Magsjuka?

Ibland så får man faktiskt tycka synd om sig själv, och det gjorde jag verkligen inatt!
Det var länge sedan jag mådde så illa, hade glömt bort hur jobbigt det egentligen är att vara magsjuk. Om det nu var det jag var(något liknande iafl). Kunde inte spy, och på morgonen höll det fortfarande i sig. Då bestämde jag mig för att sova vidare, och gick till skolan efter lunchen, då var det bättre men hade fortfarande lätt huvudvärk!
Känns jobbigt att få en så dålig start på skolan, har ju bestämt att jag verkligen ska orka med den, och så börjar dagen käpp rätt åt helvete! Men det är väl smällar man får ta, och imorgon ger jag gärnet!

har städat lite här efterskolan också, hade tänkt tvätta idag, men det fanns inga tider som passade innan fredag, så då sprang jag ut i kylan i stället och slängde soporna. På vägen så träffade jag Världens Gulligaste gubbe med rullator som stannade och pratade med mig, en riktig glädjespridare och han förgyllade faktiskt min dag, i allt elände. Hoppas vi träffas igen, han bor i samma byggnad som mig (^ ^,)

Anna har inte hört av sig om träningen ännu, så kanske stannar hemma idag och lagar middag med Pernilla. Men mår inte speciellt bra så får se hur det blir med den saken.. Imorgon kommer iafl jag och susanne att sätta igång med träningen på riktigt, mamma har precis satt in pengar till gymkortet så nu är det bara att sätta igång att rasa i kilon!

Nej, nu ska jag sluta skriva och fortsätta att kolla på The Hills, riktigt spännande nu, höhö!
Vi hörs ikväll / Fernandez


Kommentarer
Postat av: Anonym

hoppas att det går bra med träningen men det gäller att du verkligen vill de. Ett tips är att SLUTA dricka alkohol och ändra kostvanor.

2009-01-08 @ 08:50:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0