Söndag

hej hallå!
idag är det söndag, sega sega sega söndag! Men konstigt nog så har dagen varit helt okey... Känns inte alls jobbigt med skolan imorgon heller för den delen. Jag gillar schemat, lärarna och alla kompisar, så varför klaga? okej, skolmaten på Wargentin får man faktisk klaga på ibland! Men man ska vara glad över det man får, eller?

uppdatering för helgen. Fredag hade en lektion, psykologi! jag är verkligen glad att jag valde till psykologi... ett ämne som passar mig sjukt bra, än så länge vill säga!
Sedan träffade jag jonathan, följde med honom och åt på kebab baren (jag åt inte) vet inte riktigt, men tror att jag har förätit mig på kebab under sommaren! tyvärr!
20min över sex skildes jag ifrån min älskling och tog bussen mot mörsil, där blev det fest! hade faktisk huuur roligt som helst, tror faktisk att alla små by fester kan klå stadsfesterna rätt överlägset ibland! Lyckad kväll!!

Lördag och det var mörsildagarna, en tillställning som är varje år. Klockan två gick vi upp till folketshus och tittade på småstjärnorna. Förvånadsvärt söta barn kan vara ibland. Sen fick man ju en tillbaka blick när man själv stod där på scenen nervös som aldrig förr! Men kul var det och roligt var det att titta på!
Mamma hämtade mig, vi for till sällsjö och årets surströmmingsfest! alltid lika mysigt med den festen, sköt luftgivär åt surströmming (korv) träffade massa folk och en trollkarl var även på plats! En lyckad kväll det också.

Söndag idag har jag inte hunnit med mycket alls... sov rätt länge pratade med jonathan, kollade tv duschat. En typisk söndag! Men om några timmar tar jag bussen till nälden och jonathan. Är han snäll så får jag spela lite The sims, hoho!

Min mobil är fortfarande helt gone, så nu ska jag fixa ny telefon och så att jag får samma nummer! + att datorn fortfarande är trasig här i järpen.. så sitter på den pansionerade på mitt rum. Vi börjar faktisk komma rätt bra överens!

Nä nu ska jag dra på en skönlåt och  ta mig något att käkaa!   
/Pytti
 Slut på sommaren, hörde att det skulle bli snö i veckan också? hmmm

FAN

Fan fan fan fan fan fan fan, fan fan fan.... FAN! Jag har tappat bort min mobil, gamla goa rara bettan you know! Tror aldrig att jag känt mig så handikappad förut. Sov hos jonathan igår natt. Minns att jag hade den på morgonen, sedan på bussen tittade jag i min handväska och så VIPS, den var borta. trodde den var kvar hemma hos Jonathan. Men nooope. Åkte dit och letade igår efter skolan. But no phone! Så går inte att få tag på mig och jag kan inte få tag på DIG mer än via msn. Fast idag ska jag nog springa på stan å köpa mig en ny telefon. Om inte Jonathan har hittat den när han kommer till mig efter skolan idag!

Well, gick och la mig klockan halv tio igår ungefär... eller. ah somnade kring halv 11. Börjar ju 12 idag och jag har ingen väckarklocka. That sucks. Men vaknade tio och mamma ringe på lägenhetens hemtelefon, så än så länge är det lungt med tiderna!
Ska ta mig något att äta, sedan en dusch. Om jag orkar!
Ska starta en ny kurs idag också, psykologi. jag har inte den blekaste om var vi ska samlas... Men hittar jag inte, så hittar jag inte! Sen slutar jag iafl. Skönt med helg och mys!

Skriver mer ikväll.
/Pytti
Ronja
Ronja                           Amanda                      Patricia                   Vanessa                Manuel(ingen bild) syskona Fernandez. Och snart blir det en ny syster/bror! mwah!

Skolan dag 2

Andra dagen på skolan idag. Jag hade turism till klockan 20 över 12. Vi blev en väldigt liten klass, men det var ju mysigt på ett sätt. Sedan slutade jag. Men stannade kvar på skolan och åt lunch, satt även i lyan med lite tjejer ett tag innan jag begav mig till lägenheten! Hann bara komma hem innan jonathan också kom hit! Som vanligt somnade vi, klockan fyra drog han till Jobbet och jag sov vidare. Nu är jag pigg som en sparris, vilket inte är så positivt när jag ska sova inatt, kommer aldrig somna men andra ord!

Sedan berättade våran nya lärare inom turism, som jag fatiskt inte minns vad hon heter att imorgon ska vi åka runt i Östersund i en turist buss, ska bli spännande att höra vad alla(?) turister i östersund får se/höra. Kommer även att kännas helt fel på något sätt. haha
Och för stunden är jag extra glad, har fått igång min mobil laddare efter mycket MYCKET slit! så snart är jag kontaktbar igen. Har ett stort beroende till mobilen... dagens i-lands problem!?

nä nu ska jag få mig något att äta!
/Pytti

vill tillbaka till solen, å slippa pissvädret i jämtland! Nu vill jag verkligen tillbaka till bulgarien, slippa regn vädret i jämtland!!

Skolstart

Första skoldagen idag, kunde inte sova en blund av någon konstig anledning inatt! Somnade vid fyratiden skulle upp kvart i sju och duscha. Sov hos lovely hanna, klockan 8 toog vi bussen in till staden och var oerhört redo och pepp för det nya läsåret. Men då vill jag baara säga här och nu att JAG HATAR REDAN SKOLAN, efter genomgången på Svenska lektionen så kände jag verkligen hur less jag var! Tittade på klockan tusen gånger och tyckte åter igen att tiden gick tusen gånger segare än vanligt! Hur ska det då blir när vi börjar på riktigt?
Sen var det 400 ettor som börjat på skolan, skolan är överfull och om ingen bygger ut matsalen snarast, så gör jag det, där med basta!

Slutade 11, så jag och Jonathan har sovit någon timme i min lägenhet, det behövdes!
Med världens huvudvärk ska jag nu försöka få någon ordning på min älskade mobil, japp gamla bettan!

/Pytti

Bästis festis

Natten spenderades i nälden hos Jonathan, kom hem för någon timme sedan och huuuuuuuuuur glad tror ni inte att jag blev när jag upptäckte att min käraste vän Johanna ÄNTLIGEN flyttat in på riktigt?:D aaah, sjukt glad blev jag!

Nu ska jag gå på Hemköp och handla mat... slängt allt i kylskåpet och är redo för lite nya fräscha varor! Sen drar jag till hannas nya lägenhet i lugnvik, ska sova där inatt!

Imorgon börjar skolan, å jag är PEPP!

/Pytti

utekväll

Utekväll igår också! jag hade det riktigt trevligt då precis som i fredas.
Började hemma hos mig, dock väldigt sent med syrran! Men det gick bra. Sen var det Krogen som stod på listan. Men träffade Sara, så jag följde med henne på fest istället!

Träffade mycket roligt folk och var hemma vid fyra tiden.  sur och hungrig som jag var där på slutet var jag ju tvungen att köpa mig en kebab, mwah!
Idag har jag varit duktig och städat köket och toan, för er som inte vet det så är jag sämst i världen på att städa. Men nu är det gjort, vilket känns skönt!

Nu ska jag snart ta mig en dusch, sedan vänta på att bussen till Jonathan ska gå! saknar honom.

Förstörde även köksbordet igår, ILLA PATRICIA! så nu blir det till att köpa ett nytt. Crap!
Skola på tisdag och jag längtar!
/Pytti


Inga tanklösa, menlösa ord!

Fest igår hemma hos mig! det var riktigt riktigt trevligt!
Träffade folk som jag inte träffat på hela sommaren, så det vill jag TACKA er för.

Idag när jag vaknade mådde jag verkligen som ett svin, aa alltså kunde knappt röra mig utan att spy!! Men jag skyllde inte på någon annan än mig själv... eller, ja typ iafl!

Så idag har man städat och käkat mat från ragnars, alltid lika gott! Och nu vette sjutton vad man ska hitta på? kanske blir utgång ikväll också, men det tvivlar jag på!

/Pytti
 

Ja, blir utgång ikväll ändå! Druckigt lite vin och precis öppnat min första cider, hoppas på en lyckad kväll!

J<3

/pytti


PYTTI!

eey!

Nu var det längesedan, till och med för längesedan jag skrev blogg, eller var i kontakt med en dator överhuvudtaget!
Jag befinner mig i Järpen, som jag har gjort... ja iafl hela veckan och lite utöver det. Problemet är de att datorn och min bäste vän, är... trasig, pajj, invalid... You name it! Så då har man tillslut orkat sig på datorn på mitt rum som för övrigt är pansionerad. tycker att alla är värd en chans! Världens seeeegaste, mest hatade dator. men jag får stå ut, bättre än ingenting som man brukar säga.

Nåå, vad har man gjort under veckan? joo Jonathan har varit här med mig, tack och lov. Vi har sovit, vunnit, förlorat, skrattat, skrikit, ätit... jaa du vet allt sånt där trams, som livet faktiskt består av!
Vi åkte även till min stuga och slaggade en natt, mysigt. Vi var ute och fiskade med mamma och syrran... dock inte allt för mycket fisk, men några blev det.. Jonathan fick flest, så klart!!! duktig<3

Och somnae kring fyra tiden, låg ensam i min säng på övervåningen, var tvungen att sova med lampan tänd, var sjukt mörkrädd och var helt säker på att, ja vilken sekund som helst så skulle det komma in en mördare och.. döda mig! Så lika bra att ha lampan tänd, lättare att se hur mördaren ser ut. OM jag nu skulle överleva! Klockan sju kom iafl mamma och väckte mig, skulle upp å sjunga för Syrran som Fyller 20 år idag, GRATTIS, sis! Så det blev falsk sång och tårta!

näää klockan är halv sex, jag sitter fortfarande i min rosa morgonrock i väntan på att gästerna och den goda maten ska bli klar! kanske dags att göra sig iordning. Och förbereda sin sociala sida!

Sedan packar jag väskan och åker med mormor å morfar till Nälden, där ska jag träffa jonathan!=)
imorgon blir det ett hejdundrande kalas för syster i stan! Så hör av er!

/Pytti

h e m m a¨!

Tjena!

har nu kommit hem (igår) från en rolig, solig, regnig, badig, partig, matig vecka i Bulgarien Sunny beach. Har väldigt mycket att berätta, men börjar jag skriva så får ni antagligen läsa tills nästa år. Jag hade det iafl väldigt bra där borta, dock rätt surt med två dagar regn. Meeen, ni som föredrar gratisdrinkar, galna partyn, dans, långa stränder, snygga killar : GO FOR IT! där har ni allt i ett. Men akta er för galna taxi chaffisar, äh akta er för alla bulgarier, otrevligare får man nog leta efter, muttationer allihopa! Men tycker trots allt att det var en riktigt rolig resa.. men nästa gång blir det att fara dit med ett gäng kompisar!=)

Nu sitter jag ensam i Jonathans lägenhet. Han är och käkar kinesmat med Albin.. och snart är det jag som åker med min Pernilla och hennes Isak (och min isak) till Ås och käkar middag, som jag har längtat!

Mår illa när jag tänker på att det snart är skola igen, man borde nog utnyttja de här sista dagarna till tusen, men finns inte mycket att göra när det är så jävla dåligt väder! Men ska bli kul att träffa HP2B :D ett nytt år, nya möjligheter!<3
 
ikvääll efter middagen blir det nog jonathan och någon bra film! : )

hare bra så länge rå!

I walking on sunshine!

Hej folks!

Om exakt sex timmar kommer jag att sätta mig döds trött i våran fräscha bil på en tur mot stockolm, beräknad att ta ca 7timmar! Sedan blir det till å yra omkring på Arlanda för att slutligen ta planet till BULGARIEN! Jag är P E P P!

Packade såå klart allt för mycket som vanligt, höll på att dö av skratt när jag hörde mammas stön när hon skulle lyfta in min resväska i bagaget när jag kom med bussen.. och som vanligt fick jag höra "meen Patricia, hur mycket har du med dig egentligen" Hoppas inte att jag är den första som packat en överfull resväska med kläder utan att öppna garderoben!!! hrmf.


Kommer sakna väldigt mycket folk när jag är borta också!
Kommer att ägna några extra tankar åt Pernilla Och Jimmy.. <3

Och en annan hemlig person, mmh ni skulle bara vilja veta!!

Ne nu ska jag fortsätta att pumpa musik i mina stackars öron, "I Walking on Sunshineeeee"

Smsa gärna, puss and hugs!!

Yraaaan

hello!

har ganska nyss kommit in från the storsjöYra in da Östersund! Hur ska man summera kvällen? både bra och dålig, dock lite för nykter.. aldrig mer köpa öl! aldrig i hela mitt LIV! aja, man lär sig av sina misstag som man brukar säga.
Kollade på mange, han är faktiskt riktigt bra live måste jag säga! Men meningen med kvällen var ju Blondie, ååh så bra! jag stod längst fram trodde att jag skulle bli mer mördbultad än jag blev.. men helt underbart vill jag lova!
Love her, mmh yes I do!

Nu blir det snart sömn och ladda upp för morgondagen, fredag=lars! hej jag är lyckligt lottad och lyckligast!

I was made for you!

puss, glöömmm inte fyra dagar drar jag till bulgarien!

RSS 2.0