat på mig!

Imorgon blir det iafl äntligen staden, lillsyrran och mia! men känner nu att jag mest vill hem.. till kompisarna!

Aja, nu ska jag inte sitta här å blogga mer ikväll.. men ma råkes imorgon!
Hugs!

Nu är någon annan än jag närmare, jag litade på dig.. nu litar jag inte på någon!

Umeå

Hejsan!

är som sagt i umeå, ganska mysigt faktiskt att vara med familjen lite.. fast man bråkar mycket, men jag antar att det hör till.

idag så har vi åkt och träffar en massa goa släktingar i mjösjö, var verkligen kul..gött fika fint väder och ett dopp i sjön var verkligen behövligt! Vet inte hur varmt det är där hemma, men här är det iafl strålande sol å blå himmel, så det var ju inge nitlott att följa med hit iafl..

I morgon ska man gå på stan å inskaffa sig nya kläder :) kul kul, sen ska jag hälsa på släkt i London imorgon också (London utanför ume). trevligt värre! Sen träffa lillsyrran papi å mia, som jag har saknat dem!!!

Nu är alla ute på promenix, men lat som man är orkade jag inte följa utan valde att smälta maten i några extra timmar istället! skönt att få en stund för sig själv faktiskt.. är ju ett herransliv här annars!

Och idag beställde mami å jarmo biljetter till Sunny Beach, så den 5augusti drar man. I'm happy pätsy! å puss på er bästa familj.

Kanske skriver mer senare om jag får väldaans tråkigt. Puss and Hugs so long- kalsong!

Du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

tråkig dag. höua

tjenixen !

Kan börja med att säga att jag hatar den där jävla spågubben som sa att det skulle bli den varmaste sommaren på såååå länge, kyss mä någonstans lögnare! sämsta sommaren på sjukt länge! kallt och regn, så man sover ju bara bort hela dagarna!

well, jag har iafl hunnit med lite i sommar.. först så har jag jobbat i drygt tre veckor på solhöjden, faktiskt riktigt kul att vara med de dementa.. inte så mycket att göra. Men sticka funkar ju alltid:)  Sen drog jag med lite snygga brudar till Sundsvall-gatufesten. Var nice och magnus uggla är kung!:) och i förrgår kom jag hem från en liten vistelse i Lååångsele, hälsade på min äldsta vän Emma. mycket mysigt!
Sen har jag festat å varit social med lite polers!

Redan imåra så drar jag vidare till ume, ska träffa papi systrarna å lite annan härlig släkt som man inte träffat på.. aa jag vet inte hur länge!! vill egentligen inte följa, men har inget annat att göra.. så va fan.. orka sitta i östersund å deppa! notelinotnot!

Sen vill jag bara att hanna ska flytta tillbaka till lägenheten och att Johanna ska flytta in, äär så huskut ensamt här=/

nä nu orkar jag inte skriva mer för stunden, uppdatering later folks! pöss and hugs!

.Det blod jag trodde var stilla fick du att rinna.

Klockan är 22 och 43 nu! jag har inte gjort någonting idag.. nu ska jag kolla på tv:n som jag fick igång, packa för morgondagen om jag orkar.. men är sugen på cola å chips, så kanske springer (går) iväg och köper det föörst!=)

resan som vi ville ha till tunisien fanns inte kvar idag när vi skulle boka. fan.. aja bara att leta vidare då! kanske cypern.. hmm!

RSS 2.0