kärlek är en bra medicin

Hej där!
Idag har jag sovit nästan hela dagen. Fy fan säger jag bara.. precis vad jag behövde för att må bättre. Känner mig faktiskt rätt kry nu. Eller, lite frisk luft hade ju suttit fint. Men jag orkar inte gå ut.. nä inte än. Vilket fall fick jag äntligen igång tv:n idag! Det tackar jag gudarna för. TACK. Så jag har suttit och kollat på massor av efterlängtade program idag.


Lina tror jag snart är här också. Hon skulle bara hem en snabbis och äta osv.. Sedan blir det AndraAvenyn. wöouw!

Sitter och lyssnar på den här underbara låten också, http://www.youtube.com/watch?v=cxo7mp56UXY  du bör lyssna.
Tror nog alla tjejer blir lite små kär i honom!


och sedan blire DESPERATAHUSFRUAR med suuuuuus, fan vad skönt att få vara med henne igen.. tror nog inte att någon förstår hur underbart roligt vi har tillsammans. det är sjukt. INGEN KLÅR OSS!

Nädu, mer bloggande senare ikväll. PUSS så länge. Och EXTRA mycket PUSSANDES på dig JONATHAN!
 ÄLSKAR bilden som cecilia gjort av mitt öga och den där texten!!! och jag tycker att det stämmer så bra. /Fernandez

Meningen med livet är.... ?

EY! jag beslutade mig för att skriva yttligare en liten blogg idag, mwah!
För det första för att jag tycker att det är riktigt roligt. Och för det andra så har jag absolut inget annat för mig. Så därför sitter jag här och lyssnar på lite härlig musik och försöker att lista ut meningen med livet. Men jag kommer ingen vart. Blir snarare tokig och psykiskt störd. Så tror jag ska ge upp de. Men för er som vill veta vad jag kommit fram till är att "Meningen med livet är att komma på vad meningen med livet är" Men jag hoppas att jag har fel. Annars får jag sitta här och filura på den saken tills jag dör. Och det vill jag ju inte. Nej jag vill leva LIVET med mina underbara kompisar, familj och min Jonathan. Sen är jag nöjd. joru.

Jonathan kommer snart. Men han är inte speciellt snabb.
KOM HIT NU!

NÄ det här var verkligen en onödig blogg.
/Fernandez
SAKNAR OSS SUUS!
 minne för livet, stumpan


Ny dag.

Hej åå hå.
Idag mår jag sådär.. hade kunnat vara bättre om man säger så.. Just nu är jag ensam, elin har precis dragit. Men känner att jag inte orkar vara ensam just nu faktisk. Vill bara ha något att göra. Så kanske lägger mig och börjar läsa på min engelska bok som jag helt har glömt bort. Sen får jag se om jag  kanske slår en plingeling till Lina och ser om hon har tid för mig;) Innan Jonathan kommer hit efter att han myst klart med Jocke! Fast helst vill jag att han ska komma hit med detsamma!!!

vad mer kan jag berätta, jag är så sjukt skolless. Helt sjukt.. va fan ska man ha skola för? och HUR många gånger ska man behöva ställa den frågan till sig själv och sin familj? Fel att någon bara kommer fram till en på stan och ger bort en väska och i väskan ligger det flera miljarder kronor. Och ett botemedel till aids så behöver man aldrig mer jobba!
Aja drömma går ju har jag hört?

Bara att sitta här och tänka på att det är fyra plågsamma skoldagar innan det är två dagars helg får mig att må illa och vilja spy!
orkar inte.

Nä nu ska jag inte sitta här och sprida negativ energi. Men om det är någon som söker lägenhet och inte vill bo ensam och vill dela med någon, typ mig! så SÄG TILL!

/Fernandez


Love you whoever you woulda been

Vissa saker är jobbiga. Vissa saker är jobbigare och vissa saker är obeskrivligt overkliga och ofattbart Jobbiga.
Jag har misst ett blivande syskon. Missfall.
Så tog sorgen över mig.


wonder what would have been
Would you've been a little angel or an angel of sin?
Tom-boy running around, hanging with all the guys.
Or a little tough boy with beautiful brown eyes?

And you never got'a chance to even open your eyes
Sometimes I wonder as a foetus if you faught for your life?
Would you have been a little genius in love with math?
Would you have played in your school clothes and made me mad?
I wonder about your skintone and shape of your nose?
And the way you would have laughed and talked fast or slow?

Maybe one day we could meet face to face?
In a place without time and space.


love you whoever you woulda been

Men jag kommer ju alltid att vara din storasyster.

Kan inte förstå hur jobbigt det här måste vara för pappa och mia om jag känner så här! Det är en sådan här hemsk händelse som får en att förstå hur mycket familjen betyder. Konstigt hur någon bara kan försvinna innan den riktigt börjat leva.
/ Fernandez<3

Idag..

Kom rätt nyss hem från Jonathan, klockan är halv tio jag är pigg som en nötkärna.. Synd bara att man börjar klockan 12. Inte likt mig att sitta uppe på morgonen när jag har Chansen till att sova!. Så ska snart göra ett sov försök.

Ibland kan man ju bli så där extra glad. Som i dag när jag ställde mig i hissen upp till lägenheten,. Så läste jag på lappen angående festen jag och Johanna ska ha (lapparna vi satte upp igår) och så längst ner på papperet så har två av grannarna kommenterat, och skrivit att de hoppas på att vi ska få en rolig fest! Visst blir man glad när man vet att det finns sådana grannar också. De som är positiva och inte bara klagar. Och det var två stycken på våran våning tre också. så det är ju kanoners!

Vi kommer iafl vara noga med vilka vi släpper in ikväll också. Nu kan vi ju göra ett gott intryck på våra kära grannar så kanske det går bra med ännu en ferre snart!

Nänu så ska jag som sagt försöka att sova. Men håll utkik senare idag kommer att skriva efter skolan och föreningsfotbollen. Vi hörs
Puss/Fernandez

Solen i ögonen. joru.



Patrik 1,5

ÅÅH, min kväll har varit MYSIG. jooru, har nämligen varit på BIO med bästa Lina, vi såg Patrik 1,5. och den REKOMENDERAR jag. Verkligen en bra film. det kan jag lova. Se den mina vänner!

Imorgon börjar jag klockan 12(?) har lång sovmorgon iafl, tror ni inte jag är lite extra lycklig över det? joru, de är jag allt!
Så har alltså bara Psykologi och Musik imorgon, ska bli skönt att slippa fleeera timmar Engelska B. Så musik och Psykologi klingar fint i mina öron. Även fast psykologin har varit lite tråkig på senaste, men gillar det trots allt!

Sedan är det föreningsfotboll. Och sedan äre jag och johanna som fixar oss inför kvällen. Sedan fest, vi har iafl satt upp lappar i trapphuset.. haha. vi hoppas på mindre klagomål då! Håll tummarna för en lyckad fest.


Nu ska jag sitta och lata mig ett tag till, sedan är sängen ganska så lockande.

Puss/Fernandez
you make me smile

Ge mä en puss å en pankaka, tack.

Turism nu, drygt. Jag mår inte alls så speciellt bra idag, har typ ont i kroppen speciellt magen och huvudet sen sitter jag med kappan och fryser.. känns som om att febern närmar sig, har inte brytit ut än bara! Därför måste jag hem å vila. Viktigt att vara frisk imorgon då det är fest i lägenheten. Skulle vara hyffsat surt att behöva ställa in den faktiskt.. typisk att behöva bli sjuk också. bokstavligen hatar jag  det.

Så idag blir det en lugn dag, med plugg och te. förhoppningsvis ett dussin Pussar av min älskling också innan han åker hem till Nälden.

Nä en puss och en pankaka med sylt skulle göra susen. Min egna medicin med andra ord. Pankaka blire till lunch, en tupplur och en Puss till efterrätt. Sen bör jag nog bli frisk. joru.

Har lust att gå på bio idag, synd att alla mina pengar är slut bara sedan gårdagen. buhu.. mm så illa är det faktisk. Ett jobb skulle vara perfekt för mig.
Nä nu var det mycket klagande av mig, in med surläppen och fram med ett smile patricia.

Hörs ikväll, ska även ladda upp bilder sendare. så håll utkik.

PUSS/ En sjuk Fernandez.

Birsta City

Birsta City idag, bussen gick klockan kvart över 8. jag vaknade klockan sex och sen så kunde jag inte somna om=/ STACKARS MIG!! Vi åkte till birsta, hade en underbart trevlig dag. Vi shoppade å fuskade åt och skrattade, ja allt. Avis? visste väl de;)

Nu är jag med min underbara mamma i lugnvik, men ska snart till Jonathan faktiskt. inte så ovanligt kanske.

Har inte så mycket att skriva idag faktiskt. Hmm.. ärsh. kan ju inte ha blogg daag, varje daa!

Puss på re!/fernandez    Bilder kommer imorgon, från resan alltså.


Haha den här bilden är från yran, rätt skön

Skratt anfall.

träffade lina på kärnan och vi skyndade oss mot  SubWay, där stod vi och kollade på menyn ett slag. Jag var sugen på en macka som heter "Veggy Patty" men jag och lina hade problem med hur man skulle säga när man skulle beställa, haha låter ur löjligt, jag vet. Men jag visste verkligen inte hur man sa "En Veggy Patty" så blev ett grillat kycklingbröst. Hahaha.
Väl i kön inne på subway så satte allting igång, jag var på flumm humör och framför mig och lina var det en tjej och kille som började att sjunga "I kissed a girl and I liked it" tänker någon sjunga de, HUR FALSKT SOM HELST. Ja vi visste inte vars vi skulle ta vägen helt enkelt, vi försökte desperat att kväva skrattet... men ni som känner oss vet att det är en omöjlihet. Skulle lätt ha kunnat lägga mig på golvet och asgarva, men så mitt i allt skratt blev det MIN TUR att beställa, och kunde fortfarande inte behärska mig, de som jobbade där måste ha tyckt att vi var helt bortma märsche. men nej, gick inte att sluta skratta!  pinsamt vare. men mackan var god och vi sprang på konsum å handlade lite saker så vi skulle kunna baka muffins, vi bakade, pratade och kollade på AA. gott vare, kul hade vi och sedan åkte jag hem=/

Imorgon ska jag till Sundsvall, Birsta city står högst på listan. d värsta är att jag inte är säker på när bussen går!=S tror det var kvart över 8? nä fan... nu kommer jag inte att kunna somna... aja. fan.

Näe, nu ska jag krypa ner under täcket.
En fråga bara, varför får man alltid ett skrattanfall i FEL tillfällen?

Jag älskar att vara lycklig.
PUSS/Fernandez.

just d, träffade min Älskade älskade morbror idag också. av en ren jäkla slump. sjukt  kul!

Natti natti.


buss missarn.

TJA.
Har precis kommit hem från nälden, jag är sjukt irriterad på mig själv (viss del jonathan också) som missade bussen idag från Nälden in till stan. Vilket betydde INGEN SKOLA idag, fan fan fan. ogillar att hamna efter med pluggandet. Har ju lovat mig själv att inte få ogiltig frånvaro de här året! Men antar att misstag händer alla... Men fick ju vara med Jonathan lite extra istället. De gillar ja.

Lite annan info: På Fredag, ja nu på fredag om tre dagar så är det Fest hemma hos mig och Johanna. Och jag hoppas att DU kommer, full och galen. PUSS.

Idag/Kväll ska jag spendera min tid med LINA, u u u u n d e r b a r t. Ska äta tillsammans och baka muffins:D och en massa tv:tittande och tjejsnack som vanligt!

Puss/P Fernandez
 skriver mer sen.

Måndag= Skola.

Hejsan hoppsan!

sitter för tillfället på skolan och har Projekt och företagande. Håller på och skrivr min allra egna affärs idé! haha, vet inte om det kommer att bli så lyckat men gör mitt bästa, ja.. nästan iafl. Hade oförberätt prov i samhällskunskap idag också, det gick prima skinka! GÖTT ÅT MÄ!

sov i järpen inatt,var uppe typ hela natten och kollade på Ebba och Didrik. Älskar gamla filmer som man ÄLSKADE när man var liten! tycker fortfarande att de var riktigt bra också!

alltså både idag och igår har jag saknat Jonathan så sjukt mycket, ska verkligen bli härligt att få träffa honom idag, ska nog åka dit så fort jag kan efterskolan! Vi är ju ensam i hans lägenhet, vilket ska bli sjukligt mysigt!<3 saknar dig.

Är
lite besviken på första avsnittet på Andra Avenyn faktiskt, hoppas på ett bättre ikväll!

Någon som kan ge tips på vad man kan äta ikväll?

Puss/Fernandez.

Söndag.

Kom precis hem till lägenheten i Östersund, gårdagen var.. si så där... Orkar inte tänka på den för nu vill jag bara ha någonting i magen, sjukt sugen på Naturgodis, så tror nästan jag måste springa upp till Traktören och köpa lite snart!!!

Sen så är jag rätt less på stan.. så jag kanske åker hem till Järpen, om ingen stoppar mig vill säga! Meen skulle vara kul att åka till stugan och träffa mormor å morfar mina morbröder kusin och mamma, så lutar mot hem färd.

Skriver mer senare gott folk. PUSS/Fernandez

There's still a little bit of your ghost, your weakness
There's still a little bit of your face, I haven't kissed
You step a little closer each day
That I can't see what's going on

 Just d, AndraAvenyn börjar ju idag också:D Klistrad framför tv:n blire!


sjukt kul, fest

GÅRDAGEN VAR sjuuukt kul, hängde med lina från klockan fyra på eftermiddagen gick på Kebab baren och åt lite innan vi drog hem till lina i lugnvik. Där kollade vi på tv, åt naturgodis och fixade oss inför kvällen, som vi faktiskt, eller iafl jag inte hade så stora förväntningar på. Och så WALLAH, blev så jävla lyckad kväll! Flera sådana tack!

Tror faktiskt att jag gick i sömnen inatt, vet inte om jag drömde det eller om det var verklighet, haha. har  för mig att jag vaknade när jag stod på golvet och började klä på mig massa kläder.. haha sjukt konstigt, men kul!

Vaknade i måttligtid idag också, sov sjukt skönt inatt. Och har precis ätit donken mat med lina!
Just nu är jag även lite leeeee, ska ut ikv men fan ingenting att dricka. det suger och det svider! Men ska försöka att fixa d där in i det sista! men ser riktigt mörkt ut. TYVÄRR.='/ Men gå på fest ska jag iafl. Tro mig.

Så vad händer nu då? klockan går ju baklänges känns det som! ahah. aja en dusch blir det!

PUSS/PATRICIA!

älskar dig Jonathan.


mandariner å bonaqua

KNAS! Idag är jag på så där.. konstigt bra humör igen, sitter och filurar på vad det kan bero på? Så skönt. och det lär ju knappast försvinna på ett tag heller, ska ju vara med Lina och Marie ikväll, jag är lyckligt lottad som har de tjejerna alltså!<3 IDOL blir det så klart och antagligen fullt med tjejsnack! Sen hoppas jag att jag å jonathan sover hos mormor å morfar, är ju Vem kan slå filip och Fredrik ikv, å det tänker jag fasen inte missa, näääe höuga ligen!

För övrigt sitter jag och äter NaturGodis, Mandariner, åå dricker bonaqua. NYTTIGT VA? iafl för att vara patricia som handlat något gott!
Har också varit duktig efter skolan idag, japp japp! Har ÄNTLIGEN städat rummet mitt, inte skinande rent kanske.. men rent! Ska ju komma en gubbe idag och kolla på lägenheten (ska ju flytta). Så då äreju viktigt att det är någolunda rent iafl :)

Nä nu tror jag att jag ska slå mamma en pling, behöver bli sponsrad till min vågtång! hah.

It's gotta be real, cause I won't fall in another Love

PUSS/ Fernandez
 wöuw!

IDOL baby

så, då har man precis försökt göra någon nytta i rummet efter skolan. Har hängt in hundratals plagg i garderoberna känns det som! men fortfarande är det fullt med kläder överallt. JOBBIGT och ser så jävla stökigt ut! Skolan idag gick bra, var/är på jätte knasigt humör idag. Riktat mot det positiva som tur 'är. Skulle jag känna så här varje dag så skulle jag antagligen vara världens lyckligaste människa tror jag bestämt. Konstigt hur man kan känna ibland...

Tror att jag ska till hanna och kolla på IDOL ikväll innan jag åker till jonathan, Hanna är bäst!!!
Men först en dusch och kanske en sväng på stan, vill köpa en sådan där locktång.. alltså typ "vågtång"=) Men får se hur dyrt det är först, vill ju spara pengar tills jag ska till Sundsvall nästa vecka med HP 2orna!

Well, nu kommer lite bilder från gårdagen.
Sen en bild på mig och Bästisfestis från helgen, saknar dig redan stumpis
 OCH nu bilder från fjällvandringen
 Så lite smått å gott, Puss/Fernandez

Sju sovarn!

precis färdig med turism uppgiften, rätt enkel och rolig!
Hade en otroligt trevlig och rolig fjällvandring igår, ingwen träningsvärk idagdock... vilket är lite trist! haha. Ska ladda upp bilder senare, lite svårt här på skolan!

Tror att jag är sveriges värsta sjusovare, gick och la mig när jag kom hem somnade vid fem tiden, och sov till typ 11 var uppe någon timme och sedan somnade igen när jag vaknade igen var klockan typ nio på morgonen, haha inte illa om jag får säga det själv!

Ikväll ska jag se på idol, sedan åker jag till jonathan och sover där inatt! ÄLSKAR DIG!

nä nu ska jag fortsätta jobba, läs mer ikväll så får ni också se bilder.
Puss/Patty

Ingen kan älska som vi

Hej hej hallåååå!

Nu var det riktigt riktigt länge sedan jag bloggade känns det som. Eller  ja, det var längesedan rättare sagt! Bedrövliga lilla jag. Och det på grund av att jag inte haft tillgång till en dator på hela helgen! (rätt skönt)=)

Min helg har varit näst intill perfekt, tillbringat större delen med Jonathan vilket förklarar saken. Orkar inte gå in på detaljer ikväll, är sjukt trötter och ska upp kvart i sex imorgon, ingen höjdare vill jag lova! Om ni undrar över den extremt tidiga tiden så beror det på att jag är hemma i Skogen. Sååå skönt att träffa familjen igen, var länge sedan nu faktiskt.. och hur underbart är det inte att längta efter mamma tro? mjooo du. Som sagt upp klockan kvart i sex imorgon packa iordning lite prylar fixa varmchoklad, ska ju nämligen på frilufsdag imorgon, ska bli mysigt alla HP tvåor ska gå en tripp på fjället, roligt att göra någonting tillsammans tycker jag! Så nu har jag och mamma laddat upp med gott fika och oömma mysiga kläder, can't wait!

Har tittat på Ingen kan älska som vi och ebba och didrik ikväll också¨. Hahah gamla barndoms minnen sitter aldrig fel!

På söndag börjar AndraAvenyn, jag och Lina är peppast!

Nu ska jag kika runt lite på internet innan jag ska sova, skriver imorgon folks.
PUSS/Patricia


Jag gillar fredagar.

Ännu en skoldag avslutad, skönt? ja för fan. Nu äre ju helg och fredag, bästa dagen på veckan? ja. Så ska snart på staden med Pernilla och Josefine och kolla om man hittar något snyggt till kvällen!

Oskar, det vill säga min kusin har kommit tillbaka till östersund också, så ikväll ska han med oss ut! Sjukt skoj.
Är faktiskt pepp inför kvällen måste jag erkänna. Lite spänd på något vis kittlar i magen så där så man bara vill skrika rätt ut av lycka, du vet??. Tror det är för att jag ska ut med så underbara människor? Vem vet.

Musiken idag på skolan var kul faktiskt. Dock läskigt att sjunga ensam med mick. haaha.

Nej nu ska jag dra  mig ner mot staden!! Ring ikväll.
Puss/Pytti
skåååååååååååååååååååååååååååååål!

Sköna brudar vare.

Gårdagen spenderades med massor av underbara tjejer! Började med att jag träffade Emelie och Annie på stan vi gick på H&M och där köpte jag och Annie oss en varsin het mössa så här mot Hösten!:) börjar ju tyvärr bli ruggigt kallt ute. Fast det är faktiskt rätt mysigt när det börjar bli mörk om kvällarna, nu äre bara tändaljus, julstjärnor i fönstrerna och snön som fattas!!:) Well, vi gick nöjda och glada hem till annie där vi hämtade smulpaj, gick sedan till sjukhuset där vi tog linje 2 till Hanna och härligaa lugnvik. Beställde pizza, vilket satt döds skönt i kistan efter att inte ätit speciellt mycket den dagen. Efter ett tag Ramlade Pernilla, Pernilla, Karolina, Josefine och Klara in med kladdkaka och Morotskaka, Mwah!

Och sedan var det dags för fotboll. Men blev inte så myckt tittande.. inte för min del iafl. Mycket mysigare att prata och gosa med mina flickor istället! Klockan tio skulle jag ta Bussen till Jonathan och Emelie till Marcus. Sprang ut i Sista sekund och SJÄLVKLART hade vi missat den. Förbaskat. Gick in till hanna igen för att vänta på nästa buss som gick 22.58 TRODDE JAG! När vi kom ut till hållplatsen stog det klart och tydligt 22.55. Den sved. Precis när vi tänkte gå hem till hanna så kom bussen, hoho. Men då gick den bara till Centrum så blev ingen Jonathan! Somnade direkt när jag kom hem. Nu vill jag bara att tiden ska gå så att jag får gå på stan med pernilla!



"Hej, jag och Pelle bakar, det vore kul om du också kunde göra det" hahaha. Karro är skön.
 Haha, snart ett år sedan tjejer. Funderar på lugg igen  också. svårt beslut.


AJ!

Shao!

Sitter på turism lektionen med hanna, vi samanställer förra veckans intervju på torsjöbadet. Och snart drar vi vidare till Jamtli för att intervjuva där också:)
Var på storsjöbadet igår med skolan också, gick jätte bra för mig och Hanna på livräddningen! Sen var det fritt bad. Så ,man var ju tvungen att testa allt nytt! Men jag slog i huvudet HÅRT SOM FAN i en rutchkana, trodde helt seriöst att jag skulle dö! Så var tvungen att gå upp och Basta istället, men blev typ bara sämre... Åkte hem och sov, var lite lite bättre när jag vaknade, Jonathan väckte mig och vi åkte hem till Mormor och Morfar i Lugnvik!:) Idag är jag bara öm i huvudet efter smällen, men igår trodde jag aldrig att det skulle bli bra!

Kollade på Filip och Fredriks nya program också, jag älskar grabbarna alltså, så jävla härliga!!
Sedan gjorde jag ordning mat (bacon and Sallad) en riktig hit!  Vi kollade två program av Sex and The City innan vi la oss och sov! Nu tror jag att jag ska gå till lyan och handla mig en macka om jag ska orka fram till lunch!

IKVÄLL SKA JAG TRÄFFA PERNILLA! Patricia goes HAPPY!

Skriver mer senare! Och ikväll får man inte missa IDOL och fortsättning på Vem kan slå filip och fredrik!
PUSS/Pytti
                                                             


Ge mä en älg rå!

Hello!
Idag har det inte blivit mycket bloggande för min del, tyvärr. Så därför sätter jag mig här halv ett på natten och summerar dagen lite kort innan jag ska sussa:)

Skolan började tio med Samhällskunskap, fick en riktigt rolig uppgift och jag måste säga att det gick riktigt bra för min grupp. Än så länge iafl! Lunchen bestog av Korv och Mos, MUMS.. eller? Efter vi slängt i oss maten lite fort så var det dags för att åka till Moose Garden, ÅÅÅH, jag blev helt såld. För er som inte vet vad Moose Garden är så är det ett ställe med Tama älgar, Massa små kalvar och stora älgar. Och helge fanns så klart på plats:). Blev mycket pussandes å kramandes med de stora liven. Hade inte med kameran tyvärr, men blev några mobil bilder iafl! Tror jag ska starta upp något liknande när jag blir stor. Eller bara tämja en älg och ha på gården? vem vet. Sedan blev det till och handla på traktören med HanniBanni. Gick sedan rakavägen hem till mig där jag jävlades lite med tv:n. Eller den jävlades väl mer med mig när den VÄGRADE att fungera. Så då blev det bums i säng och läsa den där boken jag började på förra veckan. ZzZz Yes baby. jag somnade.

Kring halv 8 kom Jonathan till mig, jag duschade och sedan var det BIO som väntade. Jonathan valde film och faktisk blev det en riktigt rolig film! Kom hem strax efter 11 och måste erkänna att sängen lockar, är ju inte speciellt sugen på att kliva upp halv 8imorgon bitti! Kill me! Första idrottslektionen imorgon också, ska på storsjöbadet, har ju inte varit där sedan de byggde om så ska bli riktigt roligt faktiskt!:)

Nej gott eller ont folk, sängen kallar!
Puss/Pytti
 Bild från Moose Garden! (inte från idag) GE MÄ!


Just give me a huggggg!

Skolan börjar om exakt tio timmar. Jag är förvirrad och less! Jag har kommit på att det är för riskabelt att tänka för mycket. Tänker man när man är på halvdeppigt humör ser man allting från den mörka sidan. Just like I do now. Och gör man det kommer man fram till dåliga saker och dåliga beslut. Man gör saker man ångrar resten av livet. Man säger saker man inte borde. Så därför hade jag från och med nu bestämt mig för att sluta tänka överhuvud taget de kommande dagarna. Ja iafl de kommande minuterna. Fast tänk vad en värmande kram kan göra mycket, får man det av någon man tycker om, ja lite så där då och då så blir man plötsligt lite starkare, inte lika ensam och man kan börja se saker från ljusare sidor.

Eller varför inte bara någon som säger, du vet väl om hur glad jag är över att ha dig patricia? Precis, just nu skulle jag behöva den där kramen. Och de där orden som inte är ett dugg jobbiga att säga, men förgyllar en annan människas vardag.

Allting har ett slut
Men när något tar slut, ger det dig nya möjligheter.

Tänk på det människor.

So if you really love me, let the feelings show!

Sen lovade jag ju basse att skriva något speciellt om honom i bloggen min! haha, Svårt så där på beställning, så det får bli en annan gång!;) Men för er tjejer som är intresserade, är han singel och gillar mysiga hemmakvällar! så bara att ringa mig för mer info.



Helgen

Hej Hej Hemskt mycket Hej!
Nu vaar det ett tag sedan jag skrev här i bloggen, så därför blir det en kort(?) sammanfattning av min helg! Så sätt dig lite bekvämt och LÄS! ;)

Fredag, allting fixat inför kvällen, det vill säga plats, klädsel och dryck. Vi var pepp vilket ALLTID är positivt när det gäller fredagskvällar och fest. Hanna och Hanna kom till min lägenhet vid sjutiden, vi tog oss ett glas vin innan vi begav oss vidare till Malin. Där var hon och Therese, efter ett tag mötte vi upp elin och och alla tjejer var samlade! Hade sjukt roligt, mycket snack och skratt, lite för mycket dricka för två hannor, tur att jag heter Patricia. hoho. Vid tio tiden så fick vi skjuts till Frösön, där vare fest ´fest fest. Var väl där det slog till rejält, haha... aja. Jag hade en rolig kväll iafl!!!
Sov hos jojje, som låste ut både mig och simon, tur hade jag när en granne kom hem mitt inatten behövde bara säga rätt lösenord till honom för att komma in, vilket var "snälla" inte så svårt att lista ut;)

Lördag, Sov för det mesta. Sen köpte Jag och Jojje pizzaa chips och godis, kollade bara på tv. Sen gick vi till hans syrra och spelade spel och kollade på film. Mys:)!! Gick hem igen kollade på Scrubs innan vi la oss.

Söndag, Fick skjuts av Joonathans pappa till stan. Gick hem och la mig direkt. Sov till två, kikat tv, överlycklig att den funkar! Så nu hoppas jag på en bra film ikväll! Så om ni har lite för er, SMSA! Eller RING!

Skola imorgon igen, Känns helt okej faktiskt. Veckorna går ju så jävla fort så snart är det ju fredag igen:)

Aja, en typisk söndag. Dagens låt ColdPlay - Viva la Vida

Puss/Pytti

Better in time<3

I know time healing!
Att få sitt hjärta krossat av den man kanske älskar mest av allting på hela jorden är ett rent jävla helvete. Tänk dig att du älskar någon, att du älskar en person så mycket att du skulle offra allt för han/henne, tänk dig att du ALDRIG skulle kunna leva med någon annan, inte ens tänka på en annan kille än just HAN! Han den där underbara killen som lovade att aldrig lämna dig. Sedan innan man ens hinner tänka har han lämnat dig och den kärlek man trodde var så jävla äkta och perfekt förvandlas till tårar och ensamhet. finns det något värre? Att den man litat på mest, han som var ens bästa vän. Och varje gång man såg hans skratt eller underbara ögon så visste man, att HAN kommer jag älska tills jag dör, å jag vet att han känner samma för mig! Sedan står man där ensam, helt jävla tom. Man kan inte tänka, inte andas, man vill bara spy, man vill inte leva, man kan inte skratta, inte äta inte sova, man liksom finns inte! Tiden står helt stilla. Och det alla säger om att det kommer ordna sig och att man kommer hitta en mycket bättre känns bara helt värdelöst! In genom ena örat och ut genom de andra, för man vill ju inget annat än älska och bli älskad av just HAN! Inget annat har någon betydelse i det läget! Ingen människa borde få känna den smärtan, jag vet exakt hur det känns och nu när ens allra bästa vän får känna så här, eller ja två av de som står en så nära. Får känna så där, den där JÄVLA ensamheten den där JÄVLA smärtan, kan jag inte annat än må dåligt själv. Du är min andra halva och du hjälpte mig igenom den här skiten, så nu är det min tur att hjälpa dig! Genom allting, precis allt! Jag ska få dig att känna den där... Lusten till livet igen, lusten att vilja skratta och upptäcka nya saker. För jag vet att tiden har en jävla kraft och JA den läker alla sår! Och om inte så ger den kanske dig en ny chans.

Stumpan, halvan, kling, tuck ,hoppas du vet att jag ÄLSKAR DIG, i alla lägen! till döden skiljer oss åt.
Det var inte så här det skulle sluta, du har inget att förlora!

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you!

En sak ska du veta, att mig har du alltid kvar!
älskar dig

Faller du, står jag för två!

Keep up the good work.

Kom precis hem från skolan, SKÖNT! Sov hos jonathan inatt igen, gick upp halv nio började skolan nio och bussen gick tio i! Men jag kom i tid iafl. DUKTIG Patricia. Var på storsjöbadet och gjorde en intervju på typ fem minuter sedan satt vi bara i lyan tills det blev Lunch, var god mat idag också! Keeeeeep up the good work mattanter!

Sedan har skoldagen varit helt flumm i allmänhet, Hanna f tog alla flumm rekord! haha, din sköning! På svenskan lånade alla en bok inom tema kärlek, min verkar faktisk riktigt bra, så ska poppa lite popcorn (beroende) och kura in mig i täcket och börja läsa redan idag! Fick iafl hela biblioteket ett gott skratt när jag frågade Kristin om min bok var lesbisk!

Aja nog om det. Btw, kikade ju idol hos hanna igår mysigt som vanligt. Kommer bilder senare om jag orkar=)
Nä nu är det boken som kallar!
IMORGON ÄR DET FEST! någon annan som ska ut?
Puss/Pytti
sen saknar jag Jonathan.

Åååh
smart ass! SOMNADE så klart när jag läste, med boken i handen som på film du vet? Så jävla störande. kommer bli svårt att somna ikväll, sedan när jag vaknade så var boken stängd, så vet inte vilken sida jag är på heller! Blir till att leta sig fram ikväll då... Börjar nio imorgon och klockan tio i nio så ska jag möta upp Jarmo (plast pappa) för han ska ge mig mitt nya simkort till mobilen, ska bli super att kunna använda min nya mobil, ja en mobil överhuvudtaget. Skulle inte förvåna mig det minsta om min andra mobil kommer att komma fram bara för det! oturs barn you know.
/Pytti

Sago gröt och turism

Turism turism turism turism... Hittar du en slappare lektion än med christin på en onsdags morgon så gör du det väldigt bra! Jag och hanna blev klar med uppgiften direkt. Sedan fick vi 20min rast... Nu verkar läraren ha tagit en15min längre rast än oss andra. Så slutar vi om 30min, SKÖNT! Då blir det lunch och Sedan har jag individuelt val. Musik alltså. är våran första musik lektion den här terminen, så jag antar att vi kommer att få sluta rätt tidigt!

Åkte till Jonathans och Simons lägenhet igår kväll. La mig vid 12 eller 1 (?) aja, allt jag vet är att jag sov som en gud inatt. kände mig helt utvilad när jag vaknade. Sen så vaknade jag ju bredvid min prins, åååå WALLAAA min dag blir perfekt. men måste erkänna att jag blev avis på honom när han fick sova vidare medans jag rusade till bussen.

nu kom visst läraren, bloggar mer senare. jag ska iafl åka till Hanna ikväll och kolla på IDOL. som jag längtat efter de programmet, skadeglädje är den enda sanna glädjen, eller? nejdå. jag ska iafl ta med mig gröt som vi ska äta till kvällsfika, och då menar jag inte vilken gröt som hellst, utan världens godaste Sago gröt. Hörs senare folks.

PUSS/Pytti
 gammal bild på mig å hanna. Men det är ju vi!!:)Och den här bilden kommer ständigt upp på olika sidor och den bilden är ÄNNU äldre. Men SAKNAR ju den här Hernerud ni vet! Sedan får man härlig vinterkänsla  av bilden också, vill faktiskt ha vinter nu och knarr i snön när man går till skolan! =)tjao!

projekt och företagande

Sitter på skolan nu, har projekt och företagande våran lärare är sjuk så passar på att blogga lite på skolan också!
Vi har snart lunch, soppa stog det tyydligen på menyn! gick och la mig kring 12tiden igår, natten var sjukt konstig på något sätt... var jätte trött, men kunde inte sova. Sedan vaknade jag klockan tre och klockan sex orolig över att jag hade försovit mig med min nya väckarklockan. Men allt var lungt och den ringde klockan 8som planerat. Stressade iväg till skolan där vi började med samhällskunskap, svenska och nu detta. Tror att vi slutar 2idag faktiskt. Skönt måste jag säga! Sedan kanske det blir en tripp på stan, om jag orkar... Kanske följer Frida, Linnea och Anna på subway också... det visar sig! Hörs senare, skriver mer ikväll och ska ladda upp lite bilder på mina HP tjejer som jag tog i dag!

puss
/Pytti
Och här har ni dem världens läckraste brudar tror jag bestämt!
HannaHANNA.BFridaFRIDALinneaLINNEAHanna,ElinHanna.F. Elin.
MINA finaste HP07B tjejer.

PUSS/PyttiJag en liten bild på mig också. Inte från skolan dock. tjao

Skolan, dagen

Tjao!
Vaknade halv 8 hos jonathan, gick up tio i 8 tror jag. Gjorde mig i ordning på fem minuter ungefär, så kunde krypa ner i sängen och mysa med en sovandes Jonathan ett tag till! Kvart över 8 gick jag mot bussen som skulle ta mig till staden. den var försenad OCH proppfull, var folk som stog i hela gången, som tur var träffade jag madde och hedda, det var längesedan sist!
Nu sitter jag på skolan och har samhällskunskap, har en liten tävling men är ju klar med frågorna i våran grupp! wihoo!
huuungrig, och Pyttipanna till lunch. Jag hatar pyttipanna! Blir väl till att köpa något i lyan sen kanske...

Nu ska jag jobba vidare, skriver mera ikväll
/pytti
 

Skolan idag var helt okej, efter samhällskunskapen gick jag och tjejerna på telia och spärrade mitt kort, så skickar de hem ett nytt med samma nummer så om ungefär två dagar är jag kontaktbar igen, vilket känns bra!! Efter telia yrade vi omkring på stan efter en telefon till mig, bestämde direkt när den första försvann att jag skulle köpa en ny som är rätt billig, men jag har vänat in i det sista med hopp om att min kära nokia skall återvända, men har gett upp vid det här laget! Så hittade mig en ny livskamrat idag. Och jag tror nog det blev rätt köp! Jag är nöjd.
Slutade två idag, sedan blev det stan med Hanna, köpte lite krimskrams, sedan middag på subway! mwah!
Nu är jag världens tröttaste person, som vanligt funderar på att sova en stund faktiskt.

Dagens köp

Och värmen ute får mig att vilja åka tillbaka till SUNNY BEACH!
/pytti

HEJ IGEN!
så här på kvälls kvisten. Eller närmare midnatt? Har precis kommit hem från Jonathan och Simons nya lägenhet här i stan! Måste säga att den är riktigt fin faktiskt.

Vet inte riktigt vad det är med mig, är sjukt trött och på jätte konstigt humör. Känns liksom som om att jag ska börja gråta för ingenting, eller för små- saker hela tiden... Vet inte vad det är.. Kanske bara tröttheten som tagit över? har ju inte sovit idag efter skolan så är EXTREMT trött nu faktiskt. Ska inviga min fina väckarklocka som jag fick av mamma, urssssh, vet ju hur obehagligt det är att vakna av en väckarklocka och inte av mobilen! MEN SNART, äntligen så kan jag änvända min nya phone!

Nä nu gottfolk så blir det sov dags. GoDnatt!
/Pytti

RSS 2.0